Aftas uz mandelēm vai difterija?

Aizsāka kuku 

Aftas uz mandelēm vai difterija?
20.06.2012 13:31
Labdien! Man uz vienas mandeles ir milzīga izmēra afta (ovālas formas, bāli dzeltenīgā krāsā), kas aizņem 1/3 no šīs palielinātās mandeles, uz otras mandeles divas sīkas aftiņas, sīkas aftas ir arī uz rīkles mugurējās sienas. Pēdējo 2 gadu laikā (man ir 45 gadi) ir bijušas periodiski atkārtojušās aftas mutē.
Bet kas mani mulsina visvairāk: perianālajā apvidū, īstās ādas rajonā ir it kā brūce, kas varētu būt iegūta no skūšanas, bet tajā ir tieši tāda pati balta vidusdaļa, kā uz mandeles, tikai ne ovāla, bet izstiepta. Strutu tur nav. Bojājuma malas sārtas, un bojājums sāp.
Vai tā varētu būt difterija? Temperatūra nav paaugstināta, neviens limfmezgls nav palielināts, apetīte laba, saguruma nav. Tas viss turpinās nedēļu (aftas rīklē gan pirmoreiz apskatījos vakar). Varbūt tomēr difterija mazizteiktā formā?
Re: Aftas uz mandelēm vai difterija?
20.06.2012 17:02
Ārsti! Lūdzu, pasakiet savu viedokli -- vai man jāskrien pie daktera vai varu mierīgi ārstēt aftas??
Re: Aftas uz mandelēm vai difterija?
20.06.2012 19:55
Ārsti! vai var būt difterija bez temperatūras?
Re: Aftas uz mandelēm vai difterija?
24.06.2012 15:00
Difteria ir smaga intoksikācija. Sāpes,sirds darbības traucējumi.Izteikts nespēks.Arī ļoti augsta vai pat zema t*. Rakstīt muļķības nebūs ne laiks, ne iespējas.:::) Es drīzāk domātu par sifilomas pārbaudi....



Edited 2 time(s). Last edit at 24.06.2012 15:02 by Mazdakteris1.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 18?
Ziņa: