saap kajas nervi vai aada

Aizsāka kaneelis 

kaneelis
saap kajas nervi vai aada
09.06.2010 22:45
Pirms paaris gadiem laikam pie kondicioniera karstajaas zemees, iespeejams, apsaldeeju seezas vai kaaju dalju/nervu (seezot masiina, kur uz kaajaam puta loti auksts gaiss). Toreiz paraadiijaas mistiskas saapes - ta ka mugura, ta ka visa ada, ta ka starp kajam, vieniigais kas liidzeja - siltums, pretsaapju tabletes.
Un kops taa laika, ik pa laikam sadas sajuutas atkaartojas - var buut arii saistiits ar saakotneejaam muguras saapeem (ipashi pec dzemdiibaam pirms gada). Ari kops vakardienas negribas pat kaajai pieskarties - sap visa ada, peeda, un es nevaru saprast, kas tas ir - muskulis? Nervs? Pati ada? Apsaldeejums? Iedzeru vakarnakt Ibumetinu - paliidzeeja - bet sodien visu dienu atkal sap. Izsildiijos karstaa vanna, patiikami - bet kaa veesumaa, ta atkal nepatiikami jebkada veida manipulacijas, pieskaarieni, pat neveiksmiiga uzmiishana uz papeeza. Parasti vairaaku dienu laikaa saapes lokalizeejas lidz duuriena sajuutai un pazuud. Lidz nakoshai reizei.
Ko te dariit? Vai kaut ko smeereet? Vai dzert tabletes? Kas tas ir par saapeem?
Paldies par atbildeem!
Re: saap kajas nervi vai aada
18.06.2010 12:14
nu, bik par maz info, lai kādu atbildi te sniegtu. Sāpju lokalizācija "tā kā mugura, tā kā āda, tā kā starp kājām, tā kā papēdis..." vai zinies tomēr pieļauj visai plašu pieņēmumu lauku. konkrētāk nevar?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 6?
Ziņa: