Mandeles

Posted by baibucis 

baibucis
Mandeles
October 14, 2009 03:30PM
Labdien!
Aptuveni gadu atpakaļ pamanīju, ka man kaklā, mandelēs ir tādi bēšīgi ļoti smakojoši graudiņi dažāda lieluma. Dažreiz tie parādās mutes dobumā atklepjoties. Lai man nebūtu šī briesmīgā smaka no mutes dobuma, es tos "makšķerēju ārā" ar vates kociņiem un dažādiem citiem priekšmetiem, bet ar laiku tie atkal tur sarodas. Kad griezos pie ģimenes ārsta, meklējot risinājumu, viņš pateica, ka tur varētu būt ēdiena atliekas, kas sakrājas mandelēs. Bet tā arī neko neieteica, izņemot skalot muti ar mutes dobuma skalojamo līdzekli. Esmu apņēmusies tikt galā ar šo problēmu galā, jo tā tiešām ir nepatīkama. Kas tur īsti varētu būt? Varbūt kāds parazīts? Vai tā oliņas? Kur man griezties, lai man tiešām palīdzētu? Ko ieteiksiet darīt, lai atrisinātu šo problēmu?

Paldies!
Margrietina
Re: Mandeles
October 22, 2009 11:56AM
Man tāda pat problēma! Biju pie ārsta, teica, ka neko nevar palīdzēt. Tā nav slimība, tātad nav ārstējama. Man ieteica tautas metodi, ko izmantoju, palīdzēja. Vajag ar vates kociņu mandeles notīrīt ar petroleju. Diezgan pretīgs pasākums, bet tā vērts.
Ieva123
February 20, 2012 12:41PM
Es tagad saskāros tieši ar šādu problēmu. Tie rīsveidīgie graudiņi neparādās bieši (vai arī ir un uzreiz tiek norīti), bet patīkami nav, ka no mandeles kau kas iznāk ārā. Mans novērojums un domas, ka tas ir kaut kāds parazīts, kurš dzīvo kaut kur zemāk, tikai nezinu kā viņš tiek līdz mandelei. Vēl ir tā, ka tas ir tikai vienā mandelē. Plus, kapēc es domāju, ka tas ir parazīts, jo lai cik jocīgi neizklausītos, ja ir klusums apkārt (piem. vakars, nakts), tad ik pa laiciņam var dzirdēt kaut kādu smalku (tādu kad rij siekalas tikai mazāk) skaņu (nekustinu un netrokšņoju pati). Tas man liek vedināt uz domu, ka tur kas tomēr ir. Drīzumā došos pie ģimenes dakteres, tad varbūt būs kāda palīdzība.
February 21, 2012 06:06PM
Ieva123 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Es tagad saskāros tieši ar šādu problēmu. Tie
> rīsveidīgie graudiņi neparādās bieši (vai
> arī ir un uzreiz tiek norīti), bet patīkami
> nav, ka no mandeles kau kas iznāk ārā. Mans
> novērojums un domas, ka tas ir kaut kāds
> parazīts, kurš dzīvo kaut kur zemāk, tikai
> nezinu kā viņš tiek līdz mandelei. Vēl ir
> tā, ka tas ir tikai vienā mandelē. Plus, kapēc
> es domāju, ka tas ir parazīts, jo lai cik
> jocīgi neizklausītos, ja ir klusums apkārt
> (piem. vakars, nakts), tad ik pa laiciņam var
> dzirdēt kaut kādu smalku (tādu kad rij siekalas
> tikai mazāk) skaņu (nekustinu un netrokšņoju
> pati). Tas man liek vedināt uz domu, ka tur kas
> tomēr ir. Drīzumā došos pie ģimenes dakteres,
> tad varbūt būs kāda palīdzība.

Un peec tam nekaiteetu aiziet pie psihiatra....

Mandelees ir iedobumi un taadas kaa kabatinas, vairaak tiem kam ir bijusas angiinas, un tur arii aizkeras bariiba, kas bakteeriju iedarbiibaa rada smaku. Viena no metoodeem ir ar laazera paliidziibu izliidzinaat siis iedobes.
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.