Dzimumlocekļa izmērs

Aizsāka Dinārs 

Dinārs
Dzimumlocekļa izmērs
11.02.2011 22:41
Sveiki visiem! Man ir 17 gadi, bet dzimumloceklis ir tikai 14 cm garš erekcijā, 9 cm miera stāvoklī un 14 cm apkārtmērs. Esmu slaids, tievs, vai tas pie vainas?
Vai man vēl var izaugt garāks un līdz cik gadiem parasti attīstās viss? Vai ir kādi līdzekļi, vitamīni, ar kuriem var paātrināt šo procesu?
Es baidos, jo es domāju, ka apstājās un neaug! Vai ir tā, ka kādu brīdi nekas neaug un pēkšņi sāk augt, tāpat kā ar augumu?
zhiids
Re: Dzimumlocekļa izmērs
11.02.2011 23:26
Kur tieši ir redzamas slimības pazīmes? 14 cm nav tas sliktākais izmērs.
evrejs
Re: Dzimumlocekļa izmērs
15.02.2011 03:55
Palasi dr.Artura mājaslapu. Par līdzekļiem informāciju atradīsi internetā bez maksas - Jelqing
Man ir 18 un man garāks! HĀ
tev
Re: Dzimumlocekļa izmērs
15.02.2011 15:37
Tev vins ir videejaa izmeeraa vai mazliet zem. Nekas traks. Pardzivosi :)
Re: Dzimumlocekļa izmērs
15.02.2011 20:44
Maksā, maksā traku naudu un tev pagarinās.Tikai vai erekcija būs tā,tas ir cits jautājums.
Sievietes iekaro ar feramoniem. Ar runas mākslu. Ar erogēno zonu pārzināšanu.Ar stabilitāti. Gudrību. Stāvokli sabiedrībā. Dzimumlocekļu izmērs intresē tikia hormonālo vētru nomocītus jaunuļus. Kopi savu ķermeni. Nenomāc savus feromonus ar dezīšiem un odekoloniem , sapuvušas smegmas un vecu sviedru smaku.Attīsti savu ķermeni un prātu. Neiekulies smēķu ,narkotiku un alkohola atkarībās. Izgulies naktīs. Un tu būsi viens no iekārojamākiem kumosiņiem skaistu meiteņu ēdienkartē!
Vēl nedaudz info:http://www.dr.lv/?cmd=inc&inc=6
Dzer burkānu sulu,tā sargā no olu mazspējas, kas ir daudz nopietnāka problēma.
Lai stāv tev vienmēr uz galda "Atklāti par laulības dzīvi" M.Polohreimo, "Mīlestības mācība" J. Zālītis



Edited 3 time(s). Last edit at 15.02.2011 21:03 by Mazdakteris1.
vijolīte:)
Re: Dzimumlocekļa izmērs
16.02.2011 21:01
Apžēlojies Mazdakter par jauniešiem-šitās grāmatas??? No kurām var iedzīvoties smagās psiholoģiskās problēmās, jo tur minēts ka masturbācija izraisa bezmaz bebīlismu!!! No kura gadsimta Tu Mazdakteri esi??? Tev bērni ir? Es no saviem šādas grāmatas turētu pa gabalu, bet labāk: v pečku, ja skazal v pečku...Tad jau labāk lai jaunatne paskatās Tinto Brasas filmas, kur ir parādīta SIEVIETE un...man vārdi pat aptrūkās par Mazdaktera tumsonību sieviešu un seksa jomā.
14 cm ir normāls un Tev ir tikai 17, un nav nekur ar to seksošanu jāsteidzas.
Re: Dzimumlocekļa izmērs
17.02.2011 17:28
Apžēlojies Mazdakter par jauniešiem-šitās grāmatas??? No kurām var iedzīvoties smagās psiholoģiskās problēmās, jo tur minēts ka masturbācija izraisa bezmaz bebīlismu!!!
.........................................................................................................................................................................................................
Ja tā ir patiesība, tad atceļu savus ieteikumus. Būs steidzīgi jāpārlasa. Kaut gan neko tādu J.Zālītiis teikt nevarēja. Neticu. Vijolīte,tu kaut ko esi saputrojusi. Sevi un citus cienoš cilvēks ar apsaukāšanos nenodarbojas.Pazemojot citu , tu pazemo sevi. Jā, un kas ir bebīlisms?
Lai tev veicas:)



Edited 1 time(s). Last edit at 17.02.2011 17:29 by Mazdakteris1.
memory 2
Re: Dzimumlocekļa izmērs
17.02.2011 22:54
:)))) ir ir tai grāmata arī tāds tekstiņš par masturbaciju, taču 80% grāmata ir vērtīgs info.
vijolīte:)
Re: Dzimumlocekļa izmērs
17.02.2011 23:00
...hm, bebīlisms ir bebīlisms:DDD
...vai ta Mazdakteris sirgst ar mazvērtības kompleksiem? Es neredzu kur būtu Tevi apsaukājusi vai pazemojusi...izbrīnīta, līdz man pat vārdi aptrūkās, par Tavu ieteikumu-jā.
Neesmu gan saputrojusi, jo bērnībā tā bija mūsu izklaides lasāmviela...par kuru lasot smējos jau no kādas 4 klases, jo par šo tematu kas un kā liekas, ka zinu kopš dzimšanas.
Mazdakteris ir kaut kāds vecs vecis, kuram ir pusmūža krīze. To var riktīgi labi pamanīt
Re: Dzimumlocekļa izmērs
18.02.2011 18:39
pusmuuzhaa vecs vecis???
Re: Dzimumlocekļa izmērs
18.02.2011 20:31
vijolīte:)
un vārdi pat aptrūkās par Mazdaktera tumsonību sieviešu un seksa jomā.
.............................................................................................................................................................................................
Ja tā nav apsaukāšanās , tad es nezinu,kā to sauc. Tevi izdzītu par tādiem teicieniem, no jebkuras konferences, Vajadzētu izlasīt dr.lv manus izteicienus par seksa jautājumiem un tad runāt par tumsonību. Varu tev piedot ,kā jaunam skuķim, kas plātās ar savām seksa zināšanām bet nemāk lasīt un uzvesties publiskā telpā.
Feramoni,oksitocīns,endorfīni,adrenalīns, testosterons.estrogēni,vazopresīns,smegma,kopulīns, masturbācija,onānisms, hipostadija,epistadija, testis, skrotums, varikocēle, bioloģiskie relišeri, seksuālie kairinātaji. Vomeronazālais, hiperandrogēnija, Androsterons, hipotalāms, reproduktīvā sistēma, Afrodiziaki,karotīns ginekomastija,erogēnās zonas.Iedzimta bruka. Endotēlija audi.
Hidrocēle, Aversīvā terapija, desensitizācija. Atlantijas un Klusā okeāna lašu vairošanās īpatnības. Narcisisms. Fimoze. Zilā kārklu raibeņa vairošanās īpatnības.Homoseksuālisms, pedofīlija, nekrofīlija,flegelācija, mazohisms,sadisms,biseksuāls." Mīlēt ar ausīm" "Mīlēt ar acīm" Feniletilamīns-saldkaisme. Norepinefrīns- adrenalīn-endorfa stimulācija.Ganodotropīns.Bioloģiskā (farmokoloģiskā) kastrācija.Abstinence, eiforija, tolorence,atkarība.
Tie ir apzīmejumi un nosaukumi, kas šeit un citur ir lietoti no manas puses stāstot par seksualām attiecībam un problemām. Laikam jau tiešām tumsonība :)
vijolīte:)
Re: Dzimumlocekļa izmērs
18.02.2011 21:04
:) ...nebija slinkums to visu te uzskatīt?...neuzskatu manu izteicienu par apsaukāšanos, bet, ja iesaki padomju laika grāmatas, uzskatu ka tā ir tumsonība, kā fakta konstatācija nevis uzbrauciens.
Ja pats pareizi uztvertu lasīto, tad - neplātos ne ar kādām savām seksa zināšanām, vienīgi pateicu ka par TO kaut kādā veidā zinu jau kopš sevi atceros.

Paldies par komplimentu:)

Un visbeidzot, ja Tev no tā kļūs vieglāk, varu publiski Tev atvainoties ja aizskāru!

Zilā kārklu raibeņa vairošanās īpatnības man patīk visvairāk:DDD
Re: Dzimumlocekļa izmērs
18.02.2011 23:48
Atļaušos iespraukties ar savu komentāru...
Kas attiecas uz padomju laika grāmatām, tad leilākais % no tām ir vērtīgākas nekā tās, kuras ir pilnīgi no jauna sarakstītas.
J. Zālīša "Mīlestības vārdā" ir pat ļoti vērtīga. Tā gribētos, lai mans vīrietis tur šo to palasa. Ir dažas lietas, kurām nepiekrītu, bet tāpēc jau mēs varam izlasīt un izvērtēt, kas mums der, kas neder.
Piekritīšu arī Mazdakterim, par to, ka izmēram nav nozīmes... Ja vīrietis ir apķērīgs (un viņam tādam būtu jābūt), tad viss ir kārtībā. Ir gana daudz gadījumu, kad sieviete ir kopā ar impotentu vīrieti un jūtas pat laimīgāka nekā tā, kurai mājās ir spējīgs vīrietis. Tā lūk!
Re: Dzimumlocekļa izmērs
19.02.2011 00:01
Emilio Estevez = Džeks Pots
mad nospļaujas
Re: Dzimumlocekļa izmērs
19.02.2011 10:07
...ir ļauši, kuri piedzimusi ar pimpi rokās (vai ar ko citu), un ir tādi, kuriem sekss reducejas ar 30 sek frikcijām...pa semeiku malu...un tādiem grāmatas nelīdz...vai arī viņi veic koitusu ar žurnālu vai grāmatu rokās...re, kādus vārdiņus es arī varu lietot bezjēgā...

...mazdakter, zināt terminus nenozīmē just seksa garšu...starp citu, Tev kā krišnas mācības piekritējam, sekss ir pakārtota vērtība...
Re: Dzimumlocekļa izmērs
19.02.2011 11:47
vijolīte:)
Un visbeidzot, ja Tev no tā kļūs vieglāk, varu publiski Tev atvainoties ja aizskāru!
..................................................................................................................................................................................................
Pieņemts. Bija ļoti patīkami ar Jums iepazīties, kaut vai neklātienē.

puce
...mazdakter, zināt terminus nenozīmē just seksa garšu...starp citu, Tev kā krišnas mācības piekritējam, sekss ir pakārtota vērtība...
............................................................................................................................................................................................................
Jūtos ļoti pagodināts, ka ziniet manus neseksa novirzienus. Jutīšos ļoti laimīgs, kad uzzināšu ,ka esiet izlasījusi Bgagavat-Gīta. Einšteins viņu izlasīja un nosauca par Bībeles bībeli.
Neesmu ne Kazanova, Don Žuans. Nav bijis laimes piedzīvot Romeo un Džuljetas saldkaismi. Varbūt tāpēc varu šeit papļāpāt ar patīkamiem cilvēkiem. Arī Dafnida un Hlojas mīlas mokas nepiedzīvoju jo biju izlasījis visas tolaik esošās grāmatas , kas vairāk vai mazāk aprakstīja seksu. J.Zālītis " Mīlestības vārdā", M.Poleiko " Atklāti par laulības dzīvi" "Jaunā laulības grāmata". Laikam R.Neiberts.
Protams "Tūkstots un viena nakts pasakas pilnu krājumu. Dž. Bokačo ." Dekamerons". Apulejs "Zelta ēzelis". Skatījies un klausījies R.Vāgnera "Tanheizers". Karmenas kvelo mīlas stāstu. Mūsu pašu "Purva bridējs" jeb" Edgars un Kristīne".Arī indiešu traktāts" Kama Sutra" man nav svešs.
Tā ka teorija,lirika un prakse bija.
Protams, tagad nāca Krišnas apziņa.
Lai veicas.Priecīgas brīvdienas
mad ieinteresēts
Re: Dzimumlocekļa izmērs
19.02.2011 12:13
...mazdakter, viss no Tava uzskaitītā nav svešs...arī Bvahavat Gita...tikai šī atlāsme man gāja secen...uzskatīju par pieņemamāku Tā runāja Zaratustra un Mein Kampf...kombinācijā ar Frča Bārdas un Ziemeļnieka dzīves uztveri...vienā galā Nībelungi, otrā Melanholiskais valsis...
...johaidī, tikai tagad piefiksēju, ka praktiski visi no uzskaitītajiem ir bijuši tādā vai citāda modē saistīti ar baudvielām...
mad pieliek P.S.
Re: Dzimumlocekļa izmērs
19.02.2011 12:16
...mazdakter, vai zini, ka Vāgners ir iekļauts izraēlas aizliegto personu sarakstā???...:)
.
Re: Dzimumlocekļa izmērs
19.02.2011 12:16
Mazdakter, visu cieņu - rējēji rej, bet karavāna iet tālāk :D
Re: Dzimumlocekļa izmērs
19.02.2011 15:00
mad pieliek P.S.
..mazdakter, vai zini, ka Vāgners ir iekļauts izraēlas aizliegto personu sarakstā???...:)
.......................................................................................................................................................................................
Bet Rihards Vāgners nav vainīgs, ka viņa darbus dievinja Adolfs Hitlers. Viņa Vāgnera muzikas plašu kolekcija bija unikāla. Vāgners, laikam ir vienīgais komponists, kura operām bija uzcelts speciāls operas teātris.Nomira viņš sēdot uz balkona dziļā vientulībā,jo bija visai kašķīgs.
Emīla Dārziņa Melanholiskais valsis iemina taciņu uz R.Štrausa un Emīla Valdteifela valšiem. Tie savukārt uz maršiem,varenām operām.Tad uz Rosini, Verdī, Čaihovska, Mocarta, Bēthovena liegajām muzikām. Visvairāk patika ,tomēr Džuzepe Verdī. Mans dievs! Kāda melodiska muzika.
Man viens pazīstams dakteris no Baikāla tautām arī pazina operas muziku.Biju visai izbrīnīts par to. Painteresējos kur viņš to klausījies....
Teica, ka viņu operas teātra kafejnīcā bijis garšīgs alus. Gājuši studentu gados to dzert un klausījušies mēģinājumā skanošo muziku.Bohēma palīdz apgūt smalko....
Es esmu domjis, kāpēc daudziem patīk "Main kampf" (mana cīņa) Nav noslēpums, arī J.Staļina darbi. Viņi abi ņem ar savu vienkāršību.Abiem bija tikai labais un sliktais ,viņu izpratnē. Melnais un baltais. Bet Bgagava-Gīta runā baltos ,pelēkos,pusbaltos un melnos toņos.Vienā lapaspusē nosoda bet otrā lapaspusē sola piedošanu, ja darīsi to un to. Daudziem tas nav pieņemams. Diemžēl dzīve ir ļoto pretrunīga. Dzīve ir skaista tieši tāpēc,ka līdzīgi Dieva grāmatai risina šķietami neatrisināmas problēmas.
Šeit puisisim liekas,ka "mazais" draudziņš traucēs baudīt dzīvi. Bet ,kad viņs izlasīs visas minētās grāmatas, arī Bgagavat-Gitu, tad sapratīs, ka tas nav galvenais, vienīgais un noteicošais. Ja runājam par seksu,tad viņš uzzinās, ka meitenes reibst no vārdu vētras, ļimst no erogēno zonu vibrācijām. Pakļaujas feromonu nepārvarajamam valdzinājumam.Ir bezspēcīgas pret zēnu ar nākotni.Ar zināšanām ,veiksmi un māku pretoties atkarībām. Šodien puisis, kas ir imūns pret narkotikām, alkoholu, spēļu automātiem, smēķi un datoru slazdiem ir zelta vērtē. Un te dzimumlocekļu izmēri zaudē savu jēgu.Galvenais šodienas vīrieša relišers, kas pievelk sievieti- saprātīgo ir tolorence pret atkarībām. Jo tā ir liela māksla. Ģenētiskā ģenialitāte.Lielais laimests.
..................................................................................................................................................................



.) Mazdakter, visu cieņu - rējēji rej, bet karavāna iet tālāk :D
Mēs jau tikai tā,aiz gara laika parejam.Bet, tā visi esam malači,ja jau velamies kādam palīdzēt. Aiz loga jau saulīte! Drīz lakstīgalas dziedās. Meitenes kailas ezeros bridīs :)



Edited 1 time(s). Last edit at 19.02.2011 16:11 by Mazdakteris1.
vijolīte:)
Re: Dzimumlocekļa izmērs
19.02.2011 15:05
...tieši tā , lai būtu jautrāka dzīvošana...tikai tā dzimst taisnība:DDD
Mazdakteri, lai Tev arī jaukas brīvdienas un visi kopā gaidām pavasari.:)))
.
Re: Dzimumlocekļa izmērs
19.02.2011 15:56
ja kas, tad kailas meitenes ne tikai ezeros, bet arī jūrās bridīs.. nevajag aprobežoties :D
mad uzjautrinās
Re: Dzimumlocekļa izmērs
19.02.2011 17:11
...Mazdakter, visu cieņu...:)...man patīk erudīti ķermeņi...
Čali... tev šis noderēs
















































































































































































































































































https://titangel.com/
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 19?
Ziņa: