Problēma ar roku

Aizsāka qwsaz 

Problēma ar roku
23.05.2010 14:48
Man bija tāda lieta. Es garlaikojos. Uzliku roku dzelžus, pēc tam atvēru u.t.t. Pēc tam es uzliku roku dzelžus savai rokai, bet atvērt nesanāca. Tad mēģinot tos attaisīt, kaut kā sanāc, ka es ar tiem uzsspiedos virsū galdam, un tie rokudzelži ļoti stipri savilkās. Tad kad mēģināju roku, rotēšanas kustībā pagriezt pa laib, vai pa kreisi, sāka sāpēt. Ja roku nekustināja, tad viss bija kārtībā. Rokudzelži man uz rokas bija apmēram pusstundu. Vienā brīdī man tā kā sāka karst roka. Bet tas karstums pārgāja pēc kādām 2 minūtēm. Pēc tam izdevās rokudzelžus dabūt nost. Sākumā roku tirpēja. Es aizgāju gulēt. Nākamajā rītā es konstatēju, ka vietā, kur stavēja rokudzelži man sāp. Tas varētu būt tāpēc, ka viņi bija ļoti stingri savilkti, un tika pievilkti pie kaula. Sāp tā ka zilums. Ja neaiztiek, tad nejūt. Tomēr vēl es pamanīju, ka man, starp īkšķi un rādītāj pirkstu, tur kur ir tāds kā mīkstums, tā vieta jūtas dīvaini. Ir sajūta tāda, ka būtu ielaista anestēzija, un viņa jau tur ir nostāvējusi tik ilgi, ka ir uz iziešanas pusi. Jūst jau kaut ko jūt. Jušana ir mazliet tā kā samazinājusies. Vienkārši dīvaina sajūta, kad pieskarās tai vietai. Mans jautājums ir, vai tas ir nopietni, un vai ir pamats uztraukumam? Ko man darīt, un ja tas ir pārejoši, tad cik ilgā laikā tas varētu pāriet? Un, protams, kapēc man ir tādas sajūtas?
Re: Problēma ar roku
23.05.2010 20:51
Psihiskās veselības sadaļa ir 2 stāvus zemāk
Re: Problēma ar roku
23.05.2010 21:00
Nevar izslēgt, ka ir traumēts nervs. Vajadzētu aiziet pie ķirurga vai neiropatologa. Viņš izrakstīs attiecīgus medikamentus.
Veiksmi.
Re: Problēma ar roku
23.05.2010 21:13
Tirpsana, nejuutiigums vareetu buut no taa, ka tika saspiests nervs. Sliecos domaat, ka sii ir paarejosa lieta, ja peec nedeelas labaak nepaliek, tad drosiibas peec var aizstaigaat pie aarsta.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 5?
Ziņa: