Ģļotas kaklā

Aizsāka agagag 

agagag
Ģļotas kaklā
04.03.2010 10:56
Bērns 7gadi un es māmiņa nepārtraukti krekšķam, ķīp ciet balsene, un tādas lipīgas gļotas kaklā, kuras grūti izklepot ārā. Ļoti nepatīkama sajūta ar kuru jau mokāmies jau vairāk kā pus gadu. Ģimenes ārsts neko prātīgu pateikt nevar, tikai noveļ vainu uz gripu, tas viss ir no gripas. To sasodīto gripu jau sen izslimojām, bet ar kaklu kā nav labāk tā arī nav. Vai Jums nav kāds ieteikums, kas mums par vainu un kā tikt no tām kakla gļotām vaļā ???
Lilina
Re: Ģļotas kaklā
04.03.2010 13:54
Man šitas pats pēc gripas. Gripu izslimoju novembra vidū, bet šis simptoms vēl turpinās... gan pāries.
savanna
Re: Ģļotas kaklā
04.03.2010 20:18
Man gan nekāda gripa nav bijusi, bet gļota kaklā jau 2 gadus. Tik pretīga sajūta, visu laiku jākrekšķ un jārīstās.
agagag
Re: Ģļotas kaklā
05.03.2010 10:01
Man tik bail, ka tas nepārvēršas par hronisku kaiti, gribas pēc iespējas atrāk tikt no tā vaļā, bet vispirms būtu labi uzzināt kā ar to cīnīties .
savanna
Re: Ģļotas kaklā
05.03.2010 11:45
Man tāds "lādzīgs" ģimenes ārsts. Kad par šo problēmu žēlojos, tad vienmēr- varbūt no atviļņa, varbūt ...Es prasu- ko darīt, lai tā nebūtu. Hmm, izrakstīja kaut kādas tbl. tam atvilnim, bet, protams, nekas nav mainījies.
agagag
Re: Ģļotas kaklā
09.03.2010 16:37
Njā, .....ko lai dara ... tā arī laikam palikšu neziņā...
Re: Ģļotas kaklā
15.03.2010 00:04
New Vistas Healthcare ir lielākā kombineetaas homeopaatijas razhotaja Iirijaa, vinji taisa Mucous Liquescence, kas paliiidz atbriivoties no gljotaam kaklaa, degunaa. rezultaats vareetu pat teikt tuuliiteejs. pardodas 125ml pudeliitees, maksaa apmeeram 19 eiro, der gan jaundzimushiem, gan veciem, var lietot kopaa ar jebkuriem medikamentiem. man pashai homeopaatija patiik jo meegjinu aarstet jebkuru vainu ar alternatiivo mediciinu. viirs kursh ir skeptikjis visam dabiskajam utt bija spiests pameegjinaat un neticeeja rezultaatiem. tie krekshkji - it sevishkji no riitiem kad viss kakls pilns ir paargaajushi. Shii te kompaanija izsuuta uz visu pasauli, taa ka ja kaadam ir jautaajumi, veselu klastu ar produkciju var mekleet vinju majas lapaa http://www.newvistashealthcare.com/
Nestraadaaju shai kompaanijaa, bet gan iepeerkam savai aptiekai no shiis te kompaanijas, taapeec neuzskatiet sho te saiti kaa pashreklaamu bet gan kaa iespeeju atrast sev ko piemeerotu - forshi ir tas ka katrai zaaliitei ir apraksts kam taa domaata.
Re: Ģļotas kaklā
15.03.2010 10:58
Man arī ta pati nelaime, biju pat pie LOR aizgājusi. Es tagad lietoju mīkstinošu eļļu-Rinosan. Man gan vēl cita problēma, dzeru arī zāles... Bet vajadzētu tomēr pārbaudīt, varbūt tās nemaz nav gļotas, bet iekaisums..
Re: Ģļotas kaklā
22.10.2010 00:39
uz to, ka pāries īpaši nevajag paļauties. man jau 4 gadus tā ir. tik man vairāk ir no rītiem sakrājies.. nākamajā nedēļā došos beidzot piesaldēt mandeles. visu laiku paļāvos uz neskaitāmu ģimenes ārstu teikto, ka tas nekas nav, ka kakls bieži iekaisis no kuņģa....
Re: Ģļotas kaklā
24.10.2010 14:37
Gl,otas ir iekaisuma paziime. Kopaa ar LOR speciaalistu jaarste kakls,balsene,aizdegune.Jaapadzer atkreepojoshi preperaati.Lai veicas.



Edited 1 time(s). Last edit at 24.10.2010 14:38 by Mazdakteris1.
Re: Ģļotas kaklā
13.02.2011 14:10
Labdien! Vai Jūs nepateiktu, kur var Mucous Liquescence nopirkt Latvijā? Minējāt, ka iepērkat savai aptiekai.

Ar cieņu,
Vika
Re: Ģļotas kaklā
15.12.2019 20:18
Savanna kā tev tagad ar krekšķi? Man tāda pati problēma, vari pastāstīt kāt iki galā, ja tiki?
Re: Ģļotas kaklā
01.01.2020 22:19
sveiki!
Divi is mēneši atpakał saslimu ar elpcełu infekciju, 2x ārstējos ar antibiotikām, taču nepalīdzēja..... sāku kārtīgi kiplikus ēst, ingveru, dzērvenes, mārrutkus +zāłu tējas.... palīdzēja, klepus atkāpās, taču palika nebeidzamie izdalījumi no elpcełiem, tā teikt atklepoju, bet nu jau tas velkās otro nedēłu. Sajūta łoti nepatīkamas, rīkle, balsene un barības vads tā kā ar smilšpapīru saberzēts, kasās un tapēc es krekškinos. naktī kad gułu dažkārt ar izdalījumiem aizrijos, sajūta šausmīgas. Gimenes ārsts rausta plecus!
Pati pieñēmu lēmumu nākamnedēł doties uztaisīt kobru, nodot krēpas labratorijā un apmeklēt loru. Besī laukā, ka pašai jādomā kur iet un ko darīt, besī gimenes ārsta attieksme!!!!!!!!!! Šobrīd 100% mainīšu gimenes ārstu. Man ir diskonforts. Tas man ikdienā traucē. Visu dienu krekšinos un nedaudz atklepoju sāłus un gaiši pelēcīgus izdalījumus. Plaušu rengenu 2x taisīju, viss labi. Asians analīzes arī labas.
Šobrīd esmu vērsusies pie homeopāta, dzeru zirnīšus...... drusku uzlabojumi ( nelieli) ir.
Ko vēl pie šīs situācija varētu darīt? Tas viss kopumā ietekmē manu garastāvokli......
xxxx
Re: Ģļotas kaklā
01.01.2020 23:48
Vajag turpināt visu to ko jau dari un neko nemainīt, organisms attīrās un tā tam ir jānotiek, ārsts ir lohs. Par homeopatu- nu arī nezinu, labāķ naturopātu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 1?
Ziņa: