Ilgsoši dulla galva

Aizsāka Gints_ 

Ilgsoši dulla galva
11.06.2012 20:59
Labdien.

Man tikai 25 gadi, ikdienā man ir sēdošs darbs pie datora. Man jau pusotru gadu ir dulla galva (grūti izskaidrot sajūtas, bet tāda, kā kamera galvā), nelieli reiboņi, miglaina redze, bieži ļoti spiež uz deniņiem, bail, ka galvā kaut kas nepārplīst. Līdz ar simptonu parādišanos esmu ļoti viegli aizkaitināms, ļoti bieži ir stress, tas ļoti traucē koncentrēties ik visā + liels diskomforts.

Simptonu parādīšanās sākumā es apmeklēju neiropatalogu, nosūtija mani uz rengenu kaklu skriemeļiem, kur atklājās deformēta lordoze ar hondrozi, vel uztaisiju kaklam asinsvadu dupleks - skenēšanu, kur noteica nelielus asinsrites traucējumus, vel uztaisija galvas skrīningu kur nekas slikts neparādijās. Nosūtija mani pie fizioterepēta, kuru jau vairāk kā gadu apmeklēju 1x nedēļa, liek man vingrot. + vel daudz ik rītu sportoju.

Ir pagājis pus otrs gads, bet nekas nav mainijies, tik paliek arvien sliktāk, dullāka galva. Esmu izmisumā. Esmu izmēģinājis, sākot no omega 3 zivju eļļas, mumio, dažadiem vitaminiem, līdz pat noni sulām un dziednieku patstāvigiem apmeklējumiem ar homeopātisku zāļu lietošanu. Bet neviens īsti nevar pateikt, kapēc tik slikti jūtos.

Vai kāds lūdzu nepatiektu kur viss labāk man griesties, pie kādiem ārstiem ? kas patiešam palīdzētu ?
Paldies jau iepriekš.
Re: Ilgsoši dulla galva
11.06.2012 21:53
Acu ārsts?
Re: Ilgsoši dulla galva
11.06.2012 22:09
varētu būt nervi,jo pats saki-esmu aizkaitināms,stress.

jekabs19@inbox.lv
Gints_
Re: Ilgsoši dulla galva
11.06.2012 22:12
Esmu bijis arī pie acu ārsta, pašlaik nēsāju brilles, bet vispār acu ārsts ietteica domāt pa cietajām kontaktlēcām, jo sarežģita redze esot.
Re: Ilgsoši dulla galva
11.06.2012 22:42
Ne visai sapratu, ko nozīmē "sarežģīta redze", bet pieļauju, ka šī arī ir visa tava problēma. Ja ar sliktu redzi caurām dienām strādā pie datora, nekas labs tur nesanāk.
Re: Ilgsoši dulla galva
11.06.2012 22:57
1) psihologs vai psihoterapeits.

2) pareiza redzes korekciija.
Gints_
Re: Ilgsoši dulla galva
11.06.2012 23:09
Ar sarežģītu redzi bija domāts, kad uz acīm ir spiediens, līdz ar to radzene nav sfēriska, bet nedaudz deformējusies (ceru ka kaut ko ne tā neuzrakstiju, šis cik no acu ārsta sapratu), bet vai tad tas izraisītu dīvainu spiešanu uz deniņiem? Asinsspiediens arī neko labais, vidēji 140/60. Aizmirsu pieminēt pie raksta, ka vel nedaudz brīžiem sāp sirds nervi, bet ar šo biju uz elektrokardiogrāfiju, atbildē bija - hisa kūlīša labā zara nepilna blokāde.
Gints_
Re: Ilgstoši dulla galva
14.06.2012 20:29
Vai patiešām nav nevienam kāds viedoklis un ietteikumi ?
Re: Ilgsoši dulla galva
14.06.2012 20:57
Ieteiktu spranda masāžas kursu. Vairāk kustības. Tieši ikdienā, ik pa brīdim nevis koncentrētu sportošanu. Ja ir tālredzība (mērena) tad strādājot ar ekrāniem nelietot brilles kas paredzētas tālumam. Vai arī pasūtīt ļoti speciālas brilles datoram ar cilindriem.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Ilgsoši dulla galva
14.06.2012 21:01
ieteikums jau bij,es vienīgi ieteiktu vēl arī vitamīnus lietot,neskatoties uz to,ka ir jau lietoti,jo-tomēr ļoti svarīgi,attiecībā uz sāpēm vai spiedienu deniņos-derētu EEG,varētu būt izmaiņas,tad jau ārsts varētu kko tālāk teikt.

jekabs19@inbox.lv
Ezis89
Re: Ilgsoši dulla galva
19.06.2012 00:01
Pameegjini shito, tev paliidzees!

http://www.doitex.lv/
Re: Ilgsoši dulla galva
20.06.2012 15:44
Vai tu guli labi izvēdinātās telpās (kur vismaz 2 stundas pirms gulētiešanas nav smēķēts un kas ir izvēdinātas)?
Vai tu guli naktīs un pietiekoši un noteikti laika posmā no 23 -- 1 ?
Vai tev nav aizcietējumi? (tie rada hronisku intoksikāciju)
Vai pietiekami un kvalitatīvi atpūties? (brīvdienas dabā utml., nepārstrādāts darba laiks) Kā relaksējies, cik regulāri?
Vai netiek lietots alkohols vai narkotikas?
Nu bet, ko tad tev teica ģimenes ārsts par to hisa kulīša blokādi? Asinsspiediens ir tāds jocīgs (briesmīgi liela starpība starp augšējo un apakšējo skaitli), un 140 augšējais 25 gados nav vidēji statistiskais rādītājs.
Galvenais -- vai tik neesi pakļauts ilgstošam stresam? Vai proti visu "uzņemt viegli"? Vai tik tai vainai nav neiro veģetatīva izcelsme?
Ja sāp sirds nervi, vajag atrast labu terapeitu-kardiologu. Jāsaprot un jāārstē cēlonis. Bet pats galvenais: gulēt svaigā gaisā, gulēt naktī, pietiekoši atpūsties, visu uztvert viegli. Omega-3 tev protams palīdzēs nākotnē nodrošināt labu sirds asinsvadu sistēmu, un tie ir jālieto visu laiku, bet simptomātiski tie taču neko nemainīs. Jātaisa eho-kardiogrāfija. Atrodi kādu ieienteresētu ģimenes ārstu vai terapeitu vai kardiologu. Galvenais, lai ārsts būtu ieinteresēts.
Re: Ilgsoši dulla galva
20.06.2012 15:50
Vai, vai, vai :) jo vairāk iesi pie dziedniekiem, jo mazāk atrisināsi savu problēmu.
Sparco
Re: Ilgsoši dulla galva
04.02.2013 12:28
Tas tev labi sanaaca kukuu,-galvenais lai arsts butu ieinteresets,a kaa tad tu vinu ieinteresesi ?tu tak zini kas arstiem interese.tavs niks tev piestaav
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 20?
Ziņa: