Nebeidzama asiņošana

Aizsāka dace_ecad 

Pēc otrā bērna dzimšanas izvēlējos kontracepciju - Mirena. Spirāle jau ir divus mēnešus, kuru laikā ir lielāka vai mazāka asiņošana (nevis smērēšanās). Mana ginekoloģe uzskata, ka tam tā nav jābūt (jo USG uzrāda, ka spirāle vietā) un piedāvā Mirenu izņemt un pēc mēneša šo pašu spirāli ievietot atpakaļ! Kad runāju ar vēl kādu dakteri, kura teica, ka šāda asiņošana var ilgt līdz pat 6 mēnešiem, un viņa ieteica lietot Dezaminooksitocīnu, kura rezultātā asiņošana pārgāja...līdz nākamajām menstruācijām, kuras, šķiet, nebeigsies nekad (rit 6.spēcīgas asiņošanas diena). Vai ir kāds speciālists, kuram būtu padziļinātas zināšanas šī kontracepcijas veida jautājumos? Vai tiešām risinājums varētu būt spirāles izņemšana un atteikšanās no šāda kontracepcijas veida? Lieki piebilst, ka tādā gadījumā būtu ļoti žēl ieguldītās naudas.
Lū-ū-dzu, sakiet jel kāds ko gudru....
Re: Nebeidzama asiņošana
20.12.2011 23:27
Nē! Labāk noasiņot! Tikai savs ginekologs var pateikt kas un kā.....(:
Lai saprāts un vēlreiz saprāts!
Re: Nebeidzama asiņošana
24.12.2011 23:01
Nezinu, kurā vietā smadzenes ir daudziem ginekologiem. Vispirms hormoni, tad vēl citas zāles, un sievietes tik iet un iet pie ginekologiem, jo veselas jau nevar palikt.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 20?
Ziņa: