Galvas trauma un sekojošās galvassāpes

Aizsāka elkasparito 

Labvakar!
Pirms iet pie ārsta, gribētos noskaidrot pie kura vai arī uz kādiem izmeklējumiem pierakstīties. Pus gadu atpakaļ notika kautiņš/uzbrukums, kura laikā stipri satraumējās galva. Nebija nekādu īpašo sūdzību, ja nesaita normālu reakciju tādās situācijas - nelielas galvassāpes. Pagājis jau liels laika posms, bet galva diezgan bieži iesāpās , pulsējošā, spiedošā veidā, sistajās vietās... Kādas prognozes kas tur varētu būt un kādu izmeklējumu labāk veikt, netā skatos ir ultrasonogrāfija, datorsonogrāfija un vēl kaut kādas... Man par tām sajēgas nekādas, tāpēc šeit jautāju. Domāju, ka iešu uzreiz pie speciālista uz izmeklēšanu, apejot ģimenes ārstu un neirologu. Ja viss būs ok, tad ok, ja nē, tad iešu pie neirologa.
Paldies!
Re: Galvas trauma un sekojošās galvassāpes
28.06.2012 22:28
stipri nepareizi kko apiet,neirologs varētu nosūtīt uz EEG,bet vispār visu tomēr regulē GA,nevajag pašam mēgināt vadīt izmeklēšanu,tā lieta ir visai komplicēta.

jekabs19@inbox.lv
Esmu līdzīgi darījis, uzreiz gājis pie speciālista, lai apstiprinātu vai paldies Dievam noliegtu aizdomas par kādu kaiti. ..
Re: Galvas trauma un sekojošās galvassāpes
28.06.2012 23:38
Esi ārsts?
Ja sāp zobs, tad ir jābūt zobārstam, lai saprastu ka jāiet pie zobārsta un nevis LORa vai ginekologa?!? Tas tā bez apvainojuma, jo jautājums dīvains... :) Neesmu ārsts!
Re: Galvas trauma un sekojošās galvassāpes
29.06.2012 05:02
apejot ģimenes ārstu un neirologu.
Neirologu apiet neizdosies. Tieši šis ir ārsts- speciālists, pie kā nāksies iet.
Ar ģim ārsta nosūtījumu cenas izmeklējumiem zemākas, bet iespējams rindas daudz garākas. KUS jau pat neesot vairs kvotu CT veikšanai utt ( vismaz medijos žēlojas).
Izmeklējumi - es ietu pie ģim ārsta, lai sūta pie neirologa. Uztaisītu CT ( kompjūtertomogrāfija) un MR izmeklējumus, plus neirologa konsultācija, tad jau ja vajag, arī tālak nosūtītu.
Protams, ja ātri visu grib uztaisīt, laikam nāksies pilnas maksas izmeklējumus un konsultāciju.
Prognozi ielikt nav iespējams, bez izmeklējumiem un speciālistu konsultācijām.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 2?
Ziņa: