Vēzis 4.st

Posted by Ivo 

Ivo
Vēzis 4.st
July 30, 2012 05:34PM
Mammai, 60g, pēkšņi uzstādīja dg- vēzis, 4st, dzemdes, usg uzrāda, ka aizgājis visur... Netiek operēta, ievietoja paliatīvajā nodaļā, kur veic tikai apstarošanu. Varbūt kādam tāda pieredze arī bijusi- ko varat ieteikt- iz dabas, pārtikas, psiholoģijas utt. ārstam nevaru paprasīt- cik ilgi vēl...
Mama
Re: Vēzis 4.st
August 01, 2012 03:04PM
Man ir 3.stadija,izopereja dzemdi,tagad ķīmijterapija. Iespejams, tavai mammai vispirms taisīs starošanu, bet pēc tam operēs. Gadijumi ir dažadi. Tas viss javaicā ārstam. Ir arī tautas metodes vēža ārstēšanai. Lai mamma lieto visus tautas lidzekļus, kādi pieejami. Ja nezinat paši, aizejiet uz homeopātisko aptieku, tur pateiks. Aizejiet pie S.Kuzņecova uz konsultāciju.
Es piemēram nemaz negribeju, lai mani operē, domaju, ka būtu tikusi pati galā.
Ivo
August 01, 2012 03:41PM
Paldies par atbildi! Bet mums pat netaisīs operāciju- saka, ka nav jēgas...
August 01, 2012 08:23PM
Labdien. Šeit līdzīga tēma bija. Jāpašķirsta lapas.
Tādos gadījumos palīdz tikai brīnums.
Ozolu (spēcīgu) kontakterapija.Biežāk mazgāt remdenā dušā.Caur ādu izdalās 5% inžu.Lietot avotu (svētavotu) ūdeni. Lielās devās Eleuterokoka pilienus.No 15 pilieniem līdz tejkarotei 1-2x dienā.Vakara nē! Izslēgt jebkuru produktu ar e-vielām.Nē kūpinatus ceptus produktus.Dabiskos kefīrus.Burkānu sulas ar pilieniem eļļas.
Steidzīgi izlasīt Bhagavat-Gitu.Jo tā ir mūsu senču ticība un senāka par Bībeli. Ja mamma ticīgā,tad tas nebūs grēks.Jo Bībele ir Bhagavat-Gītas pakaļdarinājums.

Lai miers un ticība.
August 01, 2012 10:20PM
kopā būšana ir pats labākais, ko darīt.

manuprāt, nevajag izšķiest resursus (laiku, piemēram), skraidot un meklējot visādas vielas "iz dabas", jo šeit tas maz līdzēs; tikai to, kas ir viegli pieejams.

šeit ir tas brīdis, kad vajag apstāties, bet nu tās ir manas domas, no pieredzes.
Ivo
August 02, 2012 08:40AM
Es jau saprotu, ka viss ir par vēlu, bet gribas elementāri atvieglot tos simptomus, kas sagādā ciešanas- vēders traki pūšas, nespēks, vakar teica, ka čurājot netek... Ārstam viss ir teikts, viņš ir staru terapeits. Eh, sasodīti grūti tā noskatīties uz to. Ir taču 21.gs-
Mama
August 02, 2012 09:00AM
Ivo, nekad nevajag tā domāt, ka viss par vēlu. Un ja vel mamma to apjautīs, tad tiešām ar to Tu viņai nepalīdzēsi. Viņa nedrīkst zaudēt cerību, nekāda gadījumā, un tikai tuvinieki var uzturēt viņā ticību, ka izveseļosies.
Ja tradicionalie ārsti vairs neko nedara, tātad jāmekle citas metodes, un obligāti. Ir taču daudz : homeopatija, akupunktūra, Ilze Jansone ārstē ar sulām, u. c., nu jāmeklē, jāinteresējas, nedrīkst nolaist rokas. Tapat kā ārsti glābjot kāda dzīvību, dara visu iespējamo, tāpat arī jums ir jādara viss iespējamais.
August 02, 2012 05:21PM
Mama

Nedusmojies lūdzu bet Tev tomēr ir ļoti naivi priekšstati par dzīvi. Mēdz būt tā, ka ir par vēlu. Turklāt daudz biežāk nekā mēs domājam. Jo vienā gadijumā mums to nepasaka bet citā gadijumā to paši nesaprotam. Bet jebkurā gadijumā jo cilvēks ātrāk saprot, ka tas ir beigu sākums jo labāk. Tāpēc, ja mamma to neapjautīs tad būs vēl sliktāk jo nomirs apčakarēta un svarīgas lietas atlikusi uz to brīdi kad paliks labāk. Un tas jau ir noziedzīgi... Rokas gan nolaist nevajag un jāturpina meklēt un mēģināt. Pat ja būs drusku labāk, tad jau būs sasniegums bet dažiem šajā procesā izdodas piedzīvot reālu brīnumu. Kas attiecas uz stāstu par to kā ārsti glābjot dzīvību dara visu iespējamo, tad tā doma ir aizlienēta no patriotiskām Padomju filmām un šī tradīcija turpinās mūsdienu filmās par ārstiem. Arstiem gan patiktu lai visi tā domātu bet tam ir mazs sakars ar reālo dzīvi. Pirmais un galvenais par ko ārsts tagad domā glābjot dzīvību, ir tas lai viņam nebūtu nepatikšanas vai nesāktos tiesas darbi. Otrais par ko domā ārsts ir kā būs ar peļņu šajā procesā un vai nedabūs pa kaklu no bosa par veltīgi iztērētiem resursiem. Un 21 gadsimtā sajā ziņā nekas nav mainijies. Ja neskaita to, ka kļuvis nedaudz sliktāk - ekonomisku apsvērumu dēļ. Piedodiet, kapitālisms...
Assa
August 03, 2012 11:16AM
Ivo, atraksti man uz e-pastu. Es šo to varu palīdzēt.
matuzale@inbox.lv
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.