Par bārdu

Aizsāka brunobezbremze 

brunobezbremze
Par bārdu
06.04.2011 21:07
Sveiki,

Man drīz būs 23 gadi, bet man vēljoprojām normāli neaug bārda. Visās citās vietās ar apmatojumu ok, arī uz vēdera un krūtīm. Jau kādu mēnesi lietoju Tribulus tabletes 2X dienā, bet vienalga tāda šķidri mati tikai zem zoda. Nezinu vairs ko iesākt. Esmu dzirdējis par testosterona želeju kuru jāierīvē sejas ādā, tad esot efekts, bet nezinu kur tāda ir pieejama. Varbūt kādam ir bijusi līdzīga problēma? Vai kāds var kaut ko ieteikt?

Paldies jau iepriekš.

P.S. Par pīļu mēsliem un medu jau esmu dzirdējis :)
Bu.
Re: Par bārdu
07.04.2011 02:48
kam tev bārdu? :D baudi kamēr nav, savādāk katru rītu jāskujas,šķiet ka baigais čakars :D
jamm
Re: Par bārdu
07.04.2011 13:28
Man 18 un ari baigi gribas bārdu, bet ir tikai kaut kadi pukaini sarini dazi pie zoda un 1 sarins zem zoda, kurus noskujot tie ataug pec 2 nedelam pilniba.. Bet ja gribi atrāk bārdu, tad intensivi jaskuj tās pūkas, cik man stastijushi parejie.. Tagad kadu 2 menesi taa daru, tapec paradijas zem zoda tie sarini dazhi.. pirmstam pat tie nebija.. Gribetu ari uzzinat par to testosterona ziedi!!!
Re: Par bārdu
07.04.2011 14:58
Muļķības! Mākslīgi ievadīti testosteroni var izjaukt jau ta vārgo līdzsvaru. Daudz ko nosaka ģenētika. Cilvēki visi ir biseksuāli. Par to liecina krūts dziedzeri, kas pēc būtības ir piena dziedzeri.Jaunībā puišiem organismā ir vairāk sieviišķo hormonu. Šīs svārstības pārsvarā ir līdz 25. gadu vecumam.
Ja apmatojums ir kaunuma rajonā , padusēs un (!) uz krūtīm, tas norāda, ka organisms ir nosliecies jau nedaudz uz vīrišķo pusi. Tieksme uz bārdu var norādīt uz mazvērtības kompleksu un izstrādātu klišeju. Jābūt vīrišķīgam rīcībā un domās. To sievietes uzreiz novērtēs.
Vairāk padomus varēšu sniegt,ja tiks pildīti nosacījumi,ko prasu no visiem. Sīkāk par sevi. Ne tikai vecums un problēma. Augums,svars, matu krāsa. Šeit arī par sejas stāvokli. Pinnes?
-Kaunuma apmatojuma veids. Trīstris uz augšu vai trīstūris uz leju?
-Vai ir bijusi ginekomastija (abu vai viena krūšu dziedzeru palielināšanās,sāpīgums.
- Vai ir bijušas problemas ar testis( oliņām)? Abu oliņu lielums.? Viena oliņa?
-Varikocēle(vēnu paplašinājums ) oliņu maisiņā?
-Iedzimta bruka?
-Kāda ir plecu un gurnu attiecības. Vienādi?Izteikti V formas? Vai A formas figūra.
TO visu vajadzētu redzēt ārstam-andrologam.
Lai veicas.



Edited 1 time(s). Last edit at 07.04.2011 15:01 by Mazdakteris1.
jamm
Re: Par bārdu
07.04.2011 18:54
Vaitad arī var būt trijstūris uz augšu ? :D Galvenais ir skūt vislaik, tad jau pēc laika tie plānie mati parvertisies par stingriem ,cietiem un redzamiem
brunobezbremze
Re: Par bārdu
07.04.2011 20:42
mazdakterim

redzi, saprotu jau kad nav mirstama kaite un man ir paveicies, kad man ir abas rokas un kājas, bet tomēr arī darbā ieņemu diezgan atbildīgu amatu un nepatīkami, ka uztver kā puišeli, vai neuztver nopietni. Saprotu, ka tas var būt iedzimts, bet man tēvam jau 20 gados bija bārda, kā ZZ Top solistam.

Tātad-

augums 188, svars 83, matu krāsa pelēka, acis tumši zaļas, par to apmatojumu nepateikšu, jo tas sajaucas ar vēdera apmatojumu :) ar oliņām arī viss kārtībā, pleci platāki par gurniem, bet nav arī izteikta Y forma.

Varbūt vari arī piedāvāt, kādu risinājumu, būtu dikti pateicīgs un kā skatos, neesmu viens ar tādu problēmu.

Paldies!
Re: Par bārdu
07.04.2011 22:01
Augums un svars liecina par diezgan spēcīgu seksualitti. Par to stāsta ar apmatojums krūšu rajonā. Sievietes vairāk iespaido vīrišķīga rupja balss.Runas māksla. Te vajag daudz lasīt. Par ceļojumiem, savstarpējām attiecībām. Te derētu palasīt O.Balzaku un F.Stendālu.Noteikti muziku.Bēthovenu,Verdi,Vāgneru. Jautrākiem brīžiem Rosini,Mocartu,Ofenbahu.Erotiska literatūra trenē hipotalāmu un liek tam izstrādāt komandvielas oliņām.
Testosterons. To jāražo oliņām. No malas ņemts liek oliņām atpūsties.Lielopu gaļa satur augšanas hormonus, antibiotikas un testosterona vielas,kas kaite organismam.Nenēsāt ciešu,siltu apģērbu(bikses). Arī sauļoties(gulēt) melnās ciešās peldbiksēs ir ārprāts. Gulēt naktīs labāk bez apakšveļas. Nedaudz stimulē oliņu darbību NELIELĀS devās pipari, sīpoli, valrieksti,šokolāde,kafija.Jāizslēdz no uztura augi, kas satur (estrogēnus) sievišķos hormonus. Viena no tādām vielām ir alus.Otrādi , burkāni un citi "A" vitamīna produkti veicina oliņu dziedzeru audu attīstību. Ķirbji un to produkti dod cinka saturu prostatai, kas arī atbild par vīrišķību. Sēdošs darbs ir vīrišķības ienaidnieks. Kustības,kustības ik pēc zināma laika. Nikotīns spazmē perifēros asins vadus. Oliņas ir perifērija.... Lielais augums prasa daudz olbaltumvielas, kas varbūt bernībā ir bijis par mazu. Spalvainas rokas un krūtis vajag izcelt ar attiecīga apģērba palīdzību.Gluda seja liecina par Eiropisku domāšanu un inteliģenci.Jāatceras, ka jebkurš vīrietis ir biseksuāls. Par to liecina krūts dziedzeri, kas kādreiz kalpoja par piena dziedzeriem.Viss atkarīgs no vīrišķo hormonu devas un signālvielu ( feromonu) mijējiedarbības.Tas gan vairāk attiecas uz orientāciju.
Jāatceras,ka lielas testosterona devas izsauks pines uz sejas un pleciem. Pazemina imunitāti. Veido psihopātisku un agresīvu raksturu.Līdz pat dzimumnoziegumiem un zvērībām. Sevišķi ja to apvieno ar adrenalīnu un alkoholu.
Lai veicas.



Edited 1 time(s). Last edit at 07.04.2011 22:06 by Mazdakteris1.
LaurisXV
Re: Par bārdu
08.04.2011 15:12
To Mazdakteris1

Ka var augums un svars liecinat vien par seksualitati specigu? seit nepiekritisu jaredz cilveks klatiene, jo tik pat labi vins varbut paresns ektomorfs kurs ljoti daudz ed.

Ir dazada kermena tipi un kaa prakse liecina tad tiesi ektomorfa kermena tipam ir visszemakais testosterona limenis asinis un visszemakais libido un vissmazak apmatojums . 100 % ektomorfam bez trenniniem un edod normali parasti BMI ap 19.5 un 10% BF kad 20 gadu vecuma. libido ir parasti 3- 4 x nedela velme pec sexa . tiram mesormoham parasti ir vissaugstakais libido naturali, ja vien nav sacakarejis savu veselibu ar steroidiem , alkoholu utt. Mesmorpham parasti ir velme pec sexa 20 - 25 x nedela un naturali augsts testosterons.

Par alu piekritishu daudz dzerot samazina testosteronu un palielina estrogenu, bet to dara jebkurs alkohols liela daudzuma , jo saboja olinas un aknas(kas attira lieko estrogenu).

Par A vitaminu nepiekritishu galigi, ir ljoti maz studiju , kas pieraditu kad A vitamins kautko vispar dotu viriesiem preks olinu atjaunosanos vai palielinatu testosteronu. forumos esmu lasijis kur cilv. lietojusi A vitaminu , nav palielinajies testosterons.

un viens jautajums tev vai vispar no liellopu galas ja ari tika liellopu audzesa izmantoti augsanas hormoni,sterodi utt. vai vini vispar absorbesies cilv. organisma.? un vai cukgala un vistam ari tadus lieto. zinu kad ASV uz cukam un liellopiem tos lieto, bet par Latviju neko nezinu.
jamm
Re: Par bārdu
08.04.2011 15:25
Sanāk, ja klausīšos to minēto mūziku, tad bārda labāk augs un beidzot paliks cieta ? Hmm, interesanti!

Un visi cilvēki nav biseksuāļi - lielākā daļa ir heteroseksuāļi :)
Re: Par bārdu
08.04.2011 19:18
jamm Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Sanāk, ja klausīšos to minēto mūziku, tad
> bārda labāk augs un beidzot paliks cieta ? Hmm,
> interesanti!
>
> Un visi cilvēki nav biseksuāļi - lielākā
> daļa ir heteroseksuāļi :)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A vitamīns - retinols - Taukos šķīstošs vitamīns. Funkcija organismā Nodrošina normālu redzi un gēnu ekspresiju. Uztur reproduktīvās sistēmas normālu darbību, augļa attīstību un imūnās sistēmas darbību. Šūnu membrānu stabilizators .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A vitamīns iespaido cilvēka augšanas procesus, uzlabo ādas stāvokli, sekmē organisma pretestību infekcijām un nodrošina epitēlijšūnu attīstību
...................................................................................................................................................................................................................
..Segaudi jeb epitēlijaudi (epitēlijs) ir audi, kas sedz organisma virsmu un izklāj visus tā dobumus, kā arī veido dziedzerus...( no google materiāliem).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vajag rakstu izlasīt rūpīgāk. Nevar izraut vienu teikumu no konteksta un mēģināt diskutēt. Muzika tika pieminēta,kā zināšanu avots.Lai būtu par ko runāt ar meiteni. S I E VI E T E S mīl ar ausīm. Un bārdai te ir otršķirīga nozīme. Vajag domāt nevis ar vīrišķām kategorijām bet no sieviešu psiholoģijas! ! ! Klasiskā muzika padziļina smalkās jūtas. Ritmiskā ,trokšņainā muzika domāta dzīvniecisko instinktu provacēšanai un pūļa psihozes radīšanai. Visi cilvēki ļoti tālā pagātnē sākotnēji ir bijuši bisseksuāli.Runa iet par miljoniem gadu vecu evolūciju,kad pirmie zīdītāji varētu būt hemofrodīti. Zīdītāju ēra sākās sešdesmit miljonus gadus atpakaļ.
Visos vīriešos var atrast sievišķos hormonus.Heteroseksuāls viņš ir ja sievišķie hormoni nepārsniedz kritisko masu.Biseksuāls lielākā vai mazākā nozīme viņs ir ja sievišķie hormoni ir lielāki par noteiktu daudzumu. Kritiskais vecums,kad tiek noteikta seksuālā orientācija tiek mineta 8- 25 gadi. ! Tad hipotalāmā,manuprāt tiek" iededzināta" bākuguns,kas liek mīlēt to vai citu dzimuma pārstāvi.Šinī vecumā ir ļoti svarīgi lai oliņas ražotu noteiktu daudzumu testosteronu. "A" vitamīns atbild arī par dziedzeru audu veidošanu. Oliņas un prostata ir dziedzeri . Ja testosterons ir pietiekošā daudzuma,tad sievišķie feromoni uzvar. Ja asinīs ir kaut vai nedaudz vairāk sievišķo hormonu daudzums,tad puisis var nepareizi noreaģēt uz vīrišķo feromonu kairinājumu. Biseksualitate ir dažādas pakāpes. Ir pakāpes,kas pilnīgi neiespaido tieksmi pēs sava dzimuma. Ir pakāpes,kad indivīds tiecas pēc sievietes bet interesi izsauc arī savs dzimums bet dzimumkontakts nav iespejams.Testosterons ir tikai izpildes mehānisms.Tam ir viens mērķis seksuāla mērķtiecība. Runcim iedodi baldriānus un viņš neredz,ka tā nav kaķene.Viņam aiziet ciet širmes. Laši pēc daudziem gadiem sasniedz dzimumbriedumu un atrod savu dzimšanas vietu.Saka , ka tas ir instinkts. Drīzāk tas varētu būt feromons,ko bojā ejot izdala lašu mātītes vai tēviņi. Tos savukārt izdala noteikts augs vai organisms, kas ir ienteresēts lašu dzīves ciklā. Mirušie laši dod viņam dzīvību (barības vielas) .Okeāna straumes šos feromonus sūta tur kur dzīvo laši.Ja izdotos šos feromonus izdalīt,tad varētu lašiem likt doties tur kur cilvēkam tas ir vajadzīgs!



Edited 2 time(s). Last edit at 08.04.2011 19:31 by Mazdakteris1.
jamm
Re: Par bārdu
09.04.2011 11:26
Ko sakat par repmūziku(hiphopu)? Vienalga - latviešu vai amerikāņu.
Re: Par bārdu
09.04.2011 15:09
Diemžēl es nevaru teikt, jo vienkārši nezinu, kas tas ir.Ja tā ir ritmika.Ja atkārtojas melodija.Ja viņa iet itkā pa apli,tad tā ir hipnotiskā muzika. Vēl jo vairāk,ja tur ir lēti vārdi mīlu tevi. Vienmēr mīlēšu. Es tevi gribu. Es tevi paņemšu! Un 14-16 gadīgās ģībst ekstāzē! Pūļa pakļaušanas muzika.Pēc principa,dari, kā visi. Visi kratās,kraties arī tu. Visi lēkā,lēkā arī tu. Visi bļauj, bļauj arī tu.Visi nēsā kepkas un ķēdes,nesā arī tu! Tas nekas,ka viņas ir dārgākas.Mode!Visi bļuj sit,sit arī tu! Visi iet uz grautiņiem,ej arī tu.Visi iet karā uz citu zemi,ej arī tu! Pūlis ir jāvada!
Bara instinkta noslēpumi ir sen atklāti un sekmīgi tiek lietoti modes ,dizaina un lētu lupatu industriju bagātināšanai. Lai dzīo REPS! Lai dzīvo muļķi! Lai dzīvo bars!
brunobezbremze
Re: Par bārdu
09.04.2011 23:23
Tā arī neesmu saņēmis kādu ieteikumu ko darīt, kā problēmu risināt. Paldies, Mazdakterim par ieteikumiem, bet gaidiju, ka kāds ieteiks kādu preperātu. Nu neko, paldies par to pašu.
bārda
Re: Par bārdu
10.04.2011 01:55
Man tieši otrādāk, bārda aug ātri, bet uz krūtīm un vēdera , tādi sari vien ir, man pašam 23, gribi bārdu, neskujies kādus divus mēnešus, es bārdu dzenu nost ar mašīnīti, riebjās skuvekļi, nepatīk tā sajūta, ka zods ir gluds kā spogulis, ja nepalīdz, tad ej uz fitnesu,strādā tur, svīsti kā cūka, bet nerij nekādus sūdus ko piedāvā, aminoskābes u.t.t. visādi kokteiļi, starpcitu man liekas ka tie fitnesa kokčiki izraisa atkarību
LaurisXV
Re: Par bārdu
10.04.2011 07:57
Lielaka dala preperati testosterona palielinasanai tirgu ir mesli un nedarbojas vispar. Bodybuilding.com foruma kur esmu atlasijies cilv. ir izmeninajusi dazadus preperatus un lielaka dala nekada effekta. Vienigais ko varu ieteikt ir "ZMA" kas palielina testosteronu dabiga veida , bet uz neko dizu neceri , varbut reali par kadiem 15% palielina, bet vismaz tas notiek dabiga veida, bez jebkadam blakus paradibam. Bardas augshana liela mera ir genetika un atkariga no DHT jutibas kas tiek ieguts no testosterona organisma. jo vairak testosterona jo augstaks Dht hormons. Terrestis tribulus (tribestan) neiesaku, Es lietoju man pilniba zero effekts bija no vinja.
jamm
Re: Par bārdu
10.04.2011 12:46
Mazdakteri, nevajag Mainstream jaukt ar īsto hiphop(underground) Mainstream ir viss tas, kas pārsvarā tiek rādīts pa TV mūzikas kanāliem vai arī grozās pa top pirmajām vietām draugiem.lv. īsti hiphop mūzikas cienītāji neciena tos, kuri taisa dziesmas par mīlestību un katra dziesmā maļ vienu un to pašu - galvenais lai forši skan.. Istajā hiphop tiek skaitīts par dziļām tēmām, dziesmām parasti ir kāds messidžs, kuru nodod klausītājam.. ir saturs un jēga.. bet tajām dziesmām par mīlestību, par kurām tu runāji - tur nav nekā.. tās domātas tīņu meitenēm, lai tik paspīdētu un savāktu lielu meiteņu klausītāju loku.. Labi piemēri Latvijā, kuri taisa tādus milestibas dziesminjus - Grafomāns, Cunami(ja tādus zināt)

Divi labi piemēri, kāds ir patiess hiphops no latviešu izpildītāju dziesmām -
http://www.youtube.com/watch?v=l3HNv_nmEUU&feature=related
un
http://www.youtube.com/watch?v=z6q7KV33J3s

Tie tik divi piemēri, kurus uz ātro piemeklēju.
jamm
Re: Par bārdu
10.04.2011 12:49
Daudzi vēljoprojām domā, ka reps ir platas bikses un kepkas. Viņi nav iedziļinājušies tajā visā, jo redz tikai to, ko rāda pa TV un tur pārsvarā neko labu nerāda.
Re: Par bārdu
11.04.2011 01:24
Mazdakteris1 Rakstīja:
-------------------------------------------------------

> Bara instinkta noslēpumi ir sen atklāti un
> sekmīgi tiek lietoti modes ,dizaina un lētu
> lupatu industriju bagātināšanai. Lai dzīo
> REPS! Lai dzīvo muļķi! Lai dzīvo bars!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Roken rols, tvists, džazs,smagais metāls, reps. hip hops.......nāk un aiziet. Paliek tikai mazu grupinu -fanātiķu atmiņas. Par kuriem ņirdz jaunā paaudze. Galvenais merķis ir NOPELNĪT uz bara instinkta rēķina.
Ir citas vērtības-mūžīgas vērtības. Grāmatas! Klasiskā muzika! Tēlniecība! Glezniecība. Bet tas ir par dārgu. Tas ir izredzētiem. Masām -Reps.
Piedodiet ,,ja variet, par atklātību. Tā nav Jūsu vaina. Tā ir jūsu vecāku, audzinātāju un skolotāju vaina.



Edited 1 time(s). Last edit at 29.04.2011 10:18 by Mazdakteris1.
jamm
Re: Par bārdu
11.04.2011 18:17
Arī reps ir māksla, ja to dara labi! Nebūs ilgi jāgaida, līdz skolās nāksies analizēt arī repa lirikas, līdzās ar dzejoļu analīzēm un citu žanru analīzēm. Pareizāk sakot, jau tā ir. Pirms nedēļas tapat pirmā analīze kādam repa tekstam.

šeit neliels fragments no tās analīzes. (autors neesmu es):
"Doma. Dziesma „Dogma” sarakstīta klasiskā reprezenttipa manierē, kas īpaši raksturīga hiphopa izpildītājiem. Tās nosaukums vēsta par tās autoratīvo un objektīvi neapšaubāmo saturu.

Vienā no teksta sākuma rindām autors atklāj, ka nemainīs savu attieksmi pret paviršu un neprofesionālu produkciju („Es turpināšu saukt to par sūdu, ja tu taisi tādu,”). Tam seko draudi – jaušama karātavu humora klātbūtne („Manas žurkas apēdīs tavus bērnus,”). Turpinājumā tiek paredzēta klausītāja saasinātā reakcija, klausoties izpildītāja daiļradi („tecēs asaras, kad lirika plūst,”), kā arī dziesmas autora nopietnība un enerģija tekstu tapšanas un izpildes procesā („Pirms katras rīmes saspļauju saujās asinis,”)."

ļoti maza daļina no tās lielās analīzes ir iekopēta šeit.
jamm
Re: Par bārdu
11.04.2011 18:20
Un masām domāto repu es neklausos! Tas ir banāls!

Es klausos repu, kuram ir salīdzinoši neliels klausītāju loks!
Re: Par bārdu
12.04.2011 20:13
Mans Dievs! Cik tas ir svarīgi ! Kāds domu dziļums. Zināšanu apjoms. Cik tas ir svētīgi tautai,ģimenei,nācijai un cilvēcei! :)
jamm
Re: Par bārdu
13.04.2011 00:13
Svētīgāk par Taviem greizajiem uzskatiem jau nu toč!!!
Vecis
Re: Par bārdu
28.04.2011 09:06
Mazdakteris1 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Muļķības! Mākslīgi ievadīti testosteroni var
> izjaukt jau ta vārgo līdzsvaru. Daudz ko nosaka
> ģenētika. Cilvēki visi ir biseksuāli. Par to
> liecina krūts dziedzeri, kas pēc būtības ir
> piena dziedzeri.Jaunībā puišiem organismā ir
> vairāk sieviišķo hormonu. Šīs svārstības
> pārsvarā ir līdz 25. gadu vecumam.
> Ja apmatojums ir kaunuma rajonā , padusēs un (!)
> uz krūtīm, tas norāda, ka organisms ir
> nosliecies jau nedaudz uz vīrišķo pusi. Tieksme
> uz bārdu var norādīt uz mazvērtības kompleksu
> un izstrādātu klišeju. Jābūt vīrišķīgam
> rīcībā un domās. To sievietes uzreiz
> novērtēs.
> Vairāk padomus varēšu sniegt,ja tiks pildīti
> nosacījumi,ko prasu no visiem. Sīkāk par sevi.
> Ne tikai vecums un problēma. Augums,svars, matu
> krāsa. Šeit arī par sejas stāvokli. Pinnes?
> -Kaunuma apmatojuma veids. Trīstris uz augšu
> vai trīstūris uz leju?
> -Vai ir bijusi ginekomastija (abu vai viena
> krūšu dziedzeru palielināšanās,sāpīgums.
> - Vai ir bijušas problemas ar testis( oliņām)?
> Abu oliņu lielums.? Viena oliņa?
> -Varikocēle(vēnu paplašinājums ) oliņu
> maisiņā?
> -Iedzimta bruka?
> -Kāda ir plecu un gurnu attiecības.
> Vienādi?Izteikti V formas? Vai A formas figūra.
>
> TO visu vajadzētu redzēt ārstam-andrologam.
> Lai veicas.


22 gadi 178 cm mati gaiši brūni
apmatojums vairāk uz leju, bet uz vēdera jau sāk parādīties pūkas un uz krūtīm arī ir.
nekādas problēmas ar olām nav bijušas, pleci V formas, bet ne ļoti izteikti.
Vispār traki, 22 gadu vecumā un bārda neaug. Andrologs un endokrinologs rokas plātīja, teica, ka viss ar mani kārtībā, testoterons normas robežās. Varētu būt, ka es lēnām attīstos? Pēc skata man neviens22 gadus nedotu, max 17-18.
fool
Re: Par bārdu
28.04.2011 21:17
Testosterona gēls tas ir variants. Taču dabīgi organismā nekad nebūs pārāk augsts testosterona līmenis, jo liekais test tiek pārvērsts estrogēnā. Tālāk var attīstīties gino (bitch tits jeb vīriešu krūtis) kas vēlāk būs jāoperē. Lai tas nenotiktu, sportisti papildus lieto aromatāzes kavētājus (nemaz nav lēts prieks) vai zāles kas bloķē estrogēna darbību krūšu dziedzeros, piem. klomifēna citrāts, tamoksifēns.
Cits variants ir DHT, kas ir 3x spēcīgāks par testo un nav pakļauts aromatāzei. Bet piem DHT krēms arī nav lēts prieks. http://www.dhtcream.com/
Re: Par bārdu
29.04.2011 10:31
Alkas pēc bārdas ir izteikts mazvērtības kompleksa rādītājs.Tā ir neiroze. Vīrišķīgam vīrietim bārda nepiestāv!
Jaunības skaistums ir spēcīgs iemesls skaudībai. Līdz ar to replikām. Daudzi veči ar bārdām būtu ar mieru adot visu, lai tikai iegūtu jaunību.
Esiet jauni ! Tas nebūs ilgi.Tā ir pārejoša vērtība, kas vairs nekad neatkārtosies.
Esiet vīrieši rīcībā , nevis ārējā izskatā! Bruņinieciskums. Galanta attieksme pret sievieti. Zināšanas. Laba izglītība. Prestižs darbs. Spēks , labi veidots ķermenis. Panākumi sportā. Tātadi ir galvenie vīrišķības etaloni! Bārdas ir priekš talibaniem. Ieciklētiem psihiem. reliģiskiem fanātiķiem. Bārdas un ūsas bija gandrīz visiem cilvēku nīdējiem-mazvērtības kompleksa nomocītiem sadistiem, šizofrēniķiem, paranoiķiem. Staļinam, Ļeņinam, Hitleram, Bin Ladenam.......
Lai svetība un miers.



Edited 1 time(s). Last edit at 29.04.2011 10:33 by Mazdakteris1.
jamm
Re: Par bārdu
29.04.2011 13:25
Man 18(vasarā būs 19), bet man vispār nav bārdas(normālas), tikai kaut kādas pūkas pie zoda un no 10. klases aug 3 sari zem zoda pie kakla, kas nu jau palikuši cietāki un melnāki, but that's it!

Man klasē lielākajai daļai aug bārda zēniem. Draugiem arī jau bārdas. citiem jau no 9-10. klases normāla bārda aug. Viņi īpaši priecīgi par to nav, bet es gan būtu priecīgs, ja man būtu! Izskatītos forši.. Ka nodzen, tad pēc dienas jau tādi forši rugāji uz vaigiem. Var vislaik ar roku aiztikt un braukāt.. tādi asi sari. Izskatītos arī nopietnāks. Un man ir mazvērtības kompleksi(varbūt), bet man pie pakaļas, tāpat gribu bārdu :D
bārdainais
Re: Par bārdu
03.05.2011 00:34
Jocīga lieta, man bārda , nu tās saucamās pūkas parādījās ap 7,8 klasi un visi mani apsmēja, diez kas nav , videnē man pat bija iesauku iedevuši sakarā ar bārdu :) , tā kā baigi jocīgi, te tiem kuriem nav tās bārdas , varbūt jūs arī ņirgājāties par saviem vienaudžiem skolas laikā, kuriem bārdas auga, tad tagad saņemiet pretī , zinu diezgan daudz neattīstītu cilvēku ar parasta zēna izskatu, bet meitenēm vairāk patīk tieši zēni, nevis bārdainie...
huilo
Re: Par bārdu
18.01.2023 03:31
bārda ir, jaudas nav
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 3?
Ziņa: