Sāpes ceļgala iekšpusē.

Aizsāka Laime 

Sāpes ceļgala iekšpusē.
31.08.2011 21:52
Jau divas nedēļas ir sāpes ceļgala iekšpusē pie slodzes, ja nekur neiet, tad sāpes nav, kā sāk vairāk iet,kustēties sāpes atkal ir. Bija iekodusi ērce tajā celī, ērce nebija inficēta. Drīz nodošu analīzes uz Laima slimību. Bet no kā tās sāpes varētu būt? Šodien runāju ar neirologu, nākošnedēļ pārbaudīs (iešu dienas stacionārā ar citu kaiti)... Bet kur vēl 1diena!!!!! It kā nekur daudz nav sportots, neesmu arī sasists, ar riteni tikai ir braukts... :(
Paldies!
Re: Sāpes ceļgala iekšpusē.
06.09.2011 18:20
Nav nevienam nekādas idejas? Celi nofotografēja, neko tur nesaskata, bet pārbaudīja arī muguru, teica, ka no tās varot būt arī tās sāpes! Rīt ar ārstu runāšu, bet es neticu, ka no muguras!!! Šodien ir neizturamas sāpes ejot! :(((((
Re: Sāpes ceļgala iekšpusē.
06.09.2011 19:43
Vecums,dzimums,augums,svars. !!!!!
Kādas slimības ir slimotas? Vai ir sāpējusi mugura agrāk ?Vai ir slodzes uz kājām bijušas? Sports,ritenis,skriešana....? VAi ir bijuši darbi stāvot uz ceļiem? Vai ir bijuši vingrinājumi uz saliektiem ceļiem? Dziļie pietupieni?
Lai veiksme!
Re: Sāpes ceļgala iekšpusē.
09.09.2011 22:24
Oi, laikam šitais uzreiz visur jāraksta :D
sieviete, 28g., 172cm, 70kg...
Nekas nav slimots, mugurā ir arī kaut kādi tur diski no vietas izgājuši (jostasvietā laikam). Slodze nav bijusi kā tikai riteņbraukšana...
Biju pie traumataloga, ieteica rezonansi, bet tā tikai oktobra vidū! Šis tādu kā cistu sataustīja, jo ir nedaudz pietūkums tajā locītavā. Tagad smērēju visu laiku Indometacin ziedi, sāpes pēdējās divas dienas tā kā rimušās, bet pietūkums ir tā kā vēl...
Re: Sāpes ceļgala iekšpusē.
10.09.2011 12:05
Vai varbūt Olfen tabletes palīdzētu?
Madride
Re: Sāpes ceļgala iekšpusē.
15.09.2011 07:11
Tu domā Olfen pret sāpēm? Tas ļoti individuāli. Kad mocījos ar muguru, man plāksterus izrakstīja, nekādas reakcijas, vairāk palīdzēja dabas vielu ziedīte kā Olfens. Ja sāpes rimušās, nez vai vajag to Olfenu sevī stūķēt, varbūt tomēr pacieties līdz rezonansei.
Re: Sāpes ceļgala iekšpusē.
15.09.2011 12:06
Izteiktas sāpes jau nav, tikai pie lielākas slodzes. Trešo dienu dzeru Olfen, tas ir arī pretiekaisuma utt... nevar saprast, vai ir labāk, vakar vēl tāds pietūkums bija tomēr... Citu brīdi tādas vieglas sāpes pāriet arī uz augšstilbu un apakšgalu... ehh, nezinu. skatīšos, kā būs tālāk, mož uz USG aiziet, ja paliks vēl sliktāk...
Re: Sāpes ceļgala iekšpusē.
15.09.2011 16:10
Olfeni un Diklofenaki ir diezgan dranķīgas zēles. Viņas var lietot pēc ārsta ieteikuma.Bet ļoti īslaicīgi.
Magneto rezonanse pateiks vai nav saišu sarāvums un meniska vaina. Pagaidām vajag lietot nūjas staigāšanai.
Var fiksēt locītavu ar speciālu ceļa locītavas fiksātoru. Pārdod ortopēdiskajās poliklīnikās un arī aptiekās.
Var lietot ziedes. Uz nakti ceļa fiksātors( saite) jānoņem.Svaiga ziede un fiksātors vienlaicīgi nav ieteicams.
Locītavu starpskrimšļus labi attīsta ķirbis.Jāpalieto arī Calcija gluconāta tabletes. Kaulus un tātad arī skrimšļus attīsta 5 elementi: kalcijas,fosfors,""C"" vitamīns,saules gaisma un ""D"" vitamīns.
Lai veselība un cerība.
Re: Sāpes ceļgala iekšpusē.
15.10.2011 11:11
Es te pirms laika sūdzējos par šim sāpēm. Bet patreiz it kā sāpes ir rimušās, bet ik pa laikam tas nelielais uztūkums ir tajā ceļgala iekšpusē. Man jautājums būtu vai būtu rezonanse nepieciešama? 1dien pieraksts, bet nesaprotu, ja nu tur tagad viss ok? Ja tur ir bijusi kāda cista, tad ja viņa tagad ir izzudusi vai to redzēs MR? Negribu pa velti aiziet un izrādās, ka pilnīgi vesels celis! Ko darīt?
Re: Sāpes ceļgala iekšpusē.
22.10.2011 22:48
iet uz MR OBLIGĀTI. Tur redzēs visu, ko vajag redzēt.
Re: Sāpes ceļgala iekšpusē.
23.10.2011 11:47
antarktiida Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> iet uz MR OBLIGĀTI. Tur redzēs visu, ko vajag
> redzēt.
Piekrītu. Tas noņems šaubas, kas ir sliktāk par visu.Svars ir ideāls.Apsveicu.
Lai veiksme un veselība.
Re: Sāpes ceļgala iekšpusē.
27.10.2011 09:11
Paldies liels!

Atskaitos-MR rezultātā minēts:
Labā ceļa locitavas II pakāpes hondromalācija.

Dr vēl pa skrimšļiem stāstija. tagad vairāku mēnešu glikozamīna kurss un tad jau jāskatās tālāk.....
Re: Sāpes ceļgala iekšpusē.
27.10.2011 12:05
Jā, pareizi. Vēl vajag lietot ķirbjus. Vienīgais man zināmais skrimšļu atjaunotājs no augu valsts.Lietojiet arī staigāšanas nūjas. Ja braucam ar velosipēdu, tad tikai ar bagāžnieku.Uz muguras nekādas mugursomas braukšanas laikā. Veikalā izmantot tikai iepirkšanas ratiņus, nevis groziņus. Viegli fiksējošu ceļu saiti(trubu).Pārdod aptiekās un ortopēdiskajās poliklīnikās,kabinetos.
Izbēgt sportu, kur jālēkā vai jātaisa dziļi pietupieni.Braucot sabiedriskā transportā tālu,ceļus piesegt ar pledu vai kādu siltu lakatu.Rinķveida masāžu ap ceļa locītavu regulāri. Ja tiek lietots biezpiens,piens,kefīrs,sieri,tad glikozamīdu var samazināt.
Lai veicas.
Re: Sāpes ceļgala iekšpusē.
29.10.2011 17:10
Laime Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Jau divas nedēļas ir sāpes ceļgala iekšpusē
> pie slodzes, ja nekur neiet, tad sāpes nav, kā
> sāk vairāk iet,kustēties sāpes atkal ir. Bija
> iekodusi ērce tajā celī, ērce nebija
> inficēta. Drīz nodošu analīzes uz Laima
> slimību. Bet no kā tās sāpes varētu būt?
> Šodien runāju ar neirologu, nākošnedēļ
> pārbaudīs (iešu dienas stacionārā ar citu
> kaiti)... Bet kur vēl 1diena!!!!! It kā nekur
> daudz nav sportots, neesmu arī sasists, ar riteni
> tikai ir braukts... :(
> Paldies!
Re:Asiņo naba
29.10.2011 17:16
Labdien!
Manai mammai ir 83 gadi.Viņai asiņoja naba.Ārstēja ar streptocīda pulveri un alveju.Asiņošana tika apturēta,bet atkal parādās asinis.Ko darīt?Pie kāda ārsta ,lai griežas?
Paldies.
Re: Sāpes ceļgala iekšpusē.
30.10.2011 10:47
Paldies par padomiem!

Bet sakiet lūdzu, vai piemēram Finalgon smēri (viņa ir sildošā) varētu pasmērēt? Tās sāpes nedaudz ir atgriezušās, arī uztūkums neliels jūtams.... Pāris diena bija lielāka slodze uz kājām, laikam tas pie vainas :(
Un, vai tas būtu normali, ja dažkārt tās sāpes (vieglas) izstarojas arī uz muskuļiem (augšstilba, apakšstilba)?



Edited 1 time(s). Last edit at 30.10.2011 10:54 by Laime.
Re: Sāpes ceļgala iekšpusē.
30.10.2011 17:09
Laime Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Paldies par padomiem!
>
> Bet sakiet lūdzu, vai piemēram Finalgon smēri
> (viņa ir sildošā) varētu pasmērēt? Tās
> sāpes nedaudz ir atgriezušās, arī uztūkums
> neliels jūtams.... Pāris diena bija lielāka
> slodze uz kājām, laikam tas pie vainas :(
> Un, vai tas būtu normali, ja dažkārt tās
> sāpes (vieglas) izstarojas arī uz muskuļiem
> (augšstilba, apakšstilba)?
--------------------------------------------------------------
Zinu,ka Rīgas dzelzceļa slimnīcā bija dr.Lācis. Viņam un viņa nodaļai vajag par to prasīt.Viņi ir specializējušies šajā jautājumā.
Cieņā.
Re: Sāpes ceļgala iekšpusē.
24.11.2011 21:04
Man vēl butu jautājums... Vai šaja manā gadijumā nevar būt tā, ka tas nelielais uztukums ceļa iekšpusē varētu kādu asinsvadu bloķēt? Kaut ko nosprostot un līdz ar to ceļas asinsspiediens? Piedodiet, ja galīgas muļkības te rakstu, bet tā iedomājos tikko....

Paaaaldies liels!
Re: Sāpes ceļgala iekšpusē.
25.11.2011 15:26
Šaubos par asinsspiedienu ceļa asinsvada blokādes dēļ. Uztraukuma gadījumā,jā. Sieviešu nelaime ir sīkumainībā. Viņas ir gatavas sevi un citus mocīt ar tūkstoš jautājumiem.Bet tā jau ir daba. Sievietes māk domāt taktiski (sīki) .Viņām , ar retiem izņēmumiem, nav ļauts domāt stratēģiski.Kājas locītava jāārstē.Lasīt vēlreiz iepriekšējos padomus. Cienot un veselību vēlot.
Bolgzds
Re: Sāpes ceļgala iekšpusē.
08.04.2015 21:08
Labvakar!
Neveidošu jaunu topiku, jo problēma līdzīga - sāpes vienas kājas ceļgala locītavā, iekšpusē.
paradoksāli ir tas, ka sāp tikai pēc tam, ja esmu sēdējis, t.i., celis ir bijis saliekts, paeju kādu laiku, sāpes pāriet.
Pie fiziskas slodzes, piemēram skrienot garus gabalus, nesāp.
Esmu sācis regulāri skriet, pa ziemu taisīju arī dziļos pietupienus un visāda veida izklupienus trenējot kājas ar paša svaru.
Sāpošajai kājai kādreiz ir šūts ahils, nopietni ar sportu vairs nenodarbojos, vecums 40, svars ~ 120 kg, augums 190 cm.
Re: Sāpes ceļgala iekšpusē.
10.04.2015 10:52
Svars par lielu. Lielākā muļķība ir mocīt kāju locītavas ar dziļajiem pietupieniem. Mums bija ar to joku lielas problēmas. Seržanti mīlēja "audzināt" jauni'ņos ar "zosu" soļiem un "vardītēm". Bija vienreiz pat nopietnas problēmas ar mugurkaula apakšējo daļu. Ārkārtīgi reta problēma. Nācās pierādīt instruktoriem, virsniekiem un par batkomam, kas par iemeslu lielai traumatizācijai. Vajadzēja pieslēgt pat konsultantus no RĪgas Sporta un Pedagoģijas akadēmijas. Aizliedzot visas šīs muļķības, krasi samazinājās meniska un saišu bojājumi.
Konsultēties ar traumatologu. Veikt artroskopiju un pie viena, ja vajag, meniska bojātās daļas rezekciju.Skriešanu aizmirst. Lietot soļošanu ar nūjām.
Labdien.Man sāp ceļgala iekšpusē.Tas sākās pēc pietupiena kad cēlos augšā.Pirmajā reizē pēc pietupiena es cēlos augšā es nogāzos un bija krakškis un asa sāpe.Tā sāpe pārgāja pēc neilga laika.Otrajā reizē atkal pietupos un cēlos augšā-nokritu ar sāpēm,bet tās sāpes nepārgāja.Tāda sajūta bija,ka ceļgals būtu izgriezts.Braucu uz slimnīcu.Rengenu veica-viss kārtībā.Mr. veica-2.pakāpes hondromolācija.Sinovīts.Apakšstilba muskuļa tūce.Kā ārstēt?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 23?
Ziņa: