Man ir mazs dzimuloceklis?

Aizsāka Rū Rū 

Rū Rū
Man ir mazs dzimuloceklis?
14.05.2012 23:10
Kādi faktori ietekmē vīrieša dzimumlocekļa izmēru? Augums, gēni, veselības stāvoklis, svars, iedzimtība, vai vienkārši kāds izaug, tāds arī ir?

Personīgi es esmu gara auguma puisis, bet man šķiet, ka kaut kas nav kārtībā, jo pēc 15 gadu vecuma mans dzimumloceklis nav vispār kļuvis lielāks un tas mani padara nervozu, jo man ir 17 gadi, bet dzimumloceklis ir 13 cm garumā un nav pat apkārtmērs pietiekams, lai izskatītos lielāks.
Vai man ir cerība, ka vēl kaut kas izaugs? Vai kaut ko pats varu darīt lietas labā? Es esmu pārbijies, jo mani tracina, ka citiem puišiem ir lielāki dzimumlocekļi (redzot, ka puisim starp kājām ir izspiedusies lielāka mantība), lai gan viņi ir augumā mazāki par mani, vai jaunāki, bet es 17 gados un dzimumloceklis kā jaunam tīnim. Es nesaprotu kāpēc????? Kas varētu būt pie vainas????? Kas ietekmē dzimumlocekļa izmēru?????
Es pats esmu slaidas mieas būves, bet domāju ka tas nav pie vainas, jo daudzi slaidi ir ar normāla izmēra dzimumlocekļiem, bet man ir mazs... :( Es rakstu nopietni, es vairāk nespēju dzīvot neziņā.
Personīgi man jau rodas naids uz citiem puišiem, kuriem man šķiet ir lielāki dzimumlocekļi nekā man un ir kaut kādā ziņā paveicies un tas mani padara traku, jo šķiet tik negodīgi... Es esmu bez kaitīgiem ieradumiem,bet redz,man ir mazs dzimumloceklis un es nespēju nomierināties un man ir kauns iet ar draugiem pirtī, tāpēc es parasti atsaku un neeju... Mani draugi iet, es nē, tātad viņiem ar locekli viss kārtībā, bet man ir kauns.
Re: Man ir mazs dzimuloceklis?
14.05.2012 23:45
Atslābsti! Nav tik traki! Galvenais ir prasme! Tiem, kam tu saki, ka izspiežas, noteikti nenozīmē, ka erekcijas stāvoklī ir kkādi milzeņi. Kkad lasīju pētījumu, ka tiem, kam izskatās lielāki - piebriest mazāk un tiem, kam miera stāvoklī mazāki - proporcionāli piebrist vairāk. Laikam tos pirmos sauc par gaļas peņiem, kas cik dzirdēts stāv sliktāk.
Vispār te jau viens sūdzējās pirms kāda laika - atrodi un palasi, kas viņam tika atbildēts - nomierinājām čali! Es zinu, kā tu kā jaunais vecis jūties un tiešām klausi un atslābsti - labāk piestrādā pie savas pašpārliecinātības, kas iepazīšanās periodā ar sievietēm ir vislabākais ierocis. Seksā atkal svarīga ir prasme un rūpes par sievieti!

====================================================================
"Brīvs, kam dūša brīvam būt." Rainis
Re: Man ir mazs dzimuloceklis?
15.05.2012 10:16
Augumu un svaru arī vajag zināt:)
Rū Rū
Re: Man ir mazs dzimuloceklis?
15.05.2012 11:28
Nav tik traki, bet ir traki... Es nezinu ko lai domāju, sanāk es nekad nesaņemšos un neiešu ar saviem vienaudžiem un draugiem uz pirti, par izģērbšanos pat nedomājot, kā citi puiši to var atļauties prikola pēc dzērumā, tusējot, utt... Man vienkārši ir kauns... Kāpēc man tā nav paveicies? Kas varētu būt pie vainas? Jā prasme ir svarīga, bet man dēļ mana izmēra pat par seksu negribas domāt!
Augums 183, ... 67 kg.
Re: Man ir mazs dzimuloceklis?
17.05.2012 13:19
Jaunākie pētījumi. Eiropas vīriešu vidējais dzimumlocekļa izmers ir 10- 15 cm.Mēra erektētā stāvoklī. No kaunuma kaula (pavēderes). Afrikāņiem jau lielāks. Tev ir jaārstē galva.Testosterona līmenis asinīs izsauc puišos pastiprinātu interesi par savu ārējo izskatu.Tajā skaita par dz.locekli. Ja padomāsi tajā brīdī par meitenēm,tad viņš kļūs lielāks.Tā ir neiroze.Pašķirst šeit lapas.Šis jautājums tika izskatīts.Dzīve ir īsa.Sevišķi jaunības periods.Nedari to riebīgu tikai dēļ stulbām iedomām. Tavs augums tev nodrošina piekrišanu meiteņu vidū.Nesmejies sejā Dievam!



Edited 1 time(s). Last edit at 17.05.2012 13:19 by Mazdakteris1.
Rū Rū
Re: Man ir mazs dzimuloceklis?
18.05.2012 09:23
Ko,ko??? Kaut kāda dīvaina atbilde, man šķiet... :-(
Labi paldies par to pašu.

Man vēl ir tāda lieta,ka piemēram vienreiz es kad mazgājos dušā mans dzimumloceklis bija erekcijas stāvoklī un tas bija garāks nekā parasti,jo to es pats ievēroju. Es paņēmu lineālu un man uzrādīja 15 cm,es jau domāju ka tā izaudzis,bet es vairāk šos 15 cm nevaru iegūt,bet tos 13 vairs. Kāpēc tāda lieta?Vai tas ir saistīts ar asinīm kuras plūst dzimumloceklī?Es nezinu.
Rū Rū
Re: Man ir mazs dzimuloceklis?
18.05.2012 11:43
Emmm, varat kāds lūdzu uzrakstīt kā pareizi ir jāmēra dzimumloceklis? Pameklēju angļu valodā dažus rakstus un es secinu, ka es nepareizi esmu mērījis. Ja tā,tad man iznāk 15 cm garš, jo es mērīju tur,kur man beidzas apmatojums, tāpēc iznāk 13 cm. Nu es nezinu, bet nu šķiet ka es nepareizi mēru.
Re: Man ir mazs dzimuloceklis?
18.05.2012 13:00
Rū Rū

Tu nodarbojies ar bezjēdzīgu lietu. Ok. Es saprotu, ka Tev nav nekāds lielais bet pilnīgi pietiekams savas funkcijas veikšanai. Vai Tu patiešām domā, ka dzimumlocekļa izmērs ir kaut kāda laimes atslēga? Tās ir pilnīgas muļķības. Ja Tu būsi stulbs un nespējīgs izveidot ģimeni un rūpēties par to tad Tev nekāds izmērs nepalīdzēs. Meitenēm vajag lai Tu būtu foršs un interesants džeks. Lai ar Tevi kopā būtu labi un stabili. Dzimumlocekļa izmērs ir pēdējais kas viņas interesēs. Un visi normāli cilvēki saprot, ka dzimumloceklis tāpat kā deguns, ausis, kājas un citas ķermeņa daļas ir individuālas un var būt gan lielas gan mazas. Bet ja gadās kāda kas sāk šķirot tei pēc izmēra, tad tā ir viena maucīga izvirtule un sūti viņu uz elli...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Man ir mazs dzimuloceklis?
18.05.2012 13:06
Un ja kas, tad dzimumlocekļa izmēram ir mazs sakars ar baudas sagādāšanu sievietēm. Tas galvenokārt ir atkarīgs no mīlētāja prasmēm. Ja Tu gribi būt tāds kas ienāk, iebāž un aiziet tad gan Tev vajag lielu... Tā, lai elpa aizraujās no tā, ka kaut kas liels ir iebāzts vēderā...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Rū Rū
Re: Man ir mazs dzimuloceklis?
18.05.2012 22:39
Viss kārtībā! =) Es vienkārši izrādās esmu nepareizi mērījis savu dzimumlocekli un tāpēc biju dzīvojis ar 13 cm galvā, bet izrādās man viņš ir garāks. Es jūtos lieliski. Izmēram nav tāda nozīme,kāda ir spēja dzimumlocekli pielietot,pat arī maza garuma,vienkārši es biju domājis kāpēc citiem maniem vienaudžiem ir garāks,bet izrādās man pašam ir tāds kā citiem vienaudžiem,kuram garāks,kuram īsāks, bet nu viss kārtībā tagad. =) Man tagad iznāk 16 cm pareizi mērot,jo iepriekš es sāku mērīt ne no turienes kurienes vajag,līdz ar to nepareizs mērījums,bet tagad viss ok.Paldies.
Man ir 20 cm un es isti nezinu kā jums palīdzēt vnk vairāk mastorbejiet
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 23?
Ziņa: