berna nakts enureze

Aizsāka meitasmamma 

meitasmamma
berna nakts enureze
07.11.2011 00:01
Sveiki!
Jautajums tam gimenem, kuram ir veiksmigi izdevies tikt gala ar berna (mums sobrid 6 gadi) nakts enurezi. Ka un kadiem lidzekliem jus cinijaties?Bezspeka (zinu ka nav pareizi) nolaizas rokas, reali katru dienu jagriez velas masina- nav kur vairs to velu un seguas zavet... Vai vilkt pamperi butu pareizi?
Varat kads padalities ar veiksmigam arstesanas metodem?- medicina, tantinas, psihologs...
Mums urina analizes perfektas, sonografija neko neuzrada...
Re: berna nakts enureze
07.11.2011 00:08
neuzraaadiis arii.. probleema ir galvaa, bet nu ciinities var dazhaadi, meegini beernam pirms guleetiesanas nedot neko dzert, parunaat ar pashu beernu par to, var likt pasham savaakt aiz sevis ... kaut ko mainiit beernam, bet nu jo vecaaks beerns paliek , jo retak tas notiks.. lidz vienaa briidii apstaasies (protams, var atkaartoties)
Re: berna nakts enureze
07.11.2011 11:50
Jāzin bērna dzimums. Problēma jārisina kopā ar bērna ārstu-urologu. Vai rengens (tomogrāfija) iegurņa rajonam un muguras lejas daļas skriemeļiem ir veikta?
Cieņā.
meitas mamma
Re: berna nakts enureze
07.11.2011 18:29
Cik formus pa temu esmu meklejusi- parsvara tadi spriedelejumi par temu. REALA pieredze ar izveselosanos un padoms AR KO labak sakt nav. Visi mierina- ar laiku paries pats- Nu protams, ceru ka paries, bet ja pariet tas jau ir ap 13 gadu vecumu.
Mediciniski ar zalem- isti negribas tadu bernu mocit
Psihologiski- it ka viss ok. Zimejumi priecigi, gimene kopa, rocinas visiem gaisa....
Re: berna nakts enureze
07.11.2011 18:37
Spriedelējumi ir tāpēc, ka tā tomēr ir psiholoģiska lieta.

Un medicīniski tur reizēm kaut ko var izdarīt, reizēm nevar. Un es pat teiktu, ka medicīniski (visi tie rentgeni utt.) tas būs tikai uz laiku, bet nāks pēc laika augšā kā kāda cita problēma.

Ja bērns nekā neuzrāda, tad mammai jādomā pašai par sevi, par saviem stresiem. reizēm ir kādas vecas lietas, reizēm bērns grib izpatikt, palīdzēt, nu, ne tā slikti, bet tā kā tas ar bērniem ir...

forumos konkrēti neviens nekā nepateiks, jo neviens jau precīzi nezina situāciju. ja zina, tad tikai savu.

ierasti ir, ka mammas šādos gadījumos ved bērnu pie psihologa, bet labāk ir aiziet pašai.
Re: berna nakts enureze
07.11.2011 22:35
Nu, es pirms to norakstītu uz psiholoģiju, papētītu vai nav kāda problēmiņa tajā rajonā, kāds iekaisums, spalīši, aizcietējums vai kas tāds... dažreiz to nemaz nav tik viegli atklāt... jo redz citiem bērniem tādas pašas problēmas nekādu enurēzi neizraisa bet ir gadijies redzēt, ka daži uz to ir ļoti jūtīgi...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 24?
Ziņa: