Piepampušas lūpas

Posted by uglyduckling 

uglyduckling
Piepampušas lūpas
July 27, 2012 09:57PM
Labdien!
Gribēju uzzināt jūsu viedokli par sen ieinteresētu jautājumu.
Man kopš bērnības lūpām sarkanums izskatās mazliet piebriedis, mazliet pāri līnijai.
http://i48.tinypic.com/1hb32x.jpg
Kadi varētu būt iemesli tam? Vai ir kāds risinājums? Seja arī it kā liekas tāda minimāli piepampusi, jo āda nav gluda kā vairumam cilvēku. Dažkārt seja ir tāda kā minimāli karsta/sūrstoša, ieskaitot lūpas.
Ļoti nepatīkami dzīvot ar tādām lūpām kā džekam vidējos divdesmit. Pašam it kā problēmu nav nekādu, ja nu vienīgi ar kuņģi šad tad.
-Paldies jau iepriekš!
uglyduckling
Re: Piepampušas lūpas
July 29, 2012 07:22PM
Papildinājums:
Varbūt tas varētu būt saistīts ar augstu asisns spiedienu? Ēdienu?
Dzeru kafiju 2-4x darba dienā. Kļuvu par veģitāru kaut kur 10 mēnešus atpakaļ, mēnesi atpakaļ kļuvu par svaigēdi. Uzturā lietoju 80% dārzeņu, 20 augļu, t.i., pamatā lietoju sārmainu pārtiku. Lietoju himalaju sāli, čia sēklas kas satur 8x vairāk omega3 nekā zivs eļļa, un multivitamīnu uztura bagātinātājus ar kalciju, magniju u.t.t., dažkārt 1,5l minerālūdeni dienā izdzeru. Neskatoties uz visu vesalīgo pārtiku, man taj skaitā ir slikta elpa, kas jūtami nāk no iekšām, varbūt tajā virzienā jāmeklē vaina?
July 30, 2012 04:12PM
Vecums precīzi. Augums un svars?
Vai ir pārbaudīts kuņģis uz Helikobaktēriju?
Vai nav nekādas sūdzības par kunģi (atraugas, dedzināšana,pilnuma sajūta,sāpes)?
uglyduckling
August 03, 2012 10:42AM
26 gadi, augums1.80, svars tagad kaut kur 84kg, divi mēneši atpakaļ pirms kļuvu par svaigēdi bija kaut kur 92kg. Nē, neesmu pārbaudījies pret nekādām baktērijām. Atraugas nāca pēc ēdienreizēm, it sevišķi kad ēdu drazas, bet kad kļuvu par svaigēdi it kā atraugas nav manāmas. Toties gāzes pastirināti un regulāri nāk pa aizmuguri ārā. Kādreiz kad lietoju alkoholu un drazas man regulāri kuņģi dedzināja, tagad dezdzina tikai kad ir tukša dūša. Tad man visu dzīvi reizi gadā uznāk ļoti spēcīgas sāpes līdz pat trim dienām. Sajūta tāda it kā kaut kur zonā zem nabas durtu un dedzinātu, grozos kā narkomāns uz lomkām pa gultu, kājas un rokas ir ledainas, bet tā vietā degoša, pat vēmiens no savām siekalām nāk.
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.