sāpes muguras lejasdaļā kreisajā pusē

Aizsāka kate 25 

Sieviete 25 gadi, augums 160, svars 51 kg.
Mani jau otro nedēļu nomoka sāpes muguras lejasdaļā kreisajā pusē. Sāpes nav pastāvīgas, proti, brīžiem spēcīgākas, brīžiem vājākas, bet sāp katru dienu. Dažreiz sāpes lokalizējas pa visu muguras lejasdaļu, ta kā krustos vai jostas apvidu, bet lielākoties sāpes ir kreisajā pusē un liekas, ka sāp ne tikai mugura, bet arī gūža vai dibens, grūti saprast. Temperatūru šad tad pamēru, bet it kā viss normas robežās. Kas tas varētu būt- nieres, mugurkauls, nervi? Pati šobrīd atrodos ārzemēs.. bet nu ja sāpes šonedēļ nepāries, tad nekas cits neatliks. Gaidīšu jūsu viedokli.
Re: sāpes muguras lejasdaļā kreisajā pusē
31.03.2012 21:20
varētu būt reimatiska rakstura sāpes,ja esi UK,tad tur ir deep heat aerosols un smēre,vel var Voltaren smeri. ja palīdz,tad vajadzētu vairāk pasākumus lai neatkārtojas-vitaminus,omega3 utt,ja nepalīdz-tad pie ārsta jātiek.



Edited 2 time(s). Last edit at 31.03.2012 21:42 by ivars61.
Re: sāpes muguras lejasdaļā kreisajā pusē
31.03.2012 22:15
Ar sievietam man ir grūtāk. Jatiek skaidrībā vai nav vainas pa sieviešu līniu.Tad jāskatās vai nav problēmas ar muguras skriemeļiem.
Sevišķi ja darbs saistīts ar stāvēšanu,smagumu celšanu,caurvējiem.Es aizietu pie ginekologa un neirologa.
Lai veicas.
Mans darbs ir tieši saistīts ar stāvēšanu,smagumu celšanu un caurvējiem. Negribās doties pie Anglijas ārstiem, jo diez gan sliktas atsauksmes dzirdētas, ka viņi neveicot papildus izmeklēšanas, tik izraksta paracetamolu. Cik uz doto brīdi esmu dzērusi pretsāpju medikamentus, nekas nepalīdz, sāpes tikai samazinās, bet pilnībā gan neizzūd, tas pats ir ar sildošo smērīti.
Re: sāpes muguras lejasdaļā kreisajā pusē
31.03.2012 22:46
tieši par to arī bij jautājums-vai mazināsies,jo tikai ar smērēm izārstēt nevar-vajag lietot vitamīnu un minerālvielu kompleksu,omega 3,var dzert kko pret iekaisumu,nezinu gan ko tur var dabūt ,laikam bij arī voltaren tabletes,nu-tabletes vajag tikai īsu laiku,cik maz var.glukozamīnu var lietot,vitamīnus pērkot,paskaties kur vairāk mikroelementi cinks un mangans,vai piepērc atsevīšķi vitamīnus jālieto ilgi.,smēre-vēl nedēļu pēc sāpju izzužanas,aerosols ir labs-var uzpūst ik pa brīdim, ērts lietošanā..
jā,nu angļi paracetamolu ēd maizes vietā:))
Re: sāpes muguras lejasdaļā kreisajā pusē
31.03.2012 23:05
vēl vari painteresēties vai tur nav ķīnas medicīnas centrs,ar adatu terapiju ārstē muguras sāpes,viņiem vēl ir tādi interesanti herbi-īsts brīnums,vienīgi tas maksā....bet ja nē-atceries-artrītam nepatīk vitamīni ar mikroelementiem,un arī glokozamīns.un jāsmērē ļoti daudz un bieži.
Re: sāpes muguras lejasdaļā kreisajā pusē
01.04.2012 16:48
Augums un svars liecina par ļoti vāju balsta kustības aparātu.Ieteiktu tomēr iet pie neirologa. Jo var aiziet tik tālu,ka darba devējam tu nebūsi vajadzīga.Būs vajadzīga balstoša josta,vismaz darba laikā un ceļam no un uz mājām.
Ja ir skriemeļa starpdiska izbīde,tas kairina nervu apvalku. Iekaisis nervs ir grūti ārstējama lieta.Tur bez slimības lapas neiztikt.Bet svarīgākais ir diagnoze.



Edited 1 time(s). Last edit at 01.04.2012 21:44 by Mazdakteris1.
Paldies par atbildēm.
Bet man radusies ir vēl viena problēma. Vakar pamanīju, ka kreisajā pakauša pusē ir tāds ta kā sāpīgs puns lazdas rieksta lielumā, lai gan galvu neesmu nekur atsitusi. Vizuāli no ārpuses neko pateikt nevar, nav apsārtis, jūtamas tikai sāpes un ciets bumbulis. Parādījās pēkšņi. Kas tas tagad varētu būt???
Paldies Jums par operatīvi sniegtajām atbildēm, bik mierīgāks prāts...
būs vien tomēr jāaizčāpo līdz ārstiem, savādāk stress man ir pamatīgs, cerēsim, ka pēc ārsta vizītēm tas pazudīs.
Kate, cerams, ka izdevās vainu novērst, bet ja, nē, iesaku jogu un peldēšanu, kā arī veselīgāku dzīvesveidu. Ja tas nelīdz, atliek sliņķu vingrošana jeb masāžas - http://www.masazas.lv Labāk gan ir pašai kustēties. Pat, ja darbs ir fiziski smags, visi muskuļi netiek nodarbināti jebkurā gadījumā.
Re: sāpes muguras lejasdaļā kreisajā pusē
18.02.2015 13:09
dakteri.man ari tada pati vaina,sapes unak,pazud,katru dienu ,tagad izstro pa visu kreiso sanu,es ari dzivoju anglija,un man ari tik paracetamolu dod,lietoju jau otro nedelju nurafen smeri,itk sapes pariet,bet ieksha vedera kreisaja sana un prieksha krutis zem ribam un uz kungji.sapes ir staigajoshas,nepatikami taka niid tur ,kurkst nenormali gan sana,gan zemak gan veders.kurkst tikai otro nedelju.analizes ari esmu nodevis hospitali,p[arbaudiju aknas,nieres,kaulus,cukuru,teica ir ok,bet nekas man ok nava,sap tapat un nedaudz vairak.nezinu ko domat.sheit anglija arsti ir loti slinki,stastu savu problemu ,vinji pat neparbauda,neiztausta to vietu,tikai ieiet google,kautko paskatas un izraksta paracetamolu.
Sveiki man ir 22 gadi pēdējā laikā bieži iesapas vēdera lejas daļa un pēc pāris stundām mugurā iesapas vairāk kā uz sānā ko tas varētu nozīmēt
Re: sāpes muguras lejasdaļā kreisajā pusē
11.06.2017 21:24
Jāiet pie ģimenes ārsta. Tas lems par ginekologu vai neirologu. Par maz informācijas. Lasiet : " Pacientu zināšanai".
Te nav ekstrasensu kantoris.
Cieņā.
Re: sāpes muguras lejasdaļā kreisajā pusē
11.06.2017 21:40
Starpcitu..viena pieredzèjusi ģinekoloģe ar tàdàm vainàm atrada man D vit katastrofàlu trùkumu...iesaku izskatit kà variantu
Re: sāpes muguras lejasdaļā kreisajā pusē
13.06.2017 20:23
Ģimenes ārsts pie šādām sūdzībām parakstīja Diclovit tb + nozīmēja RTG mugurkaulam.
Re: sāpes muguras lejasdaļā kreisajā pusē
14.06.2017 16:11
Diklofenaku neiesaku . Ja nu 3-5 dienas. Nopirkt atsevišķi B grupas vitamīnus. Pēc Diclovit kursa. Ziedi gan var pasmērēt.
Nēsāt balstošo jostu. Lietot iešanas nūjas. Veikalā tikai iepirkuma ratiņus. Izslēgt triecienslodzes (skriešana).Var siltas peldes dīķī,baseinā.
Lai veiksme.
Jūs lūdzy varētu man palīdzēt, es vakar tīriju sniegu un man pēkšņi sāka sāpēt mugura un spes man nepārgāja. Esmu 13 gadīga meitene augums1,61 svars 65
Re: sāpes muguras lejasdaļā kreisajā pusē
28.01.2018 11:15
Mammai to pasaki, nevis forumā raksti, bērniņ.
Re: sāpes muguras lejasdaļā kreisajā pusē
31.01.2018 00:55
Noteikti, un pie bērnu neirologa.
Lai veicas.
viens sasodīts sēdošais darbs pandēmijas laikā ... Sekas - sēžas nervs, jostas daļā mugura sāp, laikam no krēsla malas kreisās ciskas aizmugurē dabūts sabiezējums... Voltarena ziede, piparplāksteri, kāppostlapas, jutūbē atrasti specvingrojumi sēžas nerva sāpju atbloķēšanai... Trešā nedēļa, sākotnējā elle samazinājusies, bet cik ilgi tas var vilkties?? Neirorubīns psoriāzes dēļ neder, Dolmenu nedrīkst Detraleksa dēļ...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 19?
Ziņa: