urīnceļu baktērijas e.coli un to ārstēšana.

Aizsāka angelika 

Re: urīnceļu baktērijas e.coli un to ārstēšana.
07.03.2014 16:28
ginekologi atsakās mani jau pieņemt,jo man padsmitiem gadus tur viss ok,urologs arī pateica viss ok.tikai celiākiju man piešuva,un no tā visas problēmas.čūrāšanu ēra beigusies jau laiku atpakaļ.
man jau gadu ir šī bakterija,gandrīz katru dienu man ir sapes apakšā un es ar tām jau sadzīvoju.esmu izdzērusi neskaitāmus antibiotiku kursus,bet tik un ta nespēju izārstēt:(esmu jau nolaidusi rokas....visas antibiotikas ir izmeginātas un ārsti bet nekas nemainās....:(
Re: urīnceļu baktērijas e.coli un to ārstēšana.
07.03.2014 20:21
Mmm,man palidzeja D-mannoze,3 kapsulas 1 reiz diena,dzeru 1 nedelu,un profilaksei vel piesavu vienu ned,klat,Tu neticesi,pazuda!!! Pirku amazon.co.uk. iesaku!!! Jo pirms tam 2 gadus nebija labi.
Re: urīnceļu baktērijas e.coli un to ārstēšana.
07.03.2014 20:22
Man antibiotikas nepalidzeja. Un dmannoze izrava visus suudus ara. Es pati biju mēma! Sutiju ar skepsi bet super!
Paldies par ieteikumu,būs man arī jāpasūta varbūt palīdzēs:)
Re: urīnceļu baktērijas e.coli un to ārstēšana.
10.03.2014 23:47
Sveika...es ari mocos jau 2 gadus ar cistitu un visu so laiku nododu analizes braucu pie labiem urologiem bet ta isti jegas nekadas atrod ari kaut kadus e-coli un vel tur kaduskas itka esot normala lieta veselam cilvekam nezinu ko domat man ir 35 iespejams sakusies priekslaiciga menopauze jo parcietu kimijterapiju! Dzeru antibiotikas ka tu bet organisms jhau ir pieradis un tas zales vairs nelidz ko darit nezinu analizes viss normas robezas nu kad man ir tada problema es dzeru tadus pulverisus pret cistitu loti labi palidz bet lidz ko mazakis aukstums ta es atkal mocos cik es saprotu kajam ir jabut siltuma!!! Kad man bija 15 es pirmo reizi apsaldejos peldoties un ta no ta laika visadas sadas problemas bet nu jau 2 gadus visu laiku diskomforts arsti saka ar to slimo daudzas sievietes ka isti ir nevaru es ari ar to sadzivot pasai depresija no ta metas un ja par nerviem runajam tad tiesam esmu noverojusi ka stridi gimene visu to veicina!!!

Ps. Ja jau mes zinatu ka tas tik tiesam ir normali un tas neaizvedis lidz letalam iznakumam tad jau varbut ari samierinatos bet diemzel meitenes par cik es zinu ko nozime arsteties no vezi tad jaseko ir lidz savai veselibai...kurs cits to daris musu vieta!
Ar cienu Dina:)
Sveiki . Ceru rast palidzibu .Problema - Visu laiku problemas ar urinpusli , sobrid arstejos 3 nedelas ar antibiotikam ,kas pieejamas seit -nedeelu ar Ciproxin 250 mg film-coated tablets - bet saposas sajutas atsakas, vienu nakti urins izdalijas ar asinim pavisam nedaudz, tad nomainija zales izrakstija 2 nedelas dzert Siprox 500 mg film-coated tablets , kuras dzeru 1,5 nedelu - saapes atsakaas nomainiju arstu - ieteica dzert Augmetin 875mg /125 mg comprimate filmate acid clavulanic , sapes atsakas, un skraidisana uz labiericibam nebaidzas , liekas velokosa sajuta vedera lejas dala, dazreiz liekas veders lejas dala uzputies ka bumba, tada sajuta ka butu ilgi cietusies ... Esmu izslimojusi lidziku kaiti-diagnoze cistits parasti lietojot tabletes furamag , sapes pargaja 2 dienu laika . Esmu nogurusi no sapem un sis diskomforta sajutas, (naktis negulu un no riitiem vai velu vakara acis taadas nogurusas ,mazliet uztukusas ) tadel aizgaju uz neatliekamo mediciinisko paliidzibu , lai parbauditos slimnica , kur man tika veiktas analizes . Ginekologiskas probleemas izslegtas - parbaudija ar ultrasonografiju analiizeem viss kaariiba , Parbaudija vai nav nierakmeni - viss kariibaa .. asinsanaliidzes kartiba , viss normas robezas . Nonema urina paraugu viss arii normas robezas . Nezinu , ko iesaak jo sapes atsaakas , nemitiigaa skraidisana uz toleti atsakas ( sobriid nelietoju antibiotikas, arsti teica , lai attiros 4 dienas , dzeru dervenu kapsulas un Oasis dzervenu pulveri ), sobrid iet jau ceturta nedela, esmu sakusi jaunas antibiotikas , sapes ir mazinajusas , bet spiedosa sajuta vedera lejas dala un nebeidzamie tualetes apmeklejumi nebeidzas + tagad paradas dedzinosa sajuta maksti un dazreiz tada sajuta ,ka kads tevi ar adatu tur leja dursta . Pierakstijos pie uraloga Pirmdien - mana pedeja iespeja , ko veel iesakt ?? Dzivoju arzemes Latvija busu tikai Janvari , ceru , ka sanaks izarsteties .
Vai man ir cistīts? Sāp tur lejā kad urinēju, sāpīgāk kad beidzu, vajadzība iet uz tualeti ir ļoti bieža, urīnam asins piejaukums.
Re: urīnceļu baktērijas e.coli un to ārstēšana.
27.11.2015 12:04
Lauuumaaa

Problēmas sakne ir nepietiekamā imunitātē. Bet stāvokli smagu padarija pārmērīga antibiotiku lietošana, kas nogalināja visu mikrofloru un tur tagad viss ir palicis burtiski jēls. Kādi ieteikumi? Gandriz nekas tāds ko realizet ārzemēs. Atpūta bez stresa, daudz, daudz vitamīnu un daudz šķidrumu. Probiotiķi iekšķīgi. Vagīnā ievadīt pienskābes baktērijas saturošu produktu. Pirms tam var skalot ar sodas ūdeni.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: urīnceļu baktērijas e.coli un to ārstēšana.
27.11.2015 12:05
Nelaimīgā!

Jā, cistīts. Var būt arī pūšļa akmenis.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: urīnceļu baktērijas e.coli un to ārstēšana.
27.11.2015 14:01
To Lauma
Vai uriina analiize ir aizsuutiita uz uzseejumu, lai noteiktu kaada veida bakteerijas tev tur ir un to juutiibu pret antibiotikaam? Atceries tikai, lai uriina analiize kaut ko uzraadiitu taa jaanodot 7-10 dienas peec antibiotiku kursa beigaam.
Dedzinaasana makstii visdriizaak ir piena seene, kas nav nekas neparasts pie antibiotiku lietosanas.
bet taa lieto daudz skidruma, ieteicams skaabs - citrussauglu sulas, dzeervenes utt.
Ja , ja domaju ari , ka piena sene - ar to tiku gala - vairs nav baltie izdalijumi , lai gan pirmstam arsts pateica , ka ginekologiski viss ir perfekti ! Sodien biju pie urologa - (man liekas latvija es varetu uztaisit plastisko operaciju par to naudu , ko esmu izdevusi - vai pati dot konsultacijas . ) sodien tik pateica, lai turpinu dzerd daudz udeni , un neciesoties ... nopirku krievu veikalina saldetas dzervenes tagad tik uzkozu pa bridim ... Par so konsultaciju samaksaju 72 eur , Riit jaiet uz slimnicu nodot atkartotas urinalizes , no kuram padzilinati skatisies , kadas tur tas bakterijas ... (neesmu uz antibiotikam jau nedelu ) ceru , ka vismaz k-ko ieteteiks , atradis ( bet nu arste teica , ja nekas nebus skatisies usg uriinpuslim vai kas tads ) ... par urinanalizem bus jamaksa 50 eur . Latvija ari tadas cenas ?
Re: urīnceļu baktērijas e.coli un to ārstēšana.
03.12.2015 20:33
Nē, Latvijā nav tādas cenas. Veseļojies un neslimo! :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Sveika!
Kā Jums beidzās tā problēma 27.11.2015 ar urīnpūsli?
Man šobrīd tieši tas pats. Jau gadu mocos, bet nevaru neko izārstēt.
Ja nav grūti, atbildiet man. Mans e-pasts: hail@tvnet.lv.

Paldies!
Re: urīnceļu baktērijas e.coli un to ārstēšana.
07.11.2019 16:17
Viktoria, vajag pārbaudīt vai nav piena sēne, diemžēl man jāatzīmē ka dažkārt ārsti strādā ļoti neprofesionāli un ja nav izdalījumu tad viņiem liekas ka nav piena sēne...Dedzināšana, sāpes un vēlme čurāt ir tad arī kad piena sēne ielien urīnpūslī un tad var būt duļķains urīns un baltas plēksnītes urīnā, ir jālieto vaginālās svecītes Canifug, vai Canesten un arī iekšķīgi lietojamās zāles Mycosyst. Diemžēl aes ar šo problēmu nomocījos vairākus gadus kamēr pati ar izslēgšanas metodi atklāju kas pie vainas...Un finālā nav nekādi ne nieru ne urīnceļu iekaisumi bet banāla piena sēne kas saindē dzīves kvalitāti totāli!



Edited 1 time(s). Last edit at 07.11.2019 16:18 by Puka13.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 13?
Ziņa: