Aizkritusi auss no iesnām

Aizsāka sweety 

sveiki. man kopš 4dienas ir aizkritusi labā auss. Bija ļoti lielas iesnas,, nevilku garumā un gaaju pie ārsta laicīgi,tas izrakstīja stipras antibiotikas lai neveidojas iekaisumi. bet tā aizkritusi auss rada lielu diskomforta sajūtu, šodien biju skalot, iznāca padaudz sēra, domāju, ka būs labāk, bet bez nekādām izmaiņām. kā lai dabū ausi vaļā? negribas īpaši braukt pie lora, lai veic atkal skalošanu utt, jo tas ļoti nepatīkami, vismaz man..
Re: Aizkritusi auss no iesnām
09.02.2013 17:25
Nu,kas tur nepatīkams?Tās vairāk iedomas,jābrauc vien būs,kamēr neesi aizbraukusi-var mēgināt ausu pilienus,bij kkādi Otipax,ja nemaldos.
Re: Aizkritusi auss no iesnām
09.02.2013 17:34
Dzimums,vecums,svars/augums.Ja nav grūti.Tad runāsim tālāk.
Kā dzirdi ar to aizkritušo ausi? Galvas sāpes? Līdzsvara traucējumi? Izdalījumi no deguna? Vakara ķermeņa t*?



Edited 1 time(s). Last edit at 10.02.2013 21:18 by Mazdakteris1.
Sieviete,16, 57kg,169cm
ar aizkritušo ausi dzirdu minimāli, tā itkā ausi būtu iebāzta vate. Galvas sāpes nav. Līdzsvara traucējumi nav. Bija lielas iesnas kopš 3dienas, tagad mazinājušās, bet tāpat vēl ir. temperatuŗa nav bijusi, 36.6
Re: Aizkritusi auss no iesnām
09.02.2013 17:39
man bij tāpat, šņaucot ārā degunu aizkrita abas ausis. aizgāju pie LOR , izskaloja ausis, bijušas pamatīgi aizdambējušās, nu iztīrija, bet neatkrita atpakaļ. padzēru vel pāris dienas antibiotikas un atkrita.



Edited 1 time(s). Last edit at 09.02.2013 17:49 by normālis.
man arī, šņaucot mazliet aizkrita, gāju gulēt, no rīta pamodos ar jau pamatīgāk aizkritušu. tāpēc devos skalot. turpināšu dzert antibiotikas un gaidīšu kad auss atnāks vaļā:) gribēju vēl uzzināt vai naktī labāk gulēt uz tās auss pusi kura aizkritusi vai tomēr labāk ne'?
Re: Aizkritusi auss no iesnām
09.02.2013 18:00
Nē,labāk neguli uz tās,bet ausu pilieni un vatīte ausī derētu.
esmu dzirdējusi, ka jāliek ausī puķe ietīta marlītē , šķiet, ka sauca "alveja"vai kā. palīdz tas?
Re: Aizkritusi auss no iesnām
09.02.2013 18:42
Varētu arī palīdzēt,tai ir samērā spēcīgas pretiekaisuma un citas īpašības,es gan tomēr ausij labāk pilienus,alveju var ēst,jo pilieni saskaras ar visu auss iekšpusi,radot samērā spēcīgu iedarbību,pretiekaisuma,jā-vēl var dzert propolisu spirtā,tējkaroti 3 reiz dienā,vai vēl vairāk,ir propoliss eļļā,to arī varētu pilināt ausī,spirtā-nekādā gadījumā.Propolisam lokālā iedarbība arī spēcīga,un tas ir pilnīgi nekaitīgs,tieši-ļoti veselīgs.



Edited 1 time(s). Last edit at 09.02.2013 18:43 by ivars 61.
skaidrs! liels paldies. Laikam samocīju to austiņu ar to skalošanu. tagad tāda dikti jūtīga viņa, nepatīkama sajūta :( iedzēru pretsāpju tabletes, likšos gulēt :( ārsts izrakstīja man zāles : Sinupret ; Amoxicillinum; uz vakaru dzeru actifed jo tas rada miegainību, vieglāk aizmigt; pilinu degunā aptiekā iztaisītus recepšu pilienus, paturu galvu sāņus lai aiztek uz ausi.
Re: Aizkritusi auss no iesnām
09.02.2013 20:25
Diez vai ar skalošanu samocīji,iekaisusi-tapēc jūtīga,nu,ja Tev zāles izrakstīja,tad jau dzer tās un būs labi.
Kad skaloja, pēc tam apskatīja teica, ka nav iekaisusi:) bet būs labi.:)
Re: Aizkritusi auss no iesnām
09.02.2013 20:36
būs:))
Man tastatūra čakarējās,3 burti ar 1kļūdu:)



Edited 1 time(s). Last edit at 09.02.2013 20:37 by ivars 61.
Klau, kad auss nāk vaļā, kādas pazīmes?? tagad rijot siekalas zemē tieši tajā ausi kas aizkritusi tādi kā "pokšķio "iet. Tas varētu liecināt, ka auss nāk valjaa?
Re: Aizkritusi auss no iesnām
10.02.2013 21:46
Kas ir pokšķio?Varbūt bez o domāji?
JĀ, piedošanu :D domāju POKŠĶI
Re: Aizkritusi auss no iesnām
10.02.2013 21:53
Laikam sapratu,nu nezinu,vai tas to nozīmē,man vienu laiku bij problēma ar ausi,ļoti labi palīdzēja ausu pilieni,lokālas iedarbības līdzekļi ir ļoti efektīgi,nebaidies,ja jau skalojot viss bij labi,tad bungādiņa nav bojāta,droši vari pilināt,ausu pilieni ir eļļaini,tam arī ir kāda nozīme,no tiem deguna nebūs tāds efekts,vispār nezinu vai tur kkas nonāk līdz ausij,ja nonāk,tad līdz vidusausij laikam.
Re: Aizkritusi auss no iesnām
10.02.2013 21:57
Nē,ja netiec pie LOR ,tad derētu uz aptieku,uzprasi labus ausu pilienus,cik atceros,tāda sajūta bij,ja palika sliktāk,pilināt vajag obligāti,nu derēru LORs,to es Tev saku,pats es tikai pilinātu:)))
Uz aptieku tiec?
Re: Aizkritusi auss no iesnām
10.02.2013 22:02
Ja tev ir 16,tad konsultācijas ir bez maksas. Ej pie LOR speciālista vai ģimenes ārsta.Ausī pilini tikai tos pilienus, kurus iesaka ārsts.Dr.lv ausu ārsts padomus nedod. Šeit tev var sadot tādus padomus,ka kurla paliksi. Esi gudra.
Lai saprāts.
tieku uz aptieku! jebko nopirkšu lai tikai auss atnāktu vaļā! nakošnedēļ daudz pasākumu kuros obligāti jāpiedalās, gribu tikt vesela!!
rītr ie;su pie ģimenes ārsta atkārtoti, tad pateiks doties pie lora vai kā,
Re: Aizkritusi auss no iesnām
10.02.2013 22:18
sweety

Farmaceitam aptiekā ir augstākā izglītība,tu vari pastāstīt visu kas bij,un ko lieto,farmaceita konsultācija un ieteikumi ir pietiekoši kompeteti
Bet ja rīt pie ārsta,tad varbūt nav vērts šovakar,es gan ietu šovakar..
ivars61

zini, man auss jau ir aizkritusi trīs dienas, līdz rītam varu paciesties :D biju aptiekā, un prasīju lai iedod kādas zāles kas palīdzētu, nu ai auss atnāk vaļā, bet aptiekā pateica, ja var paciesties, tad lai ciešās, auss atnākšot pati vaļā, jo tas no iesnām aizkritis, bet nu, es pēc dabas nemierīgs cilvēks, grūti nostaigāt ir ar tādu ausi! :D
Re: Aizkritusi auss no iesnām
10.02.2013 22:32
Es jau nesaku ka jāsteidzas,sevišķi-ja tik muļķīgu atbildi deva aptiekā,vispār jāsaka ka gribi farmaceita kosultāciju,jo-ne visas meitenes būs ar farmaceita izglītību,lielajās aptiekās farmaceits būs uz vietas,bet šovakar var būt problemātiski,ja nesāp,tad pacieties,būs labi.
Re: Aizkritusi auss no iesnām
10.02.2013 22:35
Ja Tu nemierīga,vari padzert kādus vitamīnus,kompleksos,16 gadi ir laiks,kad strauji augusi esi,un bieži trūkst.
Re: Aizkritusi auss no iesnām
10.02.2013 22:36
nebūtu slikti kādu tavegiliņu ieraut uz nakti... un negulēt uz tās auss...

__________________
dr.puce@gmail.com
Šodien biju pie ārsta. Neko īpašu nepateica, esot jānodzer tās antibiotikas( šodien 5diena dzerot) un jagaidot kad auss atlekšot vaļā. Lika košļāt košļenes jotas palīdzot. Pieteicos katram gadījumam pie lora uz 4dienu, ja nu neatlec vaļā. Jautājums, vai ar šādu ausi drīkst ietu uz treniņiem, dejošanU? joo šonedēļ koncerti utt.
Re: Aizkritusi auss no iesnām
11.02.2013 16:12
Var, var. Dejošana jau tā pati kožļenes kožļāšana vien ir, tikai ar kājām :) Un vēl, iedzer Tavegilu kā puce ieteica...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Labi.. tiko ari otra aizkrita ciet. Nu kā tā, dzeru zāles, pilinu pilienus, bet nekas nepalīdz :(
Re: Aizkritusi auss no iesnām
11.02.2013 16:59
Elementāri, Vatson! Šauri Eistahija kanāli un iesnas ko izraisa vīruss. A pret vīrusiem zāļu naf... Tāpēc! Viltīgā puce runāja par Tavegilu... kas samazinātu tūsku aizpampušajiem kanāliem...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 4?
Ziņa: