Pēc pirmās seksa reizes, izsitumi uz dzimumlocekļa!

Aizsāka Sokrats 

Pēc pirmās seksa reizes, sarkani izsitumi uz dzimumlocekļa ādas, vai tas ir kas slikts? Tie neniez un nesāp, bet ir apmeram 5 mm lielumā divi gabali. KAs tas varētu būt, vai tas pats pāries?
Re: Pēc pirmās seksa reizes, izsitumi uz dzimumlocekļa!
11.05.2011 23:20
Varbūt STS
Nu gan sabiedēji mani! :o Meitene itkā ir pārbaudijusies vis ir ok.. nu i prikols, pirmā reize un maby kkas nopietns gadijies būs. Nu vēl papildus faktori, biju dzēris alu un biju peldējies jūrā, pēc jūras nebiju skalojies kad darijām to...
Ko iesaki man darīt?
Re: Pēc pirmās seksa reizes, izsitumi uz dzimumlocekļa!
11.05.2011 23:45
Nezinu.. neesmu experts. Gaidi, kad kāds zinošais pateiks kaut ko. Starpcitu - tu gadījumā nerepo? Esmu dzirdējis vienu ar tādu iesauku, lai gan es saprotu, ka Sokrāts bija sengrieķu domātājs(kaut kas uz to pusi), bet vienalga.. :D
Nee, rakstu tikai textus repam, mēģinajis ar biku esmu, bet neesmu tas ko domaa :) Shit, man riktīgs satraukums tagad par šito visu, ceru ka tie tādi netīši asins izplūdumiņi vai arī kautkāda alerģija pret jūras aļģēm :D
Re: Pēc pirmās seksa reizes, izsitumi uz dzimumlocekļa!
12.05.2011 00:26
Vai sex notika jūrā? Tā kā par agru? Rīgas pludmales ūdens ir kloākas! Ja netika tūlīt pamazgāts, tas varētu būt sāls un netīrumu izraisīts kairinājums.Ko nozīme vārdi-pirmā sexa reize
Vai ir sāpes urinējot? Vai ir pietūkuši limfmezgli cirkšņos? Vai rītos ir strutaini izdalījumi no urīnkanāla?Cik dienas ir pagājušas pēc sex kontakta?



Edited 1 time(s). Last edit at 12.05.2011 00:28 by Mazdakteris1.
Re: Pēc pirmās seksa reizes, izsitumi uz dzimumlocekļa!
12.05.2011 01:56
"meitene itkā ir pārbaudījusies" ko nozīmē 'itkā" ? gumija tika lietota?
Seks bija vakar nakt un un vakar dienā jau pamaniju izsitumus. Seks nenotika jūrā, vienkārši biju nopeldējies un nebiju noskalojies pēc jūras dušā... Pirmā reize, tas nozīmē, ka tā bija mana pirmā reize vispār.. bet nu ar to laikam tas nevarētu būt saistīts.. gumiju nebiju lietojis. nu pagaidām limfmezgli ir ok, izdalijumu arī nav...bet tie sarkanumi tomēr tādi neparasti, pagaidām neprogresē, bet mazāki ar nepaliek.. Meitene teica ka ir parbaudīta, bet papīrus protams neesmu redzējis, bet domāju, ka tā arī ir.
Re: Pēc pirmās seksa reizes, izsitumi uz dzimumlocekļa!
12.05.2011 10:35
Aizteci pie STS speciālista. Vienmēr jālieto prezervatīvs! Tad būs mazāk jautājumu. Sevišķi AIDS un C hepatīta laikmetā! Vari paskalināt Kālija permanganāta vaniņā un pasmērēt ar Clotrimazola ziedi. Bet labāk pie speciālista:)
Veiksmi>
Re: Pēc pirmās seksa reizes, izsitumi uz dzimumlocekļa!
12.05.2011 14:27
vot jaunatne, turpāk zināsi ka jālieto GUMIJA un būs mazāk jautājumi un uztraukumi.
un nu es tavā vietā prasītu papīrus studijā ticēt uz vārda ir kā ir :P :D
Mnjaa PAldies Mazdakteri, varbūt vari ieteikt kur Rīgā varu doties? Lai nenoplēš 9 ādas :D
>>> Bu. buus vien jauzprasa papiiri.. bet vinja pagaidaam prom, tikmeer mans jau kedas atmetiis :D
Re: Pēc pirmās seksa reizes, izsitumi uz dzimumlocekļa!
12.05.2011 19:52
prom... tas arī daudz pasaka :D:D:D
Nu nee, as neko neizsaka ;) Vnk vinjai bij jadodas un vinja nav maneejaa :D
Re: Pēc pirmās seksa reizes, izsitumi uz dzimumlocekļa!
12.05.2011 20:00
Caur ģimenes ārstu pie vietējā dermatologa.
Veiksmi.



Edited 1 time(s). Last edit at 12.05.2011 20:00 by Mazdakteris1.
Nevar nekā savādāk :o Ģimenes dakter tuvs ģimenei, tam to4 neko tādu nevaru teikt.. nekādā gadijumā :O
Nevar doties pa taisno pie dermatologa uz kādu no slimnīcām, vai tur vajadzīgs speciāls dermatologs.. un vai nav ari kautkāda pirmā palīdzība šādiem gadijumiem, kur vismaz noteiktu diagnozi kas tas ir?
Re: Pēc pirmās seksa reizes, izsitumi uz dzimumlocekļa!
12.05.2011 20:41
dermatologi nekā īpaši nedalās.

ņemot vērā vispārējo situāciju medicīnā, kad grib bezmaz likvidēt traumpunktus, šaubos, ka ir kāda slimnīca, kur par baltu velti sēž dermatologs, jo šie stāvokļi neapdraud dzīvību.

jāmeklē veselības centros un privātpraksēs.

pat ja atrastos valsts dermatologs, kas pieņem ar ģā. norīkojumu, tad tak tas vairs nav privāts pasākums + būs ilgi jāgaida. vēl nesen bija pacientu reģistrs. un ar datu drošību, kā zināms, Latvijā ir tā, ka labāk ļaut novilkt 9 ādas, nekā šādā gadījumā nokļūt kādā apritē...

vismaz manas domas.

apzvani klīnikas un dodies.

tagad jārēķinās, ka medicīna kaut ko maksā.
teikšu godīgi, tad labāk vēl pagaidīšu, nekā 35 ls maksāšu.. jo varbuut ka nekas traģisks.. variantu daudz, maby dēļ jūras tas vai kautkā tā :) Japagaida kādu nedēļu, a pazūd un nekas neprogresē, tad taču tas nekas nevarētu būt ne? jeb arī es kļūdos..? es tiešām nezinu.. pirmo reiz šāda situācija.. :(
Re: Pēc pirmās seksa reizes, izsitumi uz dzimumlocekļa!
12.05.2011 21:33
neviens jau īsti nezina, citreiz nogaidot vinnē, citreiz zaudē.

bet Ls 35 gan izklausās par traku, vajadzētu būt pieejamai vizītei arī par Ls 15. ja nu vienīgi kopā ar analīzēm būs dārgāk.
Re: Pēc pirmās seksa reizes, izsitumi uz dzimumlocekļa!
12.05.2011 22:09
gumija maksā daudz reiz lētāk :D
Izskatās, ka šeit būs infekcija. Iespējams jāamputē.
Dakteris, man liekas tev pašam būs jaamputē!!! Ej jau p-iesakies :D
Runcene.
Un kur ieteiktu iet? Forumos lasiju par Pērnavas 70... vai varbūt kur citur? Saki jel, lai varu šodien maby uzzvanīt.. Jo man jau liekas, attiecīgam specialitam vajadzētu jau zināt pēc izskata vai tas kas traģisks vai nav, varbūt ka nekā nav..
Bu.
maksā gan :D Bet ko darīt kad nav uz sitiena un ka attiecīga meitene, kas pastrādāja lai nespēju atturēties :D
Visu nakti neesmu gulējis, ārprātīgi murgi tagad par visu rādās, murgu simptoms :D
Re: Pēc pirmās seksa reizes, izsitumi uz dzimumlocekļa!
13.05.2011 10:06
1) Ģimenes ārstu ,kā jebkuru ārstu saista profesionālās ētikas noslēpums. Hipokrāta zvērests.Pēc pilngadības sasniegšanas nevienam nav tiesības stāstīt par pacientu pat vecākiem. Neviens ārsts negribēs skandālu,par to,ka izpauž slimā noslēpumu. Viņs zaudēs uzticību. Ārstu biedrība viņu var izsludināt par personu non grata. Ārstam var tikt atņemts sertifikāts, kas dod viņam tiesības uz praksi. Smagu seku gadījumā,tiesa ārstam var atņemt dipolomu. Par šādu ārstu var iesniegt sūdzību tiesā.Jo personas datus aizsargā likums! Gluži,otrādi,ārsts vecākus nomierinās un pateiks,ko citu. Kādu parastu slimību. Ādas sēnīti. Ir Cirkšņu eritrazma,ko ārstē ādas ārsts un kas ir visai plaši izplatīta slimība cirkšņu rajonā.Domāju, ka mamai tas nav jārāda. Ceru,ka viņa tev bikses nost nevilks :) Ej droši pie savas poliklīnikas ādas ārsta. Cik zinu,konsultācija ,kā jau te teikts parasti maksā Ls 15 + analīzes. Gonorejas simptomi ir ; strutaini izdalījumi no urīnkanāla trešajā dienā.Sāpīga urinācija.Strutaini izdalījumi no urīnkanala no rītiem. Sifilis pirmās pazīmes būs redzamas tikai pēc 3 nedēļām. Arī asins analīzes reaģēs tikai pēc šī laika. Ir meitenes, kas ir inficējušās un grib atmaksāt....:)
Hare Krišņa!



Edited 4 time(s). Last edit at 18.05.2011 09:04 by Mazdakteris1.
Re: Pēc pirmās seksa reizes, izsitumi uz dzimumlocekļa!
13.05.2011 11:14
Nu par šo nezināju, ceru, ka tas tiešām tā ir.. bet nu man tomēr nepatīk ideja par ģimenes ārstu :) Nu es domāju vēl nogaidīt līdz 1dienai, ja pirmdien nebūs pazuduši, tad arī jadodas uz analīzēm, jo itkā pārāk ātri parādijās simptomi, principā bija pagājušas 4 stundas kad es jau pamaniju.. tas taču man liekas neraksturīgi sts.. Nu šai meitenei nekāda iemesla nebūtu man ko tādu nodarīt, esmu joprojām 99% parliecinaats ka ar vinju vis ok ir :)
Re: Pēc pirmās seksa reizes, izsitumi uz dzimumlocekļa!
13.05.2011 13:36
ADMINI, iemetat lūdzu aci epastā - info@dr.lv



Edited 1 time(s). Last edit at 13.05.2011 13:36 by Sokrats.
Re: Pēc pirmās seksa reizes, izsitumi uz dzimumlocekļa!
13.05.2011 14:10
ārsts (vīriec:)

http://www.vc4.lv/pub/index.php?id=17&specialists=27

cenas:

http://www.vc4.lv/pub/index.php?id=356

ja ģimenes ārsts pietuvināts ģimenei, es arī neietu, lai kādi viņam sertifikāti vai zvēresti.
pat ja tā ir kaut kāda zaraza no jūras ūdens, ar nav teikts, ka pāries pati...
Re: Pēc pirmās seksa reizes, izsitumi uz dzimumlocekļa!
13.05.2011 15:28
wuhuuu, 20 ls tikai par viziiti plus analiizes utt.. :D Nu es pagaidām ārstējos pēc savām metodēm, ja tā būs kkada jūras zaraza, tad drīz viņas nebūs :D Bet Paldies par info, vismaz zināšu kur griezties ārkārtas gadijumā :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 7?
Ziņa: