ihtioze vai iespējams izārstēt pavisam?

Aizsāka santa b 

vai ir kāds,kas šo smago slimību ir spējis izārstēt pavisam,vai tas ir iespējams?kas varētu palīdzēt?
Re: ihtioze vai iespējams izārstēt pavisam?
20.03.2010 12:45
varu palīdzēt,rakstīt privāti e-mail: maris.bridge@gmail.com
Re: ihtioze vai iespējams izārstēt pavisam?
21.03.2010 20:24
Spriežot pēc publikācijām-nē!
Viņa ir apārstējama.
Drošākas ziņas www.google.lv
Kā iemeslu min iedzimtību.
Man liekas,ka daudzas slimības ar nezināmu izcelsmi izsauc super mazie vīrusi jeb prioni.
Pagaidām vienīgais zināmais veids,kā viņus pieveikt ir organisma dabīgās imunitātes celšana.
Jārunā ar ādas ārstiem.
Varbūt spēj palīdzēt ķimio terāpija.Lai gan ķimioterāpija ir tik jauna nozare,ka pati vēl mācās.
Kā zināms, vīrusus nevar uzvarēt ar antibiotikām.
Ja kāds piedāvā Jūs izārstēt ar ziedēm ,homeopātiju ,akupunktūru u.c. , viņš ir šarlatāns,kas grib nopelnīt uz cita nelaimi.
Visdrošākā pazīme,ka būs atklāts efektīvs medikaments pret psoriāzi un zvīņēdi būs tas fakts,ka šim cilvēkam tiks piešķirta Nobeļa prēmija un uzcelts piemineklis dzīvam esot.Tas būs pagrieziens ārstniecības vēsturē!
Cerība mirst pēdējā.
Re: ihtioze vai iespējams izārstēt pavisam?
21.03.2010 20:31
Lieliski pateikts: Visdrošākā pazīme,ka būs atklāts efektīvs medikaments pret psoriāzi un zvīņēdi būs tas fakts,ka šim cilvēkam tiks piešķirta Nobeļa prēmija un uzcelts piemineklis dzīvam esot.Tas būs pagrieziens ārstniecības vēsturē!

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
es gan vairāk domāju: iedzimto ihtiozi... vai var kaut kā palīdzēt to izveseļot pavisam vai tikai apārstēt?latviešu lapās ir ļoti maz informācijas par to visu.. tāpat par tādu kā citām ihtiozes retajiem veidiem. ka netherton syndrome.tāpēc jautāju šeit.
bāc aizņemos svešu lietotājvārdu...
Savu ihtiozi izjūtu sezonāli. Rudenī un ziemā āda sāk zvīņoties. Vasarā - saules ietekmē, āda izskatās tik pat kā vesela.
Biju pie dermatoloģes vienu reizi, lika uztaisīt analīzes un paviesoties vēlreiz. Nav sanācis to izdarīt (mana vaina). Āda zvīņojas praktiski visur, izņemot seju un muguru.
Ikdienā ieteica lietot U Lipolotio, Kerasālu (ādas nolobīšanai), Balmandolu, un vēl citus eļļojošus, mīkstinošus smērus no Spirig. Galvu mazgāt ar Alfa Cade (sarkano variantu), un vannas eļļu Oldad (zils uzraksts, precīzi nosaukumu nezinu). Uzlabojumi ir, taču pavisam vaļā no tā tikt, šķiet ka nevar. Var uzlabot situāciju, bet ar to jāsadzīvo.
pie kādas dermatoloģes tu biji,ja nav noslēpums "ese"?esmu bijusi pie daudziem,bet viņi nav spējuši ieteikt kaut ko,kas man derētu.. lietoju eucerin 5% urea šampūnu,un niveja krēmu no dzintara,tas arī viss,lai gan ir ihtioze smagākā formā kā eritrodermiskā ihtioze (netherton syndrome) viscaur no galvas līdz kājām.jā esmu lasījusi,ka siltāks laiks var palīdzēt.. kāda veida ihtioze tev ir?spirig krēmi gan man nederēja,atstāj sausus pleķus uz ādas + nieze... balmandol ir ok.
Santa B, man arī ir hytrona sindroms, varu padalīties informācijā kā cīnamies ar šo nelaimīti mēs abi ar māsu. ja atbildēt spēj vai vēlies kontaktēties vienmēr laipni ivo.grinbergs@venta.lv
Man ar ir ihtioze, bet esmu iemācījusies veiksmīgi sadzīvot. Lietoju kremu Dexeryl, ļoti labs, bet diemžēl tagad izņemts no tirdzniedzības. Dermatologs ieteica alternatīvu, bet nosaukumu neatceros dotajā brīdī. Vēl labi palīdz mazgāšanās dušas eļļa Eucerin. Cik esmu sapratusi, ka pilnībā izārstēt nevar, bet sadzīvot var iemācīties ;)
Un kadi būtu labākie krēmi un līdzekļi, kurus iespējams uk veikalos iegādāties?
Esmu apmeklejis dermotolugu dazhus gadus atpakalj,toreiz man ari izrakstija kaudzi kremu un shampunu,bet tie palidz tikai uz isu laiku,tad dermatalogs pateica ka sho slimibu nevar arstet,bet ta pati no sevis atslabs vai paries pavisam gadu laika.(kad apmekleju arstu man bija 13 gadu,un tad vinjsh man sacija ka ap 40 vajadzetu palikt nemanamai) kam gan toreiz noticeju,tachu velak gan sapratu ka tas ir muljkibas. vel man ieteica sildit kjermeni ar maksligo sauliti,jo vasaras perioda un ultravioleto staru ietekme tiesham,vismaz adas izskats,uzlabojas. bija problemas ari ar galvas adu,tachu kad saku griezt matus uz "nulliti" shi problema kljuva ganriz nemanama. nezinu gan ka to izskaidrot,bet pec matu nogrieshanas un vienreizejas sasmereshanas ar kremu ta iedarbiba saglabajas diezgan ilgu laiku,tachu tiklidz mati ataug(apm 3 ned.) atkal paradas shii sausa ada,jeb ta devetas blaugznas. kaa arii nenoliedzami ljoti palidz saals uudens,Latvija dzivoju juras piekraste,tapec vasaras perioda biezhi apmekleju pludmali,un juras peldes,tapec droshi varu teikt ka juras salsudens un saules stari ljoti pozitivi ietekme manu adu. savukart,ja nebija iespejas apmeklet juru,izmantoju juras sali kad mazgajos vanna,tas gan nebija tik iedarbigi,bet,tomer uzlabojumus var just un redzet.
zinu,ka tas ir sen rakstīts tomēr, ja tu kādrei vēl ienāc šeit tad
ivo, tavs e-pasts ir nepareizs, vai tu esi draugos vai skype? varbūt varam sazināties.. mans e-pasts ir elifa@tvnet.lv, ja kas, vēlētos sazināties ar sev līdzīgiem un tiem, kam šī problēma ir..
paldies par informāciju, ja kas sāls vannas esmu lietojusi un nepalīdzēja, labāk nepalika, bet tas notekti nav salīdzināms ar jūru,bet pie tās es nedzīvoju...
Re: ihtioze vai iespējams izārstēt pavisam?
18.07.2013 03:02
Man arī ir ihtioze jau no dzimšanas.. nu ja smērē ar krēmiem aktīvi, tad uz to dienu ir ok āda. Vislabāk palīdz Eucerin krēmi un citi, kur ir tā viela "urea" . Vasarā cenšos daudz sauļoties, jo tad āda paliek normāla, kad ir brūna, bet jāiziet arī sākumā cauri tam, ka baigi lobīsies nost, ja kārtīgi apsauļots (piemēram vairākas stundas pludmalē) bet tad, kad viss būs nolobijies, tad apakšā normāla āda būs un tā līdz vasaras beigām paliks +/-. Ziemā un rudenī vistrakāk, tad vajag kkādu solāriju, lai būtu normāla āda.



Edited 2 time(s). Last edit at 18.07.2013 03:04 by jamm.
Manai meitiņai arī ir ihtioze. Jau no dzimšanas(lammelārā). Lietojam daudz kremus- Bepantenu sejai, un xelosan(zilo tūbiņu) ķermenim.
Slimība ir ģenetiski iedzimta. Kļūda ir hromosomā(laikam y bija). Mūsdienu zinātne pagaidām nepiedāvā variantus kā iejaukties katrā organisma šūnā un izmainīt šo hromosomu. Izārsteet nav iespejams. Tachu var sadziivot, lietojot daudz kremus un stingri sekojot uzturam.
Arturs
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 15?
Ziņa: