pēcoperācijas tūska.

Aizsāka krese 

pēcoperācijas tūska.
25.06.2011 16:42
Labdien.Mans vīrs pirms 5 dienām pārzāģēja apakšdelma muskuli(brūce līdz kaulam un šuve aptuveni 12 cm gara).Nākošajā vakarā pēc operācijas parādījās tūska kas nenoiet vēl joprojām un liekas ka pat palielinās.Slimnīcā viens ārsts saka ka tas ir traki slikti(bet nesaka ko darīt),otrs-ka tā tam jābūt.
Kā īsti ir un ja tas ir normāli,kā var to samazināt un ilgi tā būs?Paldies!
Re: pēcoperācijas tūska.
25.06.2011 16:48
vai tūska ir blīva vai tāda "ūdeņaina"? vai ir apsārtums, spiediena sajūta, pukstēšana? vai āda karsta? vai vīram izrakstīja antibiotikas? vai ir dzerts alus, iets pirtī?
Re: pēcoperācijas tūska.
25.06.2011 23:16
Viena bundža alus bija dzerta pirms negadījuma,bet pēc tam nē.Pampums tāds mīksts,grūti pateikt vai iekšā ir šķidrums,bet nepatīkami mīksts tas ir gan.Āda nav karsta,varbūt mazliet siltāka ,bet neliekas ka būtu citādā krāsā.Antibiotikas dzer kā arī kaut kādas pretsāpju zāles.Pats arī vaktē pukstēšanu ,bet saka ka tā neesot.Pirtī nav iets.Tikai dīvaini ka no brūces izņēma katetru,bet pa vienu malu kaut kas sulo.ja tās ir strutas,tad ļoti ļoti šķidras,drīzāk liekas kā (īsti nezinu kā tas šķidrums saucas)limfa vai fizioloģiskais šķidrums (kaut kas blāvs).Vakar bija slimnīcā uz pārsiešanu ,bet dakteris saka ka ir ok.Pirmais ko teica-aha ,vakar dzērāt,redz nu ,roka atmirst(varbūt tāds ir dakteru melnais humors?),bet kad vīrs pakustināja pirkstus,tad tik noteica-būšot jau labi.....,bet tā roka izskatās pēc uzpūsta cimda.
Re: pēcoperācijas tūska.
26.06.2011 11:15
izklausās ok
man pēcoperācijas tūska nemazinās jau ceturto mēnesi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 5?
Ziņa: