lūdzu palīdziet

Posted by sh 

sh
lūdzu palīdziet
September 20, 2012 09:20PM
Ļoti sāp,tirpst un sīc galva.Biju pie ģimenes ārsta,izrakstīja nomierinošās pie veģ.dist.Nepalīdz nemaz.Ausis krīt ciet ik pa mirklim,nerealitātes sajūta,trauksme un paātrinata sirdsdarbība,bet ar sirdi viss kārtībā.Esmu nobijusies pamatīgi,jo neviens ārsts neko nav atrdis un nekā nav palīdzējis,bet man ir sajūta ka tūlīt nomiršu un mazais paliks viens.
LŪDZU PALĪDZIET.
Re: lūdzu palīdziet
September 20, 2012 10:34PM
sveika! Tātad,ja neviens ārsts neko nav atradis,tad priecājies-esi vesela:) un tie simptomi ir tikai uz nervu pamata.pacenties nodarboties ar ko tādu,kas liek aizmirsties:) šobrīd nav tādas stresainas sadžives situācijas,kas provocētu to visu?
September 20, 2012 10:41PM
Nu nesatraucies,ja ārsts domā ka ir VD-tad droši vien tā arī ir,sajūtas var būt trakas,bet-no tā nemirst un prātā nesajūk,
Varbūt vajag tikt līdz psihiatram un psihoterapeitam,vēl svarīgi lai varetu ar kādu parunāt,viena esi ar sīko?Ja velies-uzraksti uz e pastu,tas ir apakšā,bet atceries-Tu nemirsi,un nesajuksi,varbūt tā ir pēcdzemdību depresija,bet tas nav nekas bīstams.
September 21, 2012 01:09PM
Es gan nebūtu mierīgs ja man būtu slikti. It īpaši zinot dažādus vselības aprūpes trūkumus. Bet iespēja tūlīt nomirt tomēr ir minimāla. Jo galvenās organisma funkcijas tomēr ir pārbaudītas. Kas attiecas uz veģetatīvo distoniju tad protams, ka tā ir slimība taču pagaidām neviens īsti nezin no kā tā rodas un kā to ārstēt. Veģetatīvā nervu sistēma tiešai un selektīvai korekcijai nepakļaujas. Vismaz pagaidām nē. Tā kā atliek dzīvot.
Jānis1242365
September 25, 2012 05:11AM
Man garšo banāni!
magdalena
September 28, 2012 03:50PM
sh, uzraksti uz e-pastu martinsjanis@inbox.lv zinu cilvēku, kas ir daudz maz ticis galā ar vegetatīvo distoniju, mēģināšu izstāstīt ko darīt
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.