Lūdzu pastāstiet par dakteri

Aizsāka sanīte 

Nu tā ir noticis, ka kaut man ir 27 gadi un mani ar krampjiem anālās atveres rajonā nosūtīja uz pieņemšanu pie proktologa, tā kā nedzīvoju Rīgā un vienīgā diena kad varu uz Rīgu izrauties ir trešdiena, Stradiņos tiku pierakstīta pie dakteres Melbārdes - Gorkušas, gribētos ļoti kādas ir atsauksmes par viņu un ko tajā pieņemšanā dara, draudzene saka, ka pirms pieņemšanas vajag sagatavoties, jo viņas mammai pirms kādiem 10 gadiem arī bija pie proktologa un pirms tās vajadzējis taisīt klizmas. Ir tā vai nav. Pastāstiet lūdzu !!!
Re: Lūdzu pastāstiet par dakteri
08.10.2011 14:43
Par dakteri neko pateikt nevaru bet vai tad pierakstoties Jums nepateica ko un kā jādara? Ja nepateica tad arī neko nevajag gatavoties.
Vispār es ar tādu lietu kā spazmām taisnajā zarnā esmu pusi mūža nodzīvojis un proktologs par manu problēmu tikai pasmida un viss...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Lūdzu pastāstiet par dakteri
09.10.2011 12:38
Protams,ka mazu klizmu ir jātaisa.Lai protologs varētu apskatīt vismaz 10- 20 cm garu zarnas daļu.
Mēdz būt tā saucamais spastiskais kolīts. Tas veicina aizcietējumus un līdz ar to organisma saindēšanos. Hemoroju slimību.Niezi anālās atveres rajonā.
Var paņemt līdzi vienreizējās salvetes. Jo apskatei izmanto vazelīnam līdzīgas vielas. Ja nu viņiem nav salvetes.
Kāds ir svars ,augums?
.Kad parādījās spazmas anālās atveres rajonā? Vai ir aizcietējumi?Kādi ir ēšanas paradumi? Vai ir pieejams bide?
Lai veicas.
sanīte
Re: Lūdzu pastāstiet par dakteri
09.10.2011 20:46
Krampji anālās atveres rajonā parādījās kādu pusotru mēnesi atpakaļ.Aizcietējumu man nav, drīzāk pašķidra vēdera izeja reizes 2 dienā, ēdu regulāri 3 reizes dienā, daudz dārzeņu un augļu, arī zupas. Bide gan man nav pieejama. Esmu 169 cm gara, 64 kg smaga. Vai tad Stradiņos, kur ir atjaunots ambulatorās ķirurģijas centrs nevar uztaisīt klizmu uz vietas, jo man līdz Rīgai nedaudz vairāk kā 2 stundas jābrauc un kur tad es to klizmu pirms vizītes lai veicu, jo vizīte arī ir rīta pusē? Par to klizmu gan lūdzu paskaidrojiet.
Re: Lūdzu pastāstiet par dakteri
09.10.2011 21:48
Kā vispār Jums tie krampji izpaužas (varat atbildēt e-pasta), jo pēc Jūsu teiktā nav skaidrs par ko ir runa?

Kas attiecas uz klizmu, tad palieku pie tā viedokļa, ka neko darīt nevajag ja tas nav bijis īpaši norādīts jo tas var traucēt ārstam noteikt pareizo diagnozi.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Dakteriite loti smuka, iekabina visaam modeleem....
Re: Lūdzu pastāstiet par dakteri
10.10.2011 20:23
.Pirms rektālās sonogrāfijas un proktologa apskates no rīta uztaisam mazu klizmiņu ar baloniņu. Ķermeņa t* ūdens 250-500 ml. pilnīgi pietiek. Dakteris ievadīs 10- 15 cm. trubiņu lai redzētu,kas tur ar zarnu ir. Divu stundu laikā taisnā zarna nebūs vēl piepildījusies.
Ļaut lai tev tur rakājas sveši cilvēki ar diezgan apšaubāmiem klizmu uzgaļiem, arī nav tas prātīgākais darbs. Par visu pie tam jāmaksā.
Cieņā.



Edited 1 time(s). Last edit at 10.10.2011 20:23 by Mazdakteris1.
laice
Re: Lūdzu pastāstiet par dakteri
12.10.2011 10:11
kad es biju uniklīnikā, tad uz vietas medmāsa uztaisīja mikroklizmu un pēc laiciņa dakteris mani pieņēma, domāju, ka stradiņos arī ir tāda iespēja, ja tas būs nepieciešams, tā, ka iepriekš nebūtu jāmokās ar kaut kādām klizmām, kas pašai sev šķiet nav tik vienkāši izdarāms.
jā ja
Re: Lūdzu pastāstiet par dakteri
12.10.2011 17:23
Vissvarīgākā ziņa, ka dakterīte ir smuka, tas uzreiz izārstē! :)
Neiesaku šo dakteri. Pierakstījos ARSĀ un man palika tāds iespaids, ka viņa tikai un vienīgi meklē klientus Mauriņa klīnikai. Neskatoties uz to, ka man vajadzīgā operācija ir pieejama ARSĀ, skaidri un gaiši tika pateikts, ka operācija jāveic Mauriņa klīnikā un arī vizītei pirms tās jānotiek Mauriņa klīnikā. Dabūju viņas vizītkarti Muriņa klīnikā. Uz man satraucošajiem jautājumiem atbildēja kūtri un nebija ieinteresēta.Esmu ļoti vīlusies un man nāksies doties pie cita proktologa, lai saņemtu atbildes uz saviem jautājumiem.
Tonijs_Bonijs
Re: Lūdzu pastāstiet par dakteri
20.05.2018 19:06
Neiesaku Dr. Melbārdi.

Šī blondīne ir patīkama pirmajās reizēs, tad kad jāuzņemas atbildība par savu darbu, uzcērt degunu uz augšu,- ķjipa mana organsima īpatnība- staigā ar tādu vai griežam atkal, pats vainīgs un sūta pie cita speciālista. Veica man ķirurģisku operāciju, palika gļotādas izslīdejums uz mana dupsīša. Pagāja gadi 6 ļipas izmērs 7 reizes lielāks, tam klāt vēl jauns asinsvada mezgliņš izspiežas pēc tocīša apmeklējuma. Esmu piecietis šī arsta patīkamos apmeklējumus un to klusēšanu par visu kas man būtu jāzin par savu veselību. Pat ļoti gribot, laikam tomēr neiesaku šo speciālisti!
Re: Lūdzu pastāstiet par dakteri
26.07.2018 12:02
Tonijam taisnība. Man arī ļoti slikta pieredze ar šo dakterīšu Melbārdi_Gorkušu. Sausa, neiejūtīga un bezatbildīga. Dažus gadus atpakaļ taisīja man oprerēja ar longo metodi. Dažas dienas pēc operācijas radās iekaisums. Aizgāju uz vizīti. Vienaldzīgi apskatījās, uzrakstīja tabletes , kas manu stāvokli padarīja vēl draņķīgāku. Jo no tām zālēm caureja sākās un temperatūra tikai cēlās. Apārstēja mani vietējā slimnīcā, jo saucu ātro palīdzību. Palika rētaudi, kas rada patstāvīgu diskomfortu un problēmas ar vēdera izeju. Tagad jūtu, ka problēma sākas no jauna. Es saprotu, ka recidīvs ir iespējams, var arī ārsts kļūdīties, var mans organisms kaut kā nepareizi reaģēt. Bet runa ir par attieksmi. Jāmeklē dakteris. Bet šajā ārstu biznesa ērā nezinu kam, lai uztic savu pa_ka_ļu :):):). Tagad dakteri domā tik par naudas pelnīšu. Viens dakteris strādā 3-5 klīnikās. Kāda var būt atbildība par ārstēšanu. Tam nepietiek vienkārši laika.



Edited 1 time(s). Last edit at 26.07.2018 13:34 by madrok.
Tas_pats_Tonijs
Re: Lūdzu pastāstiet par dakteri
30.07.2018 18:41
Mazdakteris1 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Protams,ka mazu klizmu ir jātaisa.Lai protologs
> varētu apskatīt vismaz 10- 20 cm garu zarnas
> daļu.
> Mēdz būt tā saucamais spastiskais kolīts. Tas
> veicina aizcietējumus un līdz ar to organisma
> saindēšanos. Hemoroju slimību.Niezi anālās
> atveres rajonā.
> Var paņemt līdzi vienreizējās salvetes. Jo
> apskatei izmanto vazelīnam līdzīgas vielas. Ja
> nu viņiem nav salvetes.
> Kāds ir svars ,augums?
> .Kad parādījās spazmas anālās atveres
> rajonā? Vai ir aizcietējumi?Kādi ir ēšanas
> paradumi? Vai ir pieejams bide?
> Lai veicas.
Izklausās pēc nopietnas sāpes un ož pēc haltūras, šajā gadījumā var vērsties veselības inspekcijā ar sūdzību par konkrēto ārstu, pirmais -viņi ieteiks rakstīt sūdzību uz slimnīcu vai klīniku, kur jūs operēja, tie noorganizēs bezmaksas konsiliju, mēģinās jūs pierunāt. Bet jūs uzstāsiet uz kompensāciju, vai jaunu neatkarīgu ārstu , ja ne, rakstiet uz veselības inspekciju pa taisno. Tikai esot atklātiem un godīgiem jūs liksiet sevi cienīt. Neturiet sevī, stāstiet visiem.
Tiem kam ir jautājumi par nepatīkamiem operācijas rezultātiem, rakstiet man uz patria_nostra@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 11?
Ziņa: