Alternativa veza arstesana

Aizsāka Roberts 

Re: Alternativa veza arstesana
29.12.2011 14:56
Visām cerības zālēm ir vairakas pazīmes, kas norāda uz falsifikāciju.
1) Izgudrots slepenā rūpnīcā,kas sen vairs neeksiste. Vai izgudrota firmā,kas veiksmīgi savienojusi dabas veltes un minerālus un atklājusi,ka sārmainā vidē neaug mikrobi. Tikai aizmirst pateikt,ka ir sēnītes,kas aug uz sārmainas vides. Aizmirst pateikt, ka ir rekomendācijas ķirurgiem in infektologiem nelietot ziepes, jo uz tam saglabājas mikrobi!
2) Pieejama tikai personisku kontaktu rezultātā.
3) Sazvērestības teorija.Jo pretojas farmokoloģiskās firmas:)
4) Ļoti dārgas,kas pats par sevi nostiprina,ka ir īstās.
Atbilde. Jebkura farmokoloģiska firma samaksās miljonus,lai dabūtu formulu,jo pelnīs miljardus. Un slava tā arī ir nauda.Kopā ar Nobeļa prēmiju.
Jo šim atklājumam ir jābūt fundamentāli jaunam. Lieta tāda,ka vēža formas un iemesli ir vairāki. Asins vēzis. Kaulu smadzeņu vēzis. Ādas vēzis. Muskuļu audu vēzis. Saistaudu vēzis. Viena no vēža grupām ir pierādīta,kā vīrusu izsaukts vēzis. Atslēga slēpjas,kā teikts augstāk ,vārdos -ļaundabīgais audzejs.Organisma imūnsistēma ir novājināta un tiek apmānīta. Piemērs. HIV vīruss iznīcina T limfocītus. Tās ir signāl ,jeb izlūk šūnas,kas norāda organisma aizsargsistēmai uz ienaidnieku. HIV vīrus māk šajā šūnā ieiet un tajā savairoties. Imūnsistēma var daļu ienaidnieka iznīcināt tikai tad, kad plīst šūnas apvalks un tūkstošiem vīrusu steigšus meklē jaunās signālšūnas kurās paslēpties.Pienāk brīdis,ka signālšūnas organismā nav. Imūnsistēma ir bet nav, kas tai norāda uz ienaidnieku.
Jānss
Re: Alternativa veza arstesana
29.12.2011 23:21
Препарат "ОRION*17" имеет многокомпонентный состав и представляет собой адаптивную химико-термодинамическую систему, способную избирательно разрушать в живом организме клетки злокачественных новообразований и другие клетки с патологически измененным геномом путем индукции апоптоза.

Для использования в клинической практике препарат "ОRION*17" предоставляется в виде лекарственной формы для инъекций, которую растворяют в стерильном растворителе непосредственно перед введением пациенту. Терапевтическая концентрация препарата в организме достигается через 30-40 минут после инъекции и поддерживается до тех пор, пока в организме имеется значимое количество генетически измененных клеток (от нескольких суток до нескольких месяцев). После снижения числа генетически измененных клеток ниже порогового уровня препарат выводится из организма.
Jānss
Re: Alternativa veza arstesana
29.12.2011 23:27
В настоящее время в Украине закончены доклинические исследования и клинические исследования (в объеме фаз I и IIa по классификации GCP) препарата "ОRION*17" и ряда производных препаратов, созданных на основе лекарственной субстанции "ОRION*387".

Исследования проводились в ведущих медицинских научно-исследовательских центрах Украины:
➢ Институт экспериментальной патологии, онкологии и радиобиологии имени Р.Е. Кавецкого Национальной Академии наук Украины (Киев, Украина);
➢ Институт нейрохирургии имени академика А.П. Ромоданова Национальной Академии наук Украины, отделение внутренних мозговых опухолей (Киев, Украина);
➢ Институт онкологии Национальной Академии наук Украины, отделение системных опухолевых заболеваний (Киев, Украина);
➢ Институт фармакологии и токсикологии Академии медицинских наук Украины (Киев, Украина).
➢ Институт геронтологии Академии медицинских наук Украины (Киев, Украина).

Исследования препарата "ОRION*17" показали, что препарат обладает высокой противоопухолевой активностью и может использоваться как эффективное противоопухолевое средство, фармакологическое действие которого приводит к полной ремиссии опухолей различной этиологии и локализации в более чем 70 % случаев онкологических заболеваний в III – IV клинических стадиях.
Re: Alternativa veza arstesana
30.12.2011 14:53
bet tieši mehānismu kādā veidā tas atrod un iznīcina vēža šūnas un liek mierā veselās?
nu ja
Re: Alternativa veza arstesana
30.12.2011 16:14
Nezinu nezinu.. Neticu shim brinumlidzeklim.
Man bija 3.c stadija, jau rit 4.gads pec operacijas un nekur nekas slikts nav atrasts ari pec parastas standarta terapijas.
Tapec visadiem citadiem brinumiem neticu.
Ja kkad vajadzes vbt, tad tikai medikjus mekleshu, bet ne ukrainju 'brinumus'.
Moljers
Re: Alternativa veza arstesana
30.12.2011 18:05
Piebildīšu vēl vienu pazīmi pie Mazdaktera teiktā
RAŽOTS BIJUŠAJĀ PSRS !!!!!!!!!!!!
Jo
1) Kontrole štrunts, līdz ar to arī atbildība štrunts
2) tirgus milzīgs , kāds 1000 naivo atradīsies, kas spēj savākt 60 000 ar to pietiek , pietiek par ar 100 naivajiem
3) tautas ticība brīnumam liela
4) viss notiek puslegāli līdz ar to arī cilvēki notic puslegāliem zinātniekiem, puslegālos institūtos u.t.t.
5) algas mazas pat par nelielu kukuli izdos izzinu, parakstīs u.t.t.

Tur regulāri atklāj brīnumlīdzekļus :):):)

man viens paziņa pirms gadiem 8 brauca šitā ārstēties no cukura diabēta, cipars gan bija nedaudz mazāks , tikai 20 000
papīru nekādu, garantiju nekādu, čeku nekādu, kaut kādā mistiskā, nevienam nezināmā militāra institūta slepenā laboratorijā :)
kad es teicu , lai labāk man iedod, nedeva, aizbrauca :)
Re: Alternativa veza arstesana
31.12.2011 16:39
Mazdakteris1 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Visām cerības zālēm ir vairakas pazīmes, kas
> norāda uz falsifikāciju.
> 1) Izgudrots slepenā rūpnīcā,kas sen vairs
> neeksiste. Vai izgudrota firmā,kas veiksmīgi
> savienojusi dabas veltes un minerālus un
> atklājusi,ka sārmainā vidē neaug mikrobi.
> Tikai aizmirst pateikt,ka ir sēnītes,kas aug uz
> sārmainas vides. Aizmirst pateikt, ka ir
> rekomendācijas ķirurgiem in infektologiem
> nelietot ziepes, jo uz tam saglabājas mikrobi!
> 2) Pieejama tikai personisku kontaktu
> rezultātā.
> 3) Sazvērestības teorija.Jo pretojas
> farmokoloģiskās firmas:)
> 4) Ļoti dārgas,kas pats par sevi nostiprina,ka
> ir īstās.

piekrītu

__________________
dr.puce@gmail.com
Re: Alternativa veza arstesana
31.12.2011 18:06
Mja... bet par to sazvērestības teoriju es nebūtu tik pārliecināts...!

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Jānss
Re: Alternativa veza arstesana
01.01.2012 12:37
Jūs tikai neievērojāt, ka Orions ir jau "В настоящее время в Украине закончены доклинические исследования и клинические исследования (в объеме фаз I и IIa по классификации GCP) препарата "ОRION*17"". Un tas nav vis noticis, kā Mazdakteris nejauši pārteicies, kādā "slepenā rūpnīcā", bet gan zem Ukrainas Zinātņu akadēmijas karoga Akadēmijas klīnikās.
Es iedomājos tādu skatu: Mazdaktera kungs aizbraucis uz kongresu Ukrainas Zin. Akadēmijā, pilna zāle ar zinātniekiem un ārstiem un viņš iesāk uzrunu pēc mums zināmā konspekta: Mazdakteris1_Re: Alternativa veza arstesana_29.12.2011 14:56, sak jūs te visi tādi šarlatāni...

Nevajadzētu arī pavisam piemirst, ka Krievijā un Ukrainā vienmēr ir bijuši izcili spoži prāti un izcili izgudrojumi, tas tā bija arī padomju laikā, tikai tad nebija iespējas to visu normāli attīstīt. Daudzi izgudrojumi tagad tiek celti dienasgaismā.
Orions ir jau izmēģināts uz 1000šiem pacientu, tas viss ir dokumentēts, visu var pārbaudīt. Tādēļ nevajadzētu sēdēt stereotipu varā, ka viss jau ir izgudrots un zinātnes attīstība beigusies.
nu ja
Re: Alternativa veza arstesana
01.01.2012 19:32
Jaanss
Tik vien izpaliek links uz oficialiem petijumu rezultatiem, ko?
moljers
Re: Alternativa veza arstesana
01.01.2012 23:35
interesanti kā viņš var but izpētīts uz 1000 šiem pacientu, ja klīniskie pētījumi nav veikti ?
dodam žurkām, bet paklusām pārdodam par 50 000 ????
Jānss
Re: Alternativa veza arstesana
02.01.2012 01:19
Ar lasīšanu problēmas?
Skaidri pateikts, ka pabeigti:
1/ pirmsklīniskie pētījumi (žurkas, ja?), un
2/ klīniskie pētījumi, tātad ar cilvēkiem.
"В настоящее время в Украине закончены доклинические исследования и клинические исследования (в объеме фаз I и IIa по классификации GCP) препарата "ОRION*17""
Re: Alternativa veza arstesana
02.01.2012 11:37
Viss, kas aizies ES, drīkstēs ienākt arī Latvijā. Ja var ticēt Tevis teiktajam, tad ES pētījumi ir tikai sākuma stadijā. Kad būs skaidrs, tad runāsim. Kāda jēga no šī copy/paste?

Esi kaut ko dzirdējis par histoloģiju, piemēram? Tu te raksti "vēzis, vēzis"... tas galīgi neizklausās zinātniski, pat ne populārzinātniski. "pazīstu galveno zinātnieku"... :) es arī pazīstu visādus zinātniekus, bet viņi paši tiek ar savu darbu galā.

Un šī patiesībā nav īstā adrese, kur vērsties ar tādām idejām. Ir tāda iestāde kā Zāļu valsts aģentūra. Tie, kas Latvijā kādu jaunu preparātu gribēs tirgot, tie arī tur vērsīsies. Ir procedūras, kā jauni medikamenti ienāk tirgū. Ir gadījumi, kad tie jāizņem, kad tomēr pārāk maz pētījumu vai citas problēmas. Un, kā jau Mazdakteris saka, farmindustrija nepalaidīs garām iespēju pelnīt, ja līdzeklis būs efektīvs, bet viņi nepirks sivēnu maisā.

Tava stāsta daļa, ka pazīsti galveno zinātnieku, ka tas nāk no militārās rūpniecības, ka Maskavas roka kaut ko var nozāģēt, ka ir bijuši aresti, tā kā bišku ož pēc citas medicīnas nozares...

Ārsti un zinātnieki, kas strādā onkoloģijas jomā, apmeklē konferences un seminārus visā pasaulē un tādējādi labi orientējas nozares jaunumos, viņi lasa ārstu žurnālus un grāmatas, tāpat arī prot lietot google, lai gan tas nav būtiskākais informācijas avots.

Ja cilvēkam ir pietiekami daudz naudas, viņš jau šodien var braukt uz onkoloģijas klīnikām, piemēram, Vācijā, ASV.
Jānss _Runcenei
Re: Alternativa veza arstesana
02.01.2012 17:33
Bet es taču te neko nepiedāvāju un nebīdu, neesmu ne ārsts ne zinātnieks, visa mana interese no tā, ka sievai uznāca šī liksta. Bet te atradu vienkāršu forumu, kur ļaudis apmainās ar domām un pieredzi.
Varbūt, es traucēju kādu, tad atvainojiet...
Jānss
Re: Alternativa veza arstesana
10.01.2012 22:37
Nu re, atradu vēl vienu alternatīvu metodi, kura jau desmit gadu tiek pielietota ASV, Teksas štatā, kur Dr. Burzinskim ir sava klīnika.
Te intervija krieviski: http://www.ourtx.com/issue-72/329
Te arī: http://en.wikipedia.org/wiki/Antineoplaston

Bet šeit cik uziet video intervijas:
http://www.youtube.com/watch?v=MbadRxToNe8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=2fBdnwooOaw
http://burzynskimovie.com/

Novēlu visiem jaunas cerību un stipru veselību Jaunajā gadā!
vivalaviva
Re: Alternativa veza arstesana
03.03.2012 23:30
interesentiem iesaku iegooglēt par Rick Simpson un viņa veža ārstēšanas metodi.http://egleskoks.lv/2009/12/vezi-varot-arstet-ar-kanepju-ekstraktu/
Skatos, ka tomēr diskusijas vēl notiek. Tas priecē.

Par Dr.Burzynski arī biju dizrdējis, un savdabīgi tas, ka jau vairākus desmitus gadus ASV darbojās, un cilvēki par ASV Kongresa priekšā liecinājuši, ka minētais datkeris izglābis viņiem dzīvību, kad visi citi dakteri teica, ka vairs nespēs palīdzēt.

Par Mazdaktera teikto - vienīgais pretarguments tavai fundamentālai pārliecībai būtu tāds, ka vēsture (īpaši medicīnas vēsture) ir pierādījusi to, ka uzskata par pilnīgu patiesību vienu, kamēr netiek pierādīts kaut kas cits. Protams, mūsdienās cilvēkiem vairs netecina asinis vai pamatterapijas veidā neliek dēles, taču ideja ir nemainīga - katra nākamā paaudze uzskata, ka viņa nu zina visu, kamēr kāds neapgāžami nenorāda, ka pasaule tomēr ir apaļa.

Es, protams, nesaku, ka tev nevarētu būt taisnība, vai, ka man notekti ir taisnība, taču labprāt redzētu tavu skepticismu virzīdamies ne tikai uz alternatīvo risinājumu piedāvātājiem, bet arī uz tradicionālo risinājumu pārstāvjiem. Domāju, ka tu spētu arī tradicionālās metodes konstruktīvi kritizēt.

Runājot pat sārmaino vidi - tas nav universālais apgalvojums, bet faktiski būtiskākais. Protams, ir arī cita veida apgalvojumi, piemēram, 30-os gados zinātniekam Royal Raymond Rife esot izdevies iznīcināt vēža šūnas ar augstas frekvences stariem.

Īpatnēji ir arī Meksikā praktizējošo mediķu viedokļi - ja pareizi var saprast, tad Meksikā ir atļauts nodarboties ar alternatīvām vēža terapijām, un daudzi apgalvo, ka tā nav vien vēža iespējama ārstēšana, bet visa organisma veselības atjaunošana - pēc principa, ja rada nepieceišamos apstākļus, tad organisms pats sevi ārstē. Vairāk info http://www.cancure.org/directory_mexican_clinics.htm

Centīšos tuvākā nākotnē atkal apskatīties šo diskusiju, lai redzētu, vai varu uzzināt ko jaunu!
Re: Alternativa veza arstesana
20.06.2012 19:53
Lauris B

pastāsti, lūdzu, sīkāk, kas tad to sārmaino vidi organismā nodrošina, kādi produkti?
cik es saprotu, tas nav nemaz tik tieši saprotams, jo, ja saprotu, tad, piem., citrons radot sārmainu vidi;
skābas vides pazīmes organismā esot tādas, ka gribas kaut ko uzkost ik pa brīdim (īpaši saldumus, maizi, cepumus, miltu izstrādājumus)....

bet kādi produkti jāēd, lai organismā būtu sārmaina vide?
Plasu info par to kaa uzturet organisma sarmainu vidi, pareizi sabalansejot sarmaino un skabo produktu paterinu sava edienkarte , varat atrast gramata "pH brinums", izdevnieciba Zvaigzne.
Raifa terapija ir pieejama ari Latvija.
http://www.youtube.com/watch?v=W4JtNQnnut8

Vezis ir arstejams!!!!!!!!!!!! Tikai diemzheel tie zinatnieki kuri ir atradushi ka to pat dazhaas minuutes vai iisaa laikaa var izsarsteet pilniibaa ir izzudushi. Tiem aizliedza shiss metodes popularizet jo tas viss saistits ar zaalju farmacijam utt,
Luudzu pastudejiet shi cilveka un ne tikai vinja atklaajumus. Viens no vinjiem ir shis: Dr. Royal Raymond Rife


Vel dzirdeju ka Veezha slimniekus arstee ar lielaa daudzumaa ievadot venaa vitaminu C. Ar sho metodi aarstee jeb kuras sadijas vezi un jeb kura veida veezi. Espt jaaprasa saviem Arstiem par shimetodi. Katraa zinjaa informaciju var atrast. C vitamiins neskaadee vesalajaam shunaam, nav blakus iedarbiibas, neizkrit mati, nav nelabuma sajuutas un nav komplikaacijas!!!!!!!!! C vitamiina metode ir leetaaka nekaa kjimijas terapija.

Shis video ir vacu valodaa. Tajaa ir viss intersaants un verts to arii pilniibaa noskatities ja kads saprot. Bet iipashi par veezha slimniekiem un sho C vitamiina ievadishanas metodi ir video jauzliek uz laiku 1h un no taas vietas jaskataas taalaak.

Veelu veiksmi un galvenais pirms ko dara intereseeties par visu lai nesanaak iekrist!
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=rSVlvyhBvaU&NR=1

Story of Royal Raymond Rife - Documentary



Shis unikalais viens no visiem pareejiem zinatniekiem IR izgudrojis pret veezi kaa cinities un to PILNIBAA IZARSTET!!!!!
Gvido
Re: Alternativa veza arstesana
05.02.2013 10:37
Nāwes eņģeli:
http://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/Cancer/c.html
Re: Alternativa veza arstesana
05.02.2013 19:15
vai tik enģeļa linkā nav runa par konkrētu vēža paveidu?
Tak uz atsevišķiem vēža veidiem, jau tagad pastāv vakcīnas. Tapāt kā daudz un dažādas vēža formas mūsdienās veiksmīgi ārstē... bet ja vēzi atklāj pēdējās stadijās... mani māc šaubas, ka pat ja uz burvju mājienu pazūd visas ļaundabīgās šūnas...vai tur maz var līdzēt lai sakārtotu visas sekas...

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Ilgi neesmu skatījis forumu - uzreiz vēlos atvainoties "kuku", ja gaidijāt manu atbildi. Saistībā ar "PH Brīnums" - tiešām pamatinformācija būtu gūstama no šīs grāmatas, taču grūti iedomāties ar tās palīdzību izveidot fiziski un ekonomiski izdevīgu uzturu. Jāpiebilst, ka pastāv arī viedokļi par skābo produktu vienveidīgi skābo iedarbību uz organismu, proti, sārmainība varētu nebūt seka no apēstā citrona, bet gan seka no citrona skābes likvidēšanas, kas nozīmētu, ka sārmainība veidota no organisma minerāļiem, neiegūstot no citrona papilds minerāļus.

Uzturam pieeja var būt atbilstoša ikdienas vajadzībām - biežums un daudzums ir ļoti mainīgi lielumi, tomēr jāpiekrīt tam, ka, piem., sarīvētus dārzeņus kopā ar kādu treknāku gaļas gabaliņu būtu lietderīgāk ēst nekā baltmaizes bulciņu ar krāsvielām bagāto ievārījumu.

Interesanti šķiet kopējie aspekti saistībā ar organisma darbību, īpaši par hormonu nozīmi fizioloģisko procesu kvalitatīvai norisei. Tā, piem., Gary Taubes rakstījis grāmatas "Good calories, bad calories" un "Why we get fat, and what to do about it". Savukārt ar "Natural hygiene" kustības pārstāvju, kā arī Weston A. Price uztura atziņām Gary Taubes (un būtībā visu iepriekš diskusijā minēto personu) viedoklis saskan tajā kontekstā, ka cilvēka uzturs balstāms uz minerālvielām bagātiem dabiskiem, t.sk. dabiski apstrādātiem (rūdzis utt.) produktiem, kas, pirmkārt, ir ar dabisku sulīgumu vai treknumu, lai minerālvielas efektīvāk uzsūktos, kā arī nodrošinātu hormonālo stabilitāti, un, otrkārt, ir baudāmi arī patstāvīgi, tas ir, tiem piemīt patstāvīgi atpazīstama garša, kas tos padara mūsu gaumei atpazīstamus kā ēdamlietas.

Iemesls, kāpēc dabiskās higiēnas [patstāvīgs tulkojums] atziņas varētu būt piemērojamas, ir tāds, ka šajā domu krājumā atrodamas atziņas par lietderīgākās ēdienu apēšanas secību - no skābāka uz saldāku, saļāku un treknāku, un no šķidrāka uz cietāku (sausāku).

Piebilde - kopējais priekšstats nedaudz tiek papildināts ar atziņām par īslaicīgās neēšanas ieguvumiem - tā, piem., t.s. intermittent fasting pieejas praktizētāji uzskata, ka diennakts laikā 8h-10h periodā droši var ēst, cik vien spēj, lai pārējās stundas varētu ļaut organismas apstrādāt apēsto. Izvēloties izdevīgāko laiku neēšanas periodam visbiežāk tiek ieteikts gulēšanas laiks+ laiks līdz pusdienām vai launagam. Teorētiskā bāze zinātnē arī pastāv par to, ka īslaicīga neēšana stabilizē hormonu līmeni un veicina ātrāku šūnu atjaunošanos.

Apkopojot minēto, varētu arī teikt, ka vēža ārstēšanas alternatīvās varētu būt vairāk saistītas ar labsajūtas veidošanu iepretim konkrētu pretrdarbību veikšanai - piem., cilvēks izguļās, nedaudz paēd kādu vieglu uzkodu, pēc pāris stundām uzēd kādu vairāku gājienu ēdienreizi, lai pēc apm 5h paēstu pietiekami sātīgi, lai varētu neēst līdz pat nākamai dienai. Otrādāk noteikti arī iespējams, taču katram individuāli jāizlemj, kā patīkamāk.

Pats būtiskākais ieteikums no visiem, kas pētas ne tikai vēža, bet arī citas veselības problēmas - vienmēr censties saskatīt potenciālos iemeslus fiziskajā un ķīmiskajā, un pēc tam tikai garīgajā vai apziņas pasaulē. Emocijas un jūtas ir hormonu izdales rezultāts, tātad, ja ar uzturu iespējams pietiekami kontrolēt hormonu darbību, tad visam pārējam būtu jābūt pakārtotam. Varētu arī apgalvot, ka attiecībā uz veselību cilvēks drīkst būt egoistisks un neiejūtīgs - kas palīdz, jādara, un ja ir nepatīkamas blaknes, atbilstoši pašsajūtai jāmaina apstākļi.

Ceru, ka atcerēšos biežāk apskatīt, kā attīstās diskusijas! :)
kaņepju eļļa un materiālus, lai padarītu tos var atrast tīmekļa vietnē Mediccanna (www.mediccanna.com)
sveiki ka pareizi pagatavo cagu,vai izmanto cagas melno grobulaino ardalu vai vidu?
sveiki kada tad ir ta metode veza arstesanai,ja nav noslepums?
Re: Alternativa veza arstesana
17.03.2014 09:10
Veselīgs ,daudzpusīgs ēdiens. Labs miegs klusumā un tumsā.Izslēgt visu piedegušo,kūpināto,cepto.aso (nedabisko).Neēst produktus ar konservantiem un e-620-623 . Sekot normālai zarnu florai. Izbēgt no aptaukošanās un izteikta kārnuma.Neapdedzināties saulē.Cīnīties ar visa veida pelējumu .
Re: Alternativa veza arstesana
19.03.2014 11:14
Ne visai optimistisks raksts par tēmu:

http://www.tvnet.lv/sievietem/veseliba/501734-ar_zarnu_vezi_saslimst_gados_arvien_jaunaki_cilveki

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Alternativa veza arstesana
19.03.2014 11:24
ir gan, tāda alternatīvā vēža ārstēšanas metode, kas izārstē vēzi 100%,.... saucās - exitus letalis, ar 100% izārstēšanās garantiju.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 4?
Ziņa: