galvas saapes

Posted by zancha 

galvas saapes
July 16, 2012 10:16PM
varbuut kaads ir saskaaries ar liidziigu probleemu?
man jau kaadu pusgadu ik pa paaris dienaam nenormaaliigi saap kakls,tiesi zem pakausa un sapes paariet uz galvu...saap visu dienu un nekas neliidz,nekaadas zaales ko esmu meeginaajusi..paarsvaraa ir taa,,ka dienu,divas nesaap un tad atkal saap.. :(
izgaaju magneetisko rezonansi..tur nekas taads nav rakstiits :(
Re: galvas saapes
July 17, 2012 05:30PM
Fizioterapeits te vareetu liidzeet.
July 17, 2012 09:43PM
Uz tukšumu var atbildēt tikai ar tukšumu.
July 18, 2012 11:14AM
mazdakteris1 kaads tuksums? :D
nu ok..esmu 28gadus jauna,svars 48kg..kas veel vareetu intereseet...
July 18, 2012 08:27PM
Uz kakla aizmugures daļā ir akupumktūras punkti,tos var masēt vai smērēt ar sildošu smēri.Vēl var mēgināt stipri saspiest kulakus un atlaist,pēc vairākām reizēm varētu atiet spazmas plecu un kakla rajonā.Vēl var noderēt magnijs,kalcijs un vēl daži mikroelementi.Tas gadījumam,ja nav kkas nopietnāks ar kakla skriemeļiem.
July 18, 2012 10:17PM
ivars...man ir taisiits rentgens,magnetiska rez kaklam,bet nekas tads nav atrasts..taapeec nesaprotu kaapeec taa saap :(
July 18, 2012 11:01PM
Ja nekas nav atrasts,tad tas var būt uz nervu pamata-kaklu savelk ,tās ir spazmas.Stiprākā gadījumā sāp arī galva,tāpat var būt savilkti pleci.Var noderēt arī nomierinoši un pretspazmu līdzekļi.Varbūt esi lietojusi kko nomierinošu un tagad nelieto?Tad varētu būt arī atcelšanas simptomi.
Es uzreiz nevaru atcerēties,bet par nerviem nesi kko rakstījusi?Tos punktus uz kakla vajag masēt,ja interesē kur tieši tie atrodas,tad laikam jāuzraksta uz e pastu,jo nevaru te bildi ielikt,varbūt kādu linku varu atrast,ja interesē,saki.
July 18, 2012 11:09PM
Jā,Zancha,apskatīju Tavus ierakstus,domāju,ka pie vainas būs nervi.
July 18, 2012 11:30PM
vispār tā var būt tāda duāla situācija; no vienas puses ir jāārstē nervi, depresija vai tml., bet vienlaikus labi palīdz arī masāžas, pašmasāžas utt., viss, ko vien var darīt.

un man arī izklausās, ka no nervien, un neticu, ka sakarīgs psihiatrs nevar zāles atrast. man ar trešo piegājienu (ar trešo ārstu) viss notika.

cik zinu, galva un mugura sāp daudziem, ja ir neiroze, atkarības, depresija utt.
July 19, 2012 11:52AM
Svars bez auguma neko neizsaka. !!!!
Kadu darbu stradājam? Cik stundas pavadam pie datora? Kases aparāta? Rakstām galda?
Vai ir saskarsme ar asi smaržojošām vielām?
Vai ir galvas sāpes ?
Cik ilgs ir saslimšanas periods? Gadi?
Vai ir iets pie vetebrologa- mugurkaula speciālista?
Vai ir konsultējis neirologs?
July 20, 2012 09:36PM
augums mazs..1.58
pagaidaam nestraadaaju,esmu ar mazo maajaas...
jaa,saap i kakls i galva...
taadas saapes jau ir kaadu pusgadu..ieprieks taa saapeja reizi meenesii,bet nujau biezi...un saap visu dienu..zaales neliidz,reizeem ibumetins paliidz,reizeem nee...arii reibst taa galva kad saap un dullums,reizeem slikta duusha
neirologs neko taadu neteica..

aa veel man ir troksni galvaa un tad arii man saakaas taas biezhaas saapes....

ar nerviem pagaidaam ir ok..tfu tfu tfu...staigaaju arii pie psihoterapeita...

veel kas,,,vai tas nevar buut saaistits ar to,ka man menesreizes ir pazudusas jau 8meenesus? jo apmeeram tik ilgu laiku arii man tas saapes ir tik biezhas? atceros,,ka jaunaaka biju,tad man pirms meenesreizeem taa saapeeja galva
July 21, 2012 12:30AM
Piedodiet, svars 48 kg??????
Jiet pie ginekologa lai noskaidrotu mēnešreižu pazušanas iemeslu.
Pēc tam jaskatas, kas ir ar kakla skriemeļiem.
Arī endokrinologa konsultācija netraucētu.
Lai veicas.
July 21, 2012 12:23PM
Mazdakterim: pirms uzdod nākamo jautājumu, izlasi atbildes uz ieriekšējiem! (Zancha rakstīja, ka viņai ir mazs bērniņš; pēc dzemdībām mēnešreizes parasti nākamajā mēnesī neatsākas...)

Zanchai:
* 48 kg tomēr ir drusciņ par maz.
* ja nu tomēr mēnešreizes bija atsākušās, bet tagad ir pārtraukušās, tad gan- pie ginekologa (un varbūt arī pie endokrinologa).
* sāpes sprandā/ pakausī nereti ir cilvēkiem, kuri ilgstoši sēž pie galda, noliektu galvu, nekustīgi vienā pozā (piemēram, pie datora, daudz lasa, raksta utt.). Šajā gadījumā- jāiet pie fizioterapeita.
July 21, 2012 01:32PM
Stellani,bija atsaakusaas un tad pazuda...

mazdakteri...kakla skriemeli man ir parbauditi..tur itkaa neko taadu neatklaaj,viss normas robezaas..
pie datora arii nav taa,ka seedeetu stundaam..taa ik pa laicinjam pieeju...

tagad otro dienu peec kaartas saap nenormaaliigi tiesi zem galvas..2,3 skriemelis,tajaa rajonaa
pilniigi depresija naak virsuu,ka taa var saapeet un nekas nepaliidz....
kaadu laiku gaaju uz aarstniecisko vingroshanu..arii nepaliidzeeja..reizees kad saapeeja galva,nevareeju pavingrot,sakoncentreeties :(

un vispaar nesaprotu kaapeec tik biezi sap :(
July 21, 2012 01:40PM
Neatkarīgi no tā,ka jāiet pie ārsta,nebūtu slikti saprast-ko Tu ēd,vai uzturs ir veselīgsvai vitamīni vispār ir lietoti,jo mr izbeigšanās tomēr ir nopietns simptoms.Dzemdības un barošana prasa ļoti daudz veselīgu uzturvielu.
July 21, 2012 02:03PM
jaa,bet pie aarsta esmu bijusi ... neko laadziigu man nepasaka :(
i pie ginekologa,i neirologa,i gimenes aarsta..
uzturs vispaar man ir taads nekaads..reizi dienaa paeedu,jo nav apetiite..un nekad arii nav bijusi taada laba apetiite,iznjemot,kad staavoklii biju
July 21, 2012 05:56PM
Varētu būt,ka mr izbeigšaās un citas problēmas ir saistītas ar vajadzīgo vitamīnu trūkumu.Varbūt nevar solīt,ka vitamīni atrisinās visu,bet-tie var atrisināt daudz ko.derētu labi kompleksie ar mikroelementiem. Kaklam varētu mēgināt Apisatron smēri-tā stipri silda,vienīgi pēdējā laikā nevarēja nopirkt,aptiekā piedāvāja tādu smēri ar bišu indi-krievu,diemžēl bez nosaukuma.Tā gan silda vājāk,bet derētu vienalga,vajadzētu aiziet pie psihiatra un izstāstīt-noderētu dažādas nomierinošas,pretkrampju zāles,Runcene tāpat ieteica,ka vajag sakarīgu psihiatru.
Jebkāds stress,izmisums,bezpalīdzības sajūta stāvokli pasliktina,vajadzētu noticēt,ka būs labi,meklēt palīdzību,jautāt...Varbūt tā ir pēcdzemdību depresija,tad tā mazināsies noteikti,varbūt dažādi iemesli-vitamīnu trūkums,stress utt,bet vienalga-raksti,jautā,ceri,darbojies-pamēgini kko vienu,vēl kko citu,būs viss labi,varbūt ne uzreiz,bet būs!
July 21, 2012 06:30PM
neēšana ir diezgan nejauka lieta, daži antidepresanti veicina apetīti, varbūt šajā gadījumā tā ir metode, ko varētu izmēģināt. vitamīnus vispār derētu injicēt.

Tev nav visu laiku kāda psiholoģiksa pārslodze, ja esi ar mazuli? varbūt viena visu laiku ņemies ar viņu?

mr noteikti jādabū atpakaļ, es teiktu, ka galvassāpes ir tikai rezultāts. ko saka psihoterapeits?

Edited 1 time(s). Last edit at 07/21/2012 06:31PM by Runcene.
July 21, 2012 09:35PM
Runcene..esmu dzerusi daudz un dazhaadas zaales,bet apetiite nekad nav bijusi laba...
vot no shodienas saaku dzert vitamiinus...
vispaar jaa,esmu viena ar mazo..un atpuusties man taa arii nav sanaacis..bet vai tad tas vareetu buut iemesls taadaam galvassaapeem?
psihoterapeits ar man saka,ka taas saapees vareetu buut no stresa..bet man peedeejaa laikaa nav tik stresaina dziive.....
tagad lielaako stresu man rada taas nenormaaliigaas kakla un galvas saapes...
biju pat pie dziednieces vienas Tukumaa..vinja uzreiz man teica,ka man ir probleemas ar skriemeliem,ka starp tiem esot saals nogulsnes..ka nekas cits un draudoss man neesot.. taakaa nezinu..ieteica man guleet uz kartupeliem...

sodien pameeginaju kakla vingrinaajumus...vispaar saap man saanos kaklaa,liekas,ka taads savilkts tas kakls...jo noliecot galvu pie pleca,liekas taads stiivs un saapiigs..aj nezinu kas par vainu varbuut..
viskko gudroju un gudra netieku
July 21, 2012 09:45PM
Tev nesanāk atpūsties un tai pašā laikā nav stresa?

problēmas ar skriemeļiem ir visiem cilvēkiem... bet ne jau visiem tā sāp galva.
July 21, 2012 11:00PM
Visiem tā nesāp,tas tiesa,bet ja taisnība par sāļiem,tad derētu tos izvadīt,kaut vai-ar lauru lapu uzlējumu-200g lauru lapas aplej ar 300 g ūdens,vāra 30 min,dzer pus glāzi katru dienu no rīta,pusstundu pirms brokastīm,kamēr pāriet sāpes,nu,tas var būt 2 nedēļas... Vēl jo vairāk tāpēc,ka skriemeļu problēmas tiešām gandrīz katram....
Viens stress vairo citu,viss summējas-it kā nekā konkrēta par ko stresot,bet stress tur pamatā ir noteikti.
July 22, 2012 10:16AM
Lauru lapas vajag ņemt 2g vai 5-8 lapas,lietot var,ja tagad nebaro ar krūti,ja tā ir,saki,varu uzrakstīt citu recepti...
July 22, 2012 04:34PM
Stellani Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Mazdakterim: pirms uzdod nākamo jautājumu,
> izlasi atbildes uz ieriekšējiem! (Zancha
> rakstīja, ka viņai ir mazs bērniņš; pēc
> dzemdībām mēnešreizes parasti nākamajā
> mēnesī neatsākas...
---------------------------------------------------------------------------------
Vispirms pārmet bezjegā. Jo kur ir teikts bērna vecums??????
Pēc tam iesaki to pašu ko es :)
Neredzu loģikas.
Saits nav domāts bezjēdzīgiem savstarpējiem uzbrukumiem.Tas traucē visiem!
Lai saprāts un miers.
July 22, 2012 04:35PM
vai-ar lauru lapu uzlējumu-200g lauru lapas ....?
Kāds grib kādu noindēt?
July 22, 2012 04:51PM
nee,nee,,nebarojuu ar kruuti...
nez vai vareetu iedzert taadas lauru lapas :) riktiigi ruugtas manupraat.. es labaakk gulju uz tiem kartupeljiem.. :)

nu nemaaku teikt par to stresu..laikam jau vinjsh ir....bet nu saliidzinosi labaak juutos kaa agraaak..tfu tfu tfu...

varbuut man ir veel kaadas paarbaudes jaaveic? rentgenaa un rezzonansee nekaa nebij....vismaz pie aarsta ar rez neesmu gaajusi

magneetiskaas rez sleedziens taads-
mugurkaulaaja kakla daljas fiziologjiskaa lordoze iztaisnota.
diski bez paarliecinoshaam patalogjiskaam paarmainjaam..
to velveeshanos mugurkaulaaja kanaalaa,neiraalajaas atverees nekonstatee..
°iniciaali shauraaks mugurkaulaaja kanaala AP izmeers kongenitaali..
muguras smadzenees paarliecinosi patalogiskas paarmainjas liidz TH4 liim.neatrod..

un galvai taads-
subarahnoidaalaas telpas bez iipatniibaam.
smadzenju parenhiimaa paarliecinosi patalogiskas paarmainjas nekonstatee..
bazaali un konveksitaali plataakas perivaskulaaraas telpas..
ietvertie deguna blakusdobumi - pneimatizeeti..
I/kran. arteeriju zarojums Viliizija liimenii normas variantu robezhaas,datu par to stenozi,aneirismaatisku paplasinaajumu MR izmekleejumaa nav....

nu man liekas,ka nekas taads nav..ko sakat? varbuut kko nesaprotu..
July 22, 2012 08:40PM
Mazdakteri-lasi lūdzu visu,tur ir labojums!
Zancha-lauru lapas garšo labi,to nav grūti iedzert,bez tam-tās noņem spazmas,sāpes,nomierina,uzlabo apetīti un nostiprina imunitāti.
Manuprāt līdzeklis varētu būt ļoti labs tieši Tev.Vismaz pamēgini,vai tad galvassāpesir labāk?
July 22, 2012 08:50PM
ivars61..paldies,,,nemaz nezinaaju,ka lauru lapas taa var lietot...izlasiiju ,ka paliidz arii saakties mr...
meegjinaashu tomeer padzert :) tikai vai nav par stipru taads uzlejums?
July 22, 2012 09:18PM
jāņem tātad 2-5 grami,es biju kļūdījies,jāaplej ar 400 mg ūdens utt,jā lauru lapas varētu derēt Tev visādā ziņā,kaut gan-par mr iespējams,ka tomēr trūkst kādas svarīgas vielas,vitamīni,bet-kas zin.lauru lapas nav kaitīgas,ir gan daži ierobežojumi.ā un lietot varētu nevis tikai no rīta,bet 3 reizes dienā.
July 22, 2012 09:26PM
nu a vakaraaa..piem tagad es varu izdzert taadu uzleejumu? un vai glaaze?vai jaashkaida nav?
July 22, 2012 09:45PM
Vari,jādzer pus glāze,vēlams 15-20 min pirms ēšanas,bet tas nav tik svarīgi,nomierinoša iedarbība varētu nākt par labu,tikai nebrīnies-tā jau nav tāda stipra iedarbība,spazmas varbūt noņems arī,bet kopumā rezultātu var gaidīt pēc 2 nedēļām,varbūt ātrāk.varu paskatīties arī cik bij jālieto priekš mr,ja gribi.
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.