Cieti zemādas veidojumi

Aizsāka Nikize 

Cieti zemādas veidojumi
28.10.2012 18:18
Labdien!
Man 33 gadi, sieviete, 1,76m, svars 70kg.
Pēdējo gadu laikā dažādās ķermeņa daļās izauguši cieti zemādas veidojumi, viens no tiem uz plaukstas virspuses, uz cīpslas, aptuveni 0,7cm diametrā, nesāpīgs, bez krāsas izmaiņām, kustīgs, ciets, ar pacēlumu. Vēl ir viens uz kājas apakšstilba, uz muskuļa, taču tas ir vairāk kā cieta pumpa, nav kustīgs un ir mazliet lillīgs, plakans. Tagad pirms mēneša parādījās jauns galvas matainajā daļā, nu gluži kā rags, nav kustīgs, bez krāsas izmaiņām taču lielāks, apmēram 1,5cm diametrā. Interesanti, ka visi veidojumi ķermeņa kreisajā pusē..... Kas vislabāk konsultē šādos gadījumos - dermatologs, onkologs, ķirurgs vai kas cits? Kāpēc tie rodas un ko darīt lai nerastos?
Orālo kontracepciju nelietoju, nesmēķēju un dzīvoju pēc iespējas veselīgi.

Lūdzu padalieties savā pieredzē/ieteikumos! Jau iepriekš pateicos!
Ezis99
Re: Cieti zemādas veidojumi
29.10.2012 00:49
Ķirurgs. Visticamākais tās ir lipomas
Re: Cieti zemādas veidojumi
29.10.2012 10:36
Ezis99 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Ķirurgs. Visticamākais tās ir lipomas
----------------------------------------
Pievienojos. Visdrīzāk , tas varētu būt dažādu iemeslu un izcelsmes sakritība.
Jākonsultējas ar ķirurgu vai ādas ārstu. Vislabāk to pateiks ģimenes ārsts. Jo iet uz konsultāciju bez urīna un asins analīzēm ir laika un resursu tērēšana.
Lai veiksme un dzīves prieks.
Re: Cieti zemādas veidojumi
29.10.2012 16:24
Pateicos par atbildēm!
Varbūt kāds var pastāstīt no kā veidojas lipomas? Varbūt kaut kā jāattīra asinis, organisms, limfa? Varbūt kaut kas sekmē to vairošanos un no tā var izvairīties?
Ladien!
Man ir 30 gadi! Es, jau kā nepilnu gadu mokos ar izsitumiem uz rokām - no plecu daļas līdz plaukstas locītavu daļas. Izsitumi ir arī uz kājām - no augštilbiem līdz potītei.
Nesen atklājās, ka caur asins analīzēm uzrādīja 90 % helikobaktērijas. Bija ārstēšanas kurs 10 dienas. Lietoju, tās antibiotikas tikai 9 dienas. Slikti palika. Nevarēju paciest zāļu daudzumu vai kāda nepanesība no antibiotikām. Jau kā otro nedēļu nelietoju. Sāpes nav jūtamas vēdera rajonā.
Nevaru saprast, kāpēc man uz rokām un kājām ir mazas pumpiņas, gan ( ādas krāsā un sarkanīgas ) izsitumi. Jau cik mēnešus mokos ar niezi. Īpaši vakaros dikti niez pēdas. Ik pa laikam, kņud ķermeņa āda. Gadās, ka uzrez kņud, vairākās vietās. Vēl uz kājas ikriem ir, jau kā labu laiku izveidojusies neliela cieta, bāli sarkanīga pumpiņa.
Kas tas varētu būt un kā man ar to cīnīties?
mēness
Re: Cieti zemādas veidojumi
30.11.2019 11:20
Var pamēģināt limfostimulatorus dzert. Un alternatīvās metodes vispār.
mēness
Re: Cieti zemādas veidojumi
30.11.2019 12:58
Vēl var pamēģināt nebūt muļķim un doties pie ārsta, nevis klausīt tādus klaunus, kā mani.
krusts
Re: Cieti zemādas veidojumi
30.11.2019 14:00
atkal jau īstā zive laikam, spamere.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 9?
Ziņa: