sāpes starp krūtīm

Aizsāka kiddo 

sāpes starp krūtīm
20.02.2012 18:33
Pirms 2 dienām sākās asas, durošas sāpes starp krūtīm - vietā, kur savienojas ribas. Vairāk pie straujām kustībām, saliekšanās, apmēram 1reiz pusstundā, regulāri. Nekad nav bijušas līdzīgas sūdzības. Vai tas varētu būt nervu iekaisums, sirds vai barības vada spazmas? Sieviete, 178cm, 60kg.
Re: sāpes starp krūtīm
20.02.2012 22:29
Vecums? Ir svarīgi visi dati.Vai bija caurvēš,slapja veļa? Kaut kadas slodzes uz krūšu kurvja apvidu? Vai ir sāpējis kuņģis? Vai ir apetītes traucējumi,dedzināšana kuņģī? Atraugas?
27gadi. Ir atviļņa slimība, lietoju Nexium, bet nekas tāds nav bijis iepriekš pie blakusparādībām. vai ir iespējams no caurvēja? kā lai atšķir no sirdsāpēm?
Re: sāpes starp krūtīm
21.02.2012 13:23
Vairāk izskatas pec starpribu nerva iekaisuma. Bet tā kā ir sūdzības no kuņģa puses,tad jakonsultējas ar ģimenes ārstu. Svars arī norāda par nenormālībām ēdiena uzņemšanas režīmā.Tas var izsaukt kuņģa vainas. "B" grupas vitamīna deficītu un pazemināt organisma spējas pretoties infekcijai un ļaundabīgiem audzējiem. Sevišķi, ja sistemātiski traucēts nakts miers. Smēķēšana? Kūpināti produkti?
Lai saprāts un miers.



Edited 1 time(s). Last edit at 21.02.2012 13:24 by Mazdakteris1.
Labdien!
Apmeram pirms 5 menesiem pirmo reizi sajutu nepatikamas sapes it ka starp krutim pa vidu virs kunga, apmeram sirds rajona. Tie gan nebija durieni sirdi (to esmu piedzivojusi un tas ir savadak), bet sis sapes vairak likas ne durstosas, bet ari diezgan asas un no vidus atsaucas lidz pat pasam krutim un ribam gandriz visa plasuma. Atgulos, atputos un pargaja, bet atkal pirms dazam dienam sis sapes atgriezas, tad vienu dienu viss bija labi un sodien nedaudz paradijas atkal. Ieveroju, ka pussedus vai gulus poza tas sapes uzrodas, tad apsezos un it ka pariet. Piecelos, pakustejos un ari nedaudz iesmeldza. Man ir 22 gadi, arsti ir konstatejusi vegetativo distoniju, ehokardiografija tika veikta un neko neatklaja, vairakas reizes pedeja laika ir taisita ari sirds kardiogramma un viss ir perfekti, asinsspiediens varbut nedaudz, nedaudz zems, fiziskas parslodzes jau kadu menesi vairs nav. Ir vienigi nelielas sudzibas par kungi, biezi esmu jutusi no kunga spiedosu sajutu uz sirdi, ka ari bijis parlieku liels skabes daudzums, bet pec arsta apmeklejuma esmu izgajusi zalu kursu...lidz pat sim bridim viss ir bijis labi, iznemot sis sapes, kas mani piemeklejusas pedejo dienu laika. Gribetos ticet, ka tas ir no kunga, bet tomer veletos but mierigaka uzzinot vairaku specialistu viedokli, vai tiesam tas varetu but no ta. (pec dazam dienam apmeklesu ari savu gimenes arstu, sis problemas sakara).
bmw
Re: sāpes starp krūtīm
28.08.2013 21:25
Neesmu speciālists,bet tā nebūs sirds,vari būt mierīga,varētu būt magnija trūkums,varētu būt arī joda trūkums,joda daudzumu var noteikt ar joda testu,magniju varētu dzert tāpat,bet ja spiediens zems,tad derētu arī b grupas vitamīni,jo magnijs var nomest vēl zemāku,hemoglobīns ir normā?nekad nav bijis zems?
Re: sāpes starp krūtīm
02.09.2013 10:53
Madarai. Ceru,ka vis jau ir noskaidrots. Izskatās pēc starpribu neirīta. Varbūt kuņģis. Jāizslēdz arī sieviešu vainas.
Lai veicas.
Man ir asas sāpes starp krūtīm sirds rajonā, bet sirds pati nesāp,.. man tas jau ir apmēram 6mēnešus, ir reizes kad nesāp vispār un dažreiz ir tā kad piecelos no rīta un riktīgi sāp , tas nevarētu būt kautkāds audzējs vai kautkas tamlīdzīgs? nav itkā nekādi vēža simptomi kad klepo tad asinis vai temperatūra vai kkas tamlīdzīgs.. viss ir kārtībā man ar veselību bet starp krūtīm daudzreiz reāli sāp..
Re: sāpes starp krūtīm
30.03.2015 10:35
Pārāk nesakarīgi teksti un nav pamat informācijas.Dzimums,vecums,augums,svars. Vai sāpes ir saistītas ar elpošanu, kustībām? Vai paspaidot ar pirkstiem starp ribām, nerodas asas sāpes? Vai ir problēmas ar mugurkaula skriemeļiem?
Vai ir problēmas ar kunģi( gastrīts, atviļņa slimība, diafragmas trūce) ?
Lai saprāts.
Vīrietis , 18gadi, augums 175cm,svars 70kg, kad elpoju tad nesāp, sāp tikai tad kad sasprindzinu spārnu muskuļus un krūtis reizē, spaidot starp ribām arī nesāp. nav problēmu ar mugurkaula skriemeliem, un arī nav problēmas ar kuņği
Re: sāpes starp krūtīm
31.03.2015 10:01
Vai .Nezināju, ka tev ir spārni:) Pēc visa spriežot tev ir plāna zem ādas tauku kārtiņa.Ja negribas iet pie daktera, tad padzer Paracetamolu 500mg. x2-3 dienā. Padzer B grupas vitamīnus. Iezied to vietu ar kādu pret iekaisuma ziedi. Bet ne sildošu.
Jaskatās vai nav limfmezgli padusēs(sāpgi). Vai nav vakara t * paaugstināta. .Ja sāpes nepāriet pec 5 dienām (Paracetamols,ziedes,B vit.) , tad pie sava ģimenes daktera.
Lai saprāts un miers.
Labdien, paceļu vecāku tēmu.
Man ir līdzīgi simptomi kā iepriekš minēts - dažreiz ceļoties (biežāk tieši no rīta) no sēdus vai guļus stāvokļa sākas sāpes krūts rajonā - tieši pa vidu. Sāpes arī ļoti ātri pāriet. Šīs sāpes ir nepilnu mēnesi. Visvairāk gan jūtu šīs sāpes, ja mēģinu pumpēties. Elpojot nekas nesāp, pie lielākas slodzes nejūtu, ka sāpētu. Ir līdzīgi kā iepriekšējam postam, ka sajūta, ka pati sirds nesāp. It kā citas pazīmes nav. Jāatzīst gan, ka saistībā ar studijām, darbu un visu pēdējā laikā ir lielāka slodze, mazāka gulēšana un izteiktāks nogurums.

Vecums - 24, augums 190, svars 86.
Labdien! Esmu meitene 16 gadi ,un jutu tādas ka durošas un velkošas sāpes virs kuņģa ,krūšu rajonā pa vidu. Sāpes parādās elpojot vai darot ko ātru. Sāpes jau kādu laiku nomoka. Ir dienas kad viss labi ,ir dienas kad loti sāp..varbūt kādam bijis kas līdzīgs.
Re: sāpes starp krūtīm
19.10.2016 17:36
Jāiet pie ģimenes ārsta. Tas iztaustīs paņems analīzes un tad lems. Tur var būt starpribu neiralģija,Kuņģa saslimšana. Diafragmas trūce,Ezofagīts
Tas Reinim un Ktyouv.
Lūgums izgudrot vieglāk iegaumējamus segvārdus.
Labdien!

Pēdējās pāris nedēļās periodiski parādās velkošas sāpes sirds apvidū. Parasti tās jūtu, ja ilgstoši guļu uz kreisā sāna (ir bijusi arī viena epizode, kad, griežoties no kreisā sāna uz muguras, rodas pēkšņas, asas sāpes starp krūtīm) vai esot stāvus vai sēdus miera pozīcijā. Pie fiziskām aktivitātēm, sāpes nav novērotas.
Ir veģetatīvā distonija un bijusi nervu sistēmas pārslodze pēdējā mēneša laikā (tuva cilvēka nāve, publiskas uzstāšanās un neveiksmes darbā). Ko darīt? Un no kā tas varētu būt? Sirds? Mugura? Pirms dažiem gadiem bija kreisā pleca pamežģījums, kurš joprojām laiku pa laikam liek par sevi manīt.

Sieviete, 30 gadi, 55 kg, 1.70 m
Re: sāpes starp krūtīm
01.12.2016 12:32
Lai vitamīni Jums par palīgu!

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: sāpes starp krūtīm
01.12.2016 14:18
Pievienojos Ku. Mani vienmēr dara aizdomīgu svara un auguma starpība sievietēm. Tas mazais svars liecina par stingru diētu. Tā savukārt noved pie kaulu- skrimšļu sistēmas degradācijā m. Tas ir tikai laika jautājums.
Jāskatās starpribu neiralģiju vai muguras skriemeļu saslimšana. Jo ātrāk
atklājam, jo labāk. To procesu vismaz var apstādināt. Organiskas izmaiņas kaulos un skrimšļos atjaunot nevar.
Lai veselība un saprāts.
Re: sāpes starp krūtīm
01.12.2016 21:33
Psihoterapeits.
Paldies par ieteikumiem! Vakar uz nakti iedzēru adaptolu un beidzot varēju gulēt, nekas nekur nespieda un nesāpēja. Taču no rīta viss sākās no gala. Tagad vismaz skaidrs, ka vaina ir galvā.
Par svaru... Man nav nekādu stingru diētu, miesasbūve pati par sevi ir smalka, ēdu visu un daudz, tikai vielmaiņa ātra. Vienīgā reize, kad esmu kaut nedaudz pieņēmusies svarā, bija, kad sāku studēt, tad uzaugu līdz 64 kg. Taču, tad arī pārtiku no ne pārāk veselīgām lietām.
Jautājums par vitamīniem - ko jūs ieteiktu? To pašu Magne B6?
Re: sāpes starp krūtīm
02.12.2016 14:32
Vajadzētu pārbaudīt arī kuņģi. Tur var būt GERS- atviļņa slimība,kura pēdējā laikā parādās aiz vien biežāk.
Viens no iemesliem varētu būt alumīnija iepakojumi. Tie reakcijā ar dažādiem sāļiem veido neirotoksīnus.Tiek bojāti nervi slēdzējmuskuļos. Tas veido GERS un spastiskos kolītus,iespējams.Jāizslēdz arī diafragmas trūce.Tas tā -pavīdēja kaut kur šāda informācija.Cik tā pareiza neņemos apgalvot.
Lai miers un veselība.
Ir paradijusas sapes krutis. Apmeram 10cm virs saules pinuma. Pie fiziskas slodzes stavus nekas nesap. Tik lidz nogulos un censos taisit vedera presi, tad sapes ir nepanesamas. Aizsit elpu. Gimenes arsts teica, kad nekas traks neesot. Tikai iekaisis kads nervs. Bet jau kadu menesi ta tas turpinas. Un tikai pie gulus pozicijas.
ja
Re: sāpes starp krūtīm
15.01.2020 22:50
Visticamaak taas ir mugurkaula probleemas. Man ar saapeeja kruutiis un truuka elpa vislaik,"aarsti" visu norakstija uz Vegetativo distoniju,aizbraucu pie dziednieces un izraadijaas ka mugurkaulam skriemelji aaraa. Mugurai nemaz nav jaasaap,saapes dod uz kruushu vidu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 5?
Ziņa: