dedzinoša sajūta dzimumorgānos

Aizsāka artup 

mojers
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
09.07.2018 12:19
tā ir super lapa !!!
ar super informāciju, rekomendēju turpināst tur gūt zināšanas !
Par to tēmu tas pats ir rakstīts arī citur, tajā skaitā respektablos izdevumos, grāmatās, tikai- tur tas būs gari, grūti saprotami, un nav piemērots forumam.... Vispār - lai atšķirtu vai infa ir pareiza, ir jasalīdzina viss kas ir rakstīts par tēmu un arī drusku jāsaprot ķimija, bet rakstīts ir ļoti daudz....
Bet varbūt labāk būtu teikt tieši - kam Moljers nepiekrīt?
Ā, nu pedējais links, sorry, nez kā kļūdījos iekopējot adresi:)
moljers
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
09.07.2018 15:07
vispirms izstudē , kаs tiek saukti par kalcinātiem un kas par akmeņiem urīnceļos dažādās valodās !

angliski - stone vai calcinosis
krieviski - камни vai калцинати
vaciski - stein, vai kalzinat
latīņu - calculus vai calcinosis

Tad , kad tas būs izstudēts, tad sapratīsi, ka ir divas slimības akmeņi un kalcināti, katrai sava izcelsme , sava gaita, sava ārstēšana !
Ka nierēs ir gan akmeņi, gan kalcināt, urīnpūslī tikai akmeņi, prosatatā, vēl zinātnieki stŗidās, kā to pareizi nosaukt par akmeņiem vai kalcinātiem , biezāk sauc par kalcinātiem

infa tājā lapā ir sūds !
viss vienā milzīgā putrā, katrā teikumā vismaz 2 kļūdas, neprecīzi formulējumi, jaukta terminoloģija u.t.t. klaisiski murgi - patiesa info 10% sajaukta ar pilnīgu putru un tiešiem meliem vai nu stulbuma vai savtīgu interešu vadīti (reklāma)
ar šādiem murgiem nav iespējams cīnīties, strīdēties u.t.t. ar tevi arī, jo lai es to atspēkotu man vajadzētu tiem murgiem iet cauri, meklēt katram teikumam atspēkojumu, bet nevienam normālam cilvēkam nav vēlēšanās un nav laika to darīt
man arī nē

un tā šie mugi klejo un pavairojas
šķiet, ka tulkojis google no jau neprecīzas informācijas un pēc tam , kāds pielabojis, bet šis kāds neko nesaprot ne no medicīnas, ne anatomijas, ne bioķīmija
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
09.07.2018 15:35
Pilnīgi piekrītu.
Bet kamēr būs aitas-būs cirpēji.
Liela vaina ir skolām, izglītības sistēmai.
Jo mazāka tauta , jo plašākai un sistemātiskākai jābūt apmācībām par infekcijas vēsturi, klasifikāciju (izplatīšanas veidiesm). Par mikroorganismu plašo izplatību.Par viņu arkārtējo izturību un spēju mainīties.
Par pirmās palīdzības sniegšanu asfikcijas gadījumos, apdegumu gadījumos, sirds apstāšanās reizēs,asiņošanas apturēšanu un lūzumu imobilizācija.
Arī par infekciju pārnešanas veidiem pie dažādām manipulēcijām- frizieri, pirsingi, tetovējumi , dzimumsakari.
Par pelējuma ārkārtīgi un daudzveidīgo bīstamību. Par pretapaugļošanās pasākumiem. Par abortus kaitīgumu un , nereti neatgriezeniskajām sekām. Par pārāk biešo saskarsmi ar mājdzīvniekiem un putniem.Piemēram mikrorajonos turēto kaķu tūksoši.Vēl kaut kādu būrīšu veidošanu.
Vai nu kaķis un suns ir mājdzīvnieks, vai nav.Rīgas mērs- Ušakovs ie vecu tantiņu pavadā tikai , lai saglabātu sev vēlētājus.
Bērnam beidzot astoto un 12 klasi jau skaidri ir jāzin kas ir dezinfekcija,deratizācija un dezinseksija.
Bērnam , sevišķi sievietēm jāzin , ka gaisa un veļas atsvaidzināšanas molekulas asins sistēma aizņem to vietu, kas pienākas skābeklim . Ka šīs vielas iedarbojas ļoti negatīvi uz augstākām smadzenēm. Kaut kas līdzīgs legālai benzīna ostīšanai,Tas pat par hlora līdzekļu lietošanu vietā un nevietā. Hlors ir plaušu inde, ko vācieši pielietoja I PK.
Te vēl varētu daudz ko runāt.
Es saprotum ka DR.lv ir atklāta platforma. Bet kad kāds fxs idejas pārņemtais sāk sludināt ārstēšana ar vitamīnu super devām, ūdeņražpārskābi
un citiem brīnum līdzekļiem, tad piedodietman, moderātoriem ar medizglītību tas ir jādzēš. Vai populāri jāizskaudro šo bīnumlīdzekļu kaitīgumu.
Atvainošos, laikam būšu smagi kļūdijies. Kalcināts nevis urīnpūslī, bet prostatā.
Arī bija dedzinošas sajūtas gan vēdera lejasdaļā, gan oliņās. Bija arī velkošas sāpes, kas izstarojas uz muguru.... Un tā vairākas nedēļas pēc kārtas, līdz nevarēju izturēt un aizgāju līdz urologam. Intereresanti, ka pēc urologa apmeklēšanas uzreiz kā ar roku noņēma sāpes, līdz pat šim laikam. A, pagājuši ir aptuveni 3 mēneši :)
vispirms izstudē , kаs tiek saukti par kalcinātiem un kas par akmeņiem urīnceļos dažādās valodās !

angliski - stone vai calcinosis
krieviski - камни vai калцинати
vaciski - stein, vai kalzinat
latīņu - calculus vai calcinosis

Tad , kad tas būs izstudēts, tad sapratīsi, ka ir divas slimības akmeņi un kalcināti, katrai sava izcelsme , sava gaita, sava ārstēšana !
Ka nierēs ir gan akmeņi, gan kalcināt, urīnpūslī tikai akmeņi, prosatatā, vēl zinātnieki stŗidās, kā to pareizi nosaukt par akmeņiem vai kalcinātiem , biezāk sauc par kalcinātiem/c/

Nē, Moljer, tā nav taisnība jo kalcināti ir kalcija sāļi- urāti, oksalāti, fosfāti, karbonāti un vēl daži, citu vienkārši nav un nevar būt teorētiski jo sāls ir metāla un skābes atlikuma savienojums, tas ka ir vēl citi metāli kas veido sāļus , neko neizmaina. Vajag to vienkārši pieņemt un nesarežģīt vienkāršas lietas. Kas te mediķiem nav saprotams vai ir nepareizi pateikts?
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
09.07.2018 20:49
Mani tas neizbrīna. Kalcināti urīnpūslī Mēdz būt. . Viņus sašķaida ar ultraskaņu.
Prostatīts jauniešiem (1992-2009) bija diezgan daudz.
Isaku brīdī, kad dzīve kļūst par grūtu ( bieza nakst un dienas urinācia, un PSA saniedz skaitli lielāku pa4 prasīties uz Stradiņiem pēc nopienākas izmeklēšanas lai nenogulētu vēl ko sliktāku.
Cieņā.



Edited 1 time(s). Last edit at 09.07.2018 20:50 by Mazdakteris1.
Tātad vēlreiz īsi, Moljer- jebkurš kalcināts vai akmens ir sāls, nešķīstošs sāls pēc savas būtības. Vienkāŗši un skaidri.
moljers
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
09.07.2018 21:44
:):)
klasika :)
strīdēties bezjēdzīgi, jo muļķības katrā teikumā vismaz divas :):)
pēdējais teikums - sāls - latviešu valodā ar vārdu ,,sāls,, apzīmē konkrētu vielu -NaCl, neviens no šiem (Na un Cl) elementiem ne akmeņu, ne kalcinātu veidošanā nepiedalās un ir ļoti labi šķīstoš :)
tad par ko tu runā par sāli vai par sāļiem ???
kā var diskutēt ar cilvēku, kas pats nesaprot ko runā
lai cilvēki diskutētu vispirms ir jāvienojas par jēdzieniem un tie jālieto tādi paši, kā tos lieto visi pārējie diskusijas dalībnieki :)
noskaidro vispirms pats sev
kas ir kalcināti ?
kas ir akmeņi ?
kas ir sāļi ?
kas ir sāls ?
kāds sastāvs ir cisteina akmeņiem ?
vai akmeņi bez kalcija sastāva var veidoties ?
kā ar olbaltuma akmeņiem ?
vismaz 1 tevis piesauktais šķīst ? uzmini kurš ?
kā veidojas kalcināt plaušās, limfmezglos, muskuļos, saitēs, citās organisma vieitās, kur nav nekādu sāļu izgulsnējumu ?

palasi, pastudē, padomā, un tad saprotami sāc runāt un galvenais neuztraucies
atgādināšu ar ko sākās strīds - KALCINĀTI URĪNPŪSLĪ NAV ! vismaz terminoloģijā, ko lieto visā pasaulē
pēdējais teikums - sāls - latviešu valodā ar vārdu ,,sāls,, apzīmē konkrētu vielu -NaCl, neviens no šiem (Na un Cl) elementiem ne akmeņu, ne kalcinātu veidošanā nepiedalās un ir ļoti labi šķīstoš :)/c/

Nē, moljer, te nav runa par liriku bet par vārda nozīmi ķimijā, pārējo pat nekomentēšu.
Visai neprecīzi bet tomēr, minimālam ieskatam par sāļiem un sāli:

Sāļi ir jonu savienojumi, kas sastāv no anjona un katjona, tie veidojas, reaģējot skābei ar bāzi, skābajam oksīdam ar bāzisko oksīdu, utt. Ja viens anjons ir saistīts ar vairākiem dažādiem katjoniem, veidojas dubultsāļi. Ja ir vairākvērtīgs anjons un viens vai vairāki katjoni ir ūdeņraža joni (bet ne visi, jo tad tas savienojums būs skābe), tad tas ir skābais sāls; ja vairākvērtīgs katjons un viens vai vairāki anjoni ir hidroksiljoni (bet ne visi, jo tad tas savienojums būs sārms), tad ir bāziskais sāls.

https://lv.wikipedia.org/wiki/S%C4%81%C4%BCi

Bet sāļs ir vienskaitļa forma no vārda sāļi.
vismaz 1 tevis piesauktais šķīst ? uzmini kurš ?/c/ Moljer, šķīst visi nevis vismaz viens. Tā ka te nav ko minēt, jautājums kādos apstākļos un vai labi jeb slikti. Skatieties ķīmijas materiālus par sāļu šķīdību.
moljers
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
09.07.2018 22:12
:):)

Labi pieņemam , ka tu runā par sāļiem :)
kaut gan tas no teksta nav saprotams

Nē, Moljer, tā nav taisnība jo kalcināti ir kalcija sāļi- urāti, oksalāti, fosfāti, karbonāti un vēl daži, citu vienkārši nav un nevar būt teorētiski jo sāls ir metāla un skābes atlikuma savienojums, tas ka ir vēl citi metāli kas veido sāļus , neko neizmaina. Vajag to vienkārši pieņemt un nesarežģīt vienkāršas lietas. Kas te mediķiem nav saprotams vai ir nepareizi pateikts?

urāti nesatur kalciju, bet Na savienojumu ar urīnskābi :):)
urāti ir labi šķīstoši, ja ph > 6.2
cisteina akmeņi vispār nav sāļi :)
jēdziens ,,kalcināts,, nav veidojies no Kalcijs ! tas apzīmē procesu, nevis produktu, ar to saprot blīvu struktūru veidošanos audos !
var būt nieru kalcināti , kam nav nekāda sakara ar nierakmeņiem, atrodas parenhīmā !
var būt prostatā, dziedzera iekšienē
var būt plaušās kā iekaisumu sekas, visbiežāk pēc pārciestas tuberkulozes
bet urīnpūslī nevar tādi būt !!! urīnpūslī ir tikai akmeņi !!! tāpat kā nieres izvadsistēmā !!
žultspūslī ir akmeņi, ļoti reti sieniņas kalcinoze

Tātad, ja gribi izteikt domas, sniegt padomus, vispirms saproti par ko ir runa
moljers
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
09.07.2018 22:15
iii Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> vismaz 1 tevis piesauktais šķīst ? uzmini kurš
> ?/c/ Moljer, šķīst visi nevis vismaz viens.
> Tā ka te nav ko minēt, jautājums kādos
> apstākļos un vai labi jeb slikti. Skatieties
> ķīmijas materiālus par sāļu šķīdību.


pirms tam tu teici, ka nešķīst :):)

saldus sapņus, autodidakt :)
sāļs :):):)
veiksmi kalcinātu ārstēšanā urīnpūslī !
Nē, moljer, urāti ir urīnskābes sāļi, dažādi, nevis tikai nātrija urāts. Jebkurš metāls var veidot urātus, uzreiz nepateikšu vai kāds nevar principā, bet vnk- jebkurš.

urāti ir labi šķīstoši, ja ph > 6.2/c/

Bet tieši to es arī saku, diemžēl medicīna nepievēŗš tam vajadzīgo uzmanību, tapēc ir svaŗīgi lai pH urīnam nebūtu pārāk zems.
pirms tam tu teici, ka nešķīst :):)/c/

Jā, vienkāsŗoti uzskat ka sāļi ir šķistoši un nešķīstoši ūdenī, lai gan ir mazšķīstoši arī , šķīstoši dažādos ph, bet runa ir par nešķīstošiem konkŗētos apstāķlos.
moljers
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
09.07.2018 22:28
medicīna to sen zin un nekādus noslēpums tur nav, ir pilns ar medikamentiem, kas izmaina urīna ph un ir paredzami urātu šķīdināšanai
moljers
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
09.07.2018 22:29
autodidakt, tu vismaz saprati, kas ir kalcināts un kas akmens vai smiltis ?
moljers
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
09.07.2018 22:30
vai pareizāk, ko ar šiem vārdiem apzīmē medicīnā ?
moljers Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> medicīna to sen zin un nekādus noslēpums tur
> nav, ir pilns ar medikamentiem, kas izmaina urīna
> ph un ir paredzami urātu šķīdināšanai

Moljer, tur nav vajadzīgi medikamenti, es tapēc jau esmu runājis par sārmainiem līdzekļiem jo vispār urāti izgulsnējas pa visu rumpi ja pieļauj pH pazemināšanos... bet- medicīna par normālu pH diemžel uzskata lielumu pie kura jau sen veidojas urāti un oksalāti. Tas nebūtu pieļaujami ja grib būt vesels.
Moljer, es nenodarbojos ar medicīnu un nelietoju tās terminus šajā nozīmē. Bet kalcināti ir kalcija sāļi, akmeņi ir dažādi, cik es zinu. Man gan interesē- kādi tie sāļi ir kas traucē dzīvot, tad var tos viegli izšķīdināt.
Un vispāŗ jau mēs esam pienāķuši pie tā par ko es tik daudz esmu rakstījis- organisma pH.
Es jau sāķumā uz to norāŗīju te:
iii
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
09.07.2018 11:50
Moljer, tā ir visai parasta lieta
http://pechen-ne-boli.ru/2017/10/12/kal-cinat-v-mochevom-puzyre/
oksalāti sevišķi aktīvi veidojas tad kad pH urīnam ir pazemināts, kaut kur ap 5,5 , tieši sakarā ar organisma paskābināšanos un arī ja mazāk dzer. Tāpat kā nierēs.

Tātad to zinot un darot nebūs jāslimo, nevajadzēs mocīties, izmeklēties un lietot medikamentus. Esam pie tā atgriezušies:)
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
10.07.2018 17:56
Mazdakteris - nu nesākas gan...
ir būts pie ginekologiem gada laikā apmēram 5 reizes pie tam uzsveru dažādiem...
Pie neirologa un arī osteopata ir būts... nekomentēšu neirontīna izrakstīšanu un teipa uzlīmēšanu bez jeb kādiem padziļinātiem izmeklējumiem 50 eur apmērā un ostopāta apmeklējumu par 90 eur... neirologs domāja ka vajadzētu vēl reizes nu 5 atnākt...es jau pateicu ko domāju un plānos pat ja man būs ļoti slikti ārsta apmeklējums laikam vairāk nav, kaut gan kad dikti sāp un dedzina tai rajonā kur nieres baigi gribas atkal aiziet pie kāda daktera...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 10?
Ziņa: