atopiskais dermatīts/autonomā slimība/hroniskā nātrene

Aizsāka cruelly 

Lūk šādas diagnozes man ir noteiktas šī gada laikā pie dažādiem speciālistiem.

Gada sākumā sākās stipra nieze pa visu ķermeni, ap muti, kakls un viss ķermenis bija sausos, biezos vai sārtos, mistrojošos pleķos. Lai to izkliedētu,lietoju gan FUCIKORD, ADVANTAN smēres, Essex plus ziedi, CLaritine table5tes, gan arī klinģerīšu smēri un dažādus mitinošos krēmus,itsevišķi pēc vannas,kur man arī nedrīkstot bieži iet un ja eju, tad remdenā ūdeni'uz neligu laiku. Sākumā domāju, ka psoriāze, bet nē- man pasaka,ka alerģija. Vairākus mēnešus neēdu citrusaugļus, skābus, marinētus produktus, riekstus, nekādus saldumus un daudzus citus produktus ..... Cits dermatologs mani pēc mana lūguma nosūtīja uz asinsanalīzēm, kuras pats man tā arī nepaskaidroja, tik pateica,ka kautkāda alerģija ir. Tad gāju pie alergoloģes,kura mani nosūtīja atkal uz analīzēm. Izrādās,ko man pateica analīžu veicēja, ka iepriekšējās analīzes parādot,ka man nav alerģijas vispār! Tad man uztaisīja kopējo analīzi (izlēdzot analīzes uz alerģiskajiem produktiem), lai redzētu, kur kas parādās. Rezultātos parādījās:
Herpes simplex IgG 27.7
Chlamydia trachomatis IgG 13.5
Chlamydia trachomatis IgA 9.8
Citomegalovīruss IgM 57.3
Citomegalovīruss IgG 13.2

Nav ne jausmas, kas tas ir un ko tas nozīmē. prasīju sievietei,kas izdeva analīžu rezultātus,viņa tik noteica, kur tur viss ir pozitīvi un man jāgriežoties pie ārsta.
Mans jautājums-1. pie kāda ārsta man griesties (jo, ja jau tā nav alerģija, tad kāpēc man vajadzīgs alergologs)?
2. kādai slimībai vai infekcijai ir šādi rādītāji?
Rekomendeju aiziet uz A.Briana ielu uz polikliniku, kur vismaz kads arsts Tev izskaidrotu Tavas analizes! Es tur apmekleju Dr.Roznieci, profesionala un atbild vismaz uz visiem jautajumiem, tikai pie vinas loti gruti tikt-gara rinda.
Arsteju pie vinas hronisku herpes simplex infekciju. Skolas gados izslimoju herpes virusu un vel visadas alergijas, kas atstajis iespaidu uz manu adu... man pedejo reizi ieteica lietot A un E vitaminu adai, bet katram jau sava nianse. Iesaku aiziet pasai pie kada,kas palidzetu konstatet kaiti.
Re: atopiskais dermatīts/autonomā slimība/hroniskā nātrene
10.04.2010 14:33
Vispār šī problēma pieder pie tām kurās medicīna ir diezgan bezspēcīga. Cik man bijuši zināmi cilvēki ar kaut ko līdzīgu, tad visos gadijumos rezultāts iegūts nesakarīgu un nesekmīgu meklējumu rezultātā. Tā teikt uz dullo... Par metodisku un mērķtiecīgu ārstēšanu nevar būt ne runas. Starp citu, analīzes kā likums neko vairāk par vieglu iekaisumu vai kaut kādām infekcijām (kuras ir ļoti daudziem) organisma neuzrāda. Tā kā parasti ja tādas atrod, tad sāk ciņu ar viņām cerībā, ka reizē ar to pazudīs pārējās problēmas. Kaut gan nereti sākot apkarot tās infekcijas, problēma vēl vairāk pastiprinās...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: atopiskais dermatīts/autonomā slimība/hroniskā nātrene
10.04.2010 18:11
Gada sākumā.... tas raksturo, to ka problēma nav vēl hronizējusies, svarīgi ir apstākļi, apkārtējā situācija, fons uz kura parādijās simptomātika, tas var būt gan alerģiskas, gan psihogēnas izcelsmes, būtu gan jāveic testi uz antigēniem, gan vispārējā novērošana. Dažreiz palīdz klimata joslas maiņa, bet var arī saasināt.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 19?
Ziņa: