Matu izkrišanas problēma

Aizsāka Hello_Kitty 

Matu izkrišanas problēma
14.09.2011 20:15
Man ir tāda problēma, ka pēdējā laikā ir sākuši pastiprināti izkrist mati, nevis tā, kā tas būtu normāli, bet tiešām pastiprināti. Lietoju dažādus kopšanas līdzekļus, bet nekas nelīdz. Kāds tam varētu būt iemesls? Lietoju arī "Depakine chrono", kur viena no blakusparādībām ir īslaicīga matu izkrišana, bet tas jau vairs nav īslaicīgi, turklāt, tas sākās pirms šo zāļu lietošanas. Pie kāda medicīnas speciālista man griezties? Esmu jauna meitene un negribētos tā, ka izkrīt visi mati.
Re: Matu izkrišanas problēma
14.09.2011 20:24
pie dermatologa. no draugu pieredzes varu ieteikt šampūnu Chicco baby, kas ir domāts bērniem no dzimšanas (paziņam, zīdaiņa tētim, baigi pozitīva pieredze).

__________________
dr.puce@gmail.com
Re: Matu izkrišanas problēma
14.09.2011 20:27
Paldies, zināšu :)
man ari shii pati probleema bija, ipashi pec matu mazgashanas, kad pec fenoshanas uz griidas vareeja saskaitiit 120 matus. biju pie trihologa, ieteica uztaisiit 3 dienu testu - saskati cik matu izkrit pa 3 dienam. un izdali ar 3, normali ir ja shis skaitlis ir lidz 100. vismaz 3 meneshus lieto vitaminus, uz mainjam- nutricap, pantogar, fotoval. +vel taads taa kaa serums Ducray Anastim (dikti daargs). katraa zinjaa, saac ar matu skaitiishanu!
veseliibu :)
ja ir veel kadi jautajumi, vari uzrakstit man email, padalishos ar savu pieredzi siikaak.
Re: Matu izkrišanas problēma
15.09.2011 07:35
tur var buut vitamiinu un mineraalvielu truukums,populaari uzskata,ka siliicija deficits,bet var buut dazhaadu vitamiinu,nu vispaa vitamiinus un mineraalvielas vajag bagaatiigi un ilgi.veel no stresa var krist un ir veel iemesli,bet gandriiz vienmeer paliidz vitamiini.



Edited 1 time(s). Last edit at 15.09.2011 07:36 by ivars61.
knifs
Re: Matu izkrišanas problēma
26.09.2011 17:02
Pamēģini šampūnu SebaMed. Man nekas cirs nelīdzēja, bet šis momentā. Un dzer matu vitamīnu komplreksus (jautā aptiekā).
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 24?
Ziņa: