Miežagrauds

Posted by Laime 

Miežagrauds
February 14, 2012 09:13PM
Sāk veidoties miežagrauds acs apakšējā skropstu līnijā. Aptiekā iedeva man Corneregel, vai tas ko līdzēs? Nezinu, bet neuzticos jaunām aptiekārēm :)))
Likām jau olu, te lasu, ka Hidrokortizāna ziedi var smērēt.... Zvanīju uz ĢĀ kons.tel., tur saka, lai ar jodu smerē un tad jaskatās, kas būs rīt...
Bet, kas labāk?

Paldies jau iepriekš!
Jauku vakaru visiem!
Re: Miežagrauds
February 14, 2012 10:19PM
Corneregel,jau nu īsti pret infekciju nebūs. Līdz rītdienai varēs iztikt.. Bet ar antibiotikām ziedes, laikam dod uz ārsta receptes.
Hidrokortizona ziede pie infekcijām viena pati neko nedos. Rīt var iet pie ģimenes ārsta.Tas varētu ko līdzet un izrakstīt acu ziedi ar antibiotikām.Lai veiksme.
February 14, 2012 10:26PM
Paldies! Ehhhh nu atkal lieki 5Ls iztērēti..... :Tad varbūt labāk ar urīnu pasmērēt? :) Lasu, ka ļoti labi palīdzot arī :)
February 15, 2012 11:34AM
Corneregel,jau nu īsti pret infekciju nebūs. Līdz rītdienai varēs iztikt..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Veltīgi nē! Vajag lietot līdz lēmuma pieņemšanai noteikti. Kumelīšu tēja drīzāk. "C" vitamīns.
Lai veicas.
Degunradzis
February 15, 2012 04:42PM
Es domāju, ka tev derētu Kašpirovskis
gi47
February 19, 2012 08:09PM
Pasmērē ar sēru, tas ir no auss. Ja ausis tīras, ar sērkociņa galu. Jā, jā, tas no pieredzes
February 19, 2012 11:02PM
Paldies par ieteikumiem!
Palīdzēja tā acu smēre, ko minēju un likām urīna kompreses 3dienas pēc kārtas un jau ir nost!
February 19, 2012 11:08PM
pats pāriet.
māmiņa
February 22, 2012 10:12AM
Man palīdz zaļā tēja. Kumelīšu nepalīdz. Vēl palīdz, ja ar zeltu paberzē to vietu, bet tas tikai tad, ja tikko parādās. (personīgi man palīdz).
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.