Epilepsija

Posted by Kikash 

Kikash
Epilepsija
August 04, 2012 02:20PM
Sveiki. Mani nomoka viens jautaajums. Pirms diviem meeeneshiem man atklāja idiopaatisko epilepsiju - es nekriitu bezsamanjaa un nav taadu krampju, ir tikai apzinjas zudums nenogjiipstot. Un man ir iespeeja lidot peec meneesha uz Izraeelu pie maasas un atpuusties 3meneeshus. Bet man ir satraukums vai lidmashiina pacelshanaas un nolaishanaas man nevar izraisiit leekmi? Pirmdien zvaniishu savai neirologjei, bet varbut juus varat padaliities ar savu pieredzi vai ieteikumiem. Paldies. :)
Re: Epilepsija
August 04, 2012 02:35PM
Ja Tu lieto kkādas zāles,tad uz to brīdi,kas vairāk satrauc,varbūt var iedzert drusku vairāk.Vispār jau gan no mazajām lēkmēm līdz lielajām ir ļoti tālu un satraukumam man liekas nebūtu pamata.
Kikash
August 04, 2012 02:39PM
Es tā ļoti ceru, jo itkā dzeru tās zāles tikai 2mēnešus. Un daktere teica, ka nebūtu ieteicams lidot, bet man drošāk būtu, ja uzzinātu to no cilvēku pieredzes. :)
August 04, 2012 04:28PM
Kāda nozīme vai pacelšanās un nolaišanās izraisa lēkmi ja Tu nekrīti un neģībsti un tajā laikā esi piesprādzēts?
Kikash
August 04, 2012 04:46PM
tāpēc, ka ir ļoti liels spiediens. kad jau ar mašīnu brauc atrāk un ir spiediens, man sāk durt galvā un ļoti lielas sāpes, tāpēc jau satraucos, bet varbūt palielinot devas pirms lidojuma viss būtu kārtībā.
August 04, 2012 05:54PM
Nedomāju, ka tas spiediens un sapes ir cieši saistītas ar epilepsiju.
August 04, 2012 07:22PM
Nepatīkamas sajūtas var būt jebkuram,tas nenozīmē,ka tās kaitē veselībai,mazās lēkmes nav sevišķi nopietna veselības problēma,manuprāt ārsts ir bijis ļoti piesardzīgs sakot-nav ieteicams lidot.Ja vien EEG neuzrāda nopietnas epileptiskas izmaiņas,kas varētu dot arī lielās lēkmes.Vislabāk tomēr pajautāt tam pašam ārstam-kapēc nevajadzētu lidot?Un-ja kkas ir teikts pirms 2 mēnešiem,varbūt tagad tas vairs netiek tā nostādīts.
August 05, 2012 10:59PM
Es paziistu cilveeku kuram meedz buut epilepsijas leekmes ar bezsamanu un krampjiem, bet neko lido, kaut gan vienmeer ar kaadu kopaa. No vina neesmu dzirdeejusi ka lidosana provoceet leekmes, bet nu domaaju, ka tas ir loti individuaali.
Kikash
August 06, 2012 12:53PM
Nu jā, man daktere teica, ka viss būs labi, tikai pirms tam vajag iedzert zāles pret baiļu sajūtu, jo viss ir galvā, nevar sadomāties. :)
Un, protams, lidošu kopā ar draugu, viena nē.
Paldies:)
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.