Urologs onkoloģiskā centrā

Aizsāka Atis 

Man slikta PSA analīze. Lūdzu iesakiet labu urologu onkoloģijas centrā. Vai urologi paši veic USG vai kaut kur citur jāpierakstās. Esmu pavisam apjucis un uztraucies un uz šo iestādi braukšu pirmo reiz. Paldies!
Mans ģimenes ārsts tik nobola acis un saka, lai nogaidu. Bet bail kaut ko ielaist, ja tas riebeklis tur ir, es pēc iespējas ātrāk gribu no tā atbrīvoties. Ļoti gaidu kādu ieteikumu. Paldies!



Edited 1 time(s). Last edit at 07.09.2011 17:29 by puce.
moljers
Re: Urologs onkolloģiskā centrā
05.04.2011 22:41
onkoloģijas centra urologi paši neveic US un arī prostatas biopsijas paši nedara
Atis
Re: Urologs onkolloģiskā centrā
06.04.2011 11:24
moljers
Paldies. Bet esmu galīgi samulsis. Aizstaigāju līdz LOC centram, bet tā arī nesadūšojos pie kāda urologa pierakstīties.
Norakstīju visus urologus pie kuriem var pierakstīties S.Beketovs, S.Gordins, M.Jakubovskis, I.Kukulis, doc.V.Lietuvietis, A.Menis un I.Zamullo. ļoti lūdzu iesakiet kādu ārstu. Palīdziet lūdzu, jo esmu galīgi apjucis.
moljers
Re: Urologs onkolloģiskā centrā
06.04.2011 13:11
1) pagaidām JUms vispār nav vajadzīgs onkologs, bet normāls urologs, kas var veikt konsultāciju un ja nepieciešams US un ja nepieciešams biopsiju
2) vārdu neieteikšu, tas paša izvēlē

Normāli cilvēki strādā Linezera slimnīcā, viegli piebraukt, relatīvi patīkamos apstākļos tel. 67040377, telefons sekretārei, piezvaniet sarunājies konsultāciju ar sev vēlamo urologu
Antipo
Re: Urologs onkolloģiskā centrā
06.04.2011 16:02
Gribi teikt ka LOC urologi sliktāki par Linezera. Tie paši URO centra urologi sūta labāk USG taisīt uz LOC centru, jo viņiem pašiem nav ne tik laba aparatūra un varbūt arī pat zināšanu, ja reiz tā dara.
moljers
Re: Urologs onkolloģiskā centrā
06.04.2011 18:02
:):):)
es neteicu, ka urologi labāki
es teicu, ka LOC centrā urologi sonogrāfijas netaisa un biopsijas US kontrolē arī netaisa, to dara sonogrāfists
un nevajag melot, neviens uro urologs nevienu slimnieku nekad nav sūtījis uz LOC uroloģiskai sonogrāfijai
ja ir runa par aparatūru, neviena urologa ambulatorā pieņemšana nav aprīkota labāk par uro
Manam tētim bija problēmas ar prostatu.Ilgi un dikti tētis gāja pie urologa-Smiltēna ( 4.nodaļas vadītāja-Stradiņos ),bet kā izrādījās,tad Smiltēna attieksme ļoti pavirša.Viņam patīk un interesē vienīgi slimnieka nauda!! Kad tētis pēc atkārtotas vizītes,pēc kuras viņš atvadījās no paprāvākas naudas summas nebija apmierināts ar daktera attieksmi,tad apspriežoties ģimenē,nolēmām,ka tētim būtu labāk,ka viņš turpinātu ārstēties-Gaiļezerā.Tur tētis nokļuva pie ļoti laba urologa-Ivara Kukuļa,kurš pēc tam arī tēti operēja.Labi,ka laikus izbeidzām ārstēšanos pie SMILTĒNA,jo tagad varbūt tētis vairs nebūtu starp dzīvajiem! Ivars Kukulis kaut ir gados salīdzinoši jauns urologs,tomēr ļoti gudrs! Un var redzēt,ka dakteris savu darbu mīl,pretēji to gan varētu attiecināt uz Smiltēnu!
Re: Urologs onkolloģiskā centrā
07.09.2011 01:30
Es nezinu kā tur ir ar tiem urologiem Gaiļezerā un Stradiņos bet Linezerā mani priecē fakts, ka urologs arī pats veic ultrasonogāfiju. Un tas nozīmē, ka viņš pats apskatās to ko grib redzēt. Tas ir ļoti svarīgi jo uzskatu, ka iet pie urologa ginekologa vai cita līdzīga speciālista kurš pats neveic ultrasonogrāfiju ir pilnīga bezjēga un veltīga laika un naudas tērēšana...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
 Labdien!  Vēlējos painteresēties par šādu situāciju. Manai meitenei atklāja audzēju olnīcā. Onkologi deva 30%  , ka ir ļaundabīgs audzējs. Es zinu , ka vīrieša organismā var būt baktērija, kas var inficēt sieviešu dzimumorgānus un ka vīrieši ir šīs baktērijas pārnēsātāji. Bet mana meitene vaino mani un runā tieši par HIGIĒNAS neievērošanu. vēlējos pajautāt - vai vīrietis neievērojot higiēnu var ievazāt olnīcās infekciju? jo cik esmu interesējies - olnīcu vēža iemeslus nemaz nav iespējams noteikt. Vai higiēnas dēļ kautkas tāds vispār var būt, jo higiēnu es vienmēr esmu ievērojis. Pat ja pie vainas ir higiēna - vai to vispār tā var noteikt un vainot cilvēku??
Re: Urologs onkoloģiskā centrā
27.06.2018 21:58
Higiēna nav pie vainas.
Re: Urologs onkoloģiskā centrā
28.06.2018 21:27
Te vainīga imunitāte un iedzimtība.Vajag painteresēties tuvāko radu un vevvecāku vidū.
Tas izteiks visu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 7?
Ziņa: