problē as ar vēderu

Aizsāka depresija 

problē as ar vēderu
13.02.2014 15:00
Kāds sakars serotoninam ar vedera pūšanos un meteorismu?netieku galā ar to un tas mani ļoti nomoka, sadusmojos un vienu dienu izdzēru antidepresantu un nākamajā dienā vēders bij plakans un mierīgs, nebija ne smaguma ne sli, tas dūšas.
nojaušu ka man ir meteorisms, esmu gatava atsā, t lietot antidepresantus tikai tā iemesla dēļ lai nestaigātu purkšķinādama un pēc izskata kā grūtniece.
vecums 29
svars jau 54kg, aha ir nākuši klāt 4 kg 2 mēnešu laikā kops atmetu antidepresantus
augums 166cm.
Re: problē as ar vēderu
13.02.2014 20:16
Manā sapratnē svars ir vēl par mazu. Jāiet pie gastroenterologa un jānoskaidro iemesls.Disbakterioze,diētu vai citu iemeslu dēļ. Zarnu saslimšanas (kolīti) Noteiktu vielu nesagremošanas sekas. To vajag skaidrot. Šī problēma šeit nav risināma. Vienīgi ja nomoka verbālā caureja.
visdrīzak tā ir veģetatīvā nervu sistēma kas izraisa -disbalansu visā ķermenī.Tātad-bezrecepšu -homeopātisko -nirohilu-dzīvās baktērijas-arī bez receptes-un pārtiku kas nepūš-vēderiņu -sastādi seu ēdienkarti no tā kas garšo-un tad paskaties ko labak kopā -neēst.un pats galvenais nesarijies strauji.bet mēģini justies laimīga.nesatiecies ar cilvēkiem kuri sūdzas par pasaules lietām-viņi nemainīsies.meklē prieku visur .dzīves jēga ir -DZĪVOT_paļaujies uz dievu jeb likteni necenties visu kontrolēt.pasmaidi kad pamosties jo esi dzīva.teu noveicās šodien-ir-mīlētāju svētki-skūpsties un smaidi-BET ESI GUDRA>dari seu par prieku mazas jaukas lietiņas un palūdz ja ko vēlis negaidi kad tavas vēlmes kads izzīlēs.esipati sava ,jo otras tādas nau-mēs mīlam savas mašīnas -lejam tur atbilstošu benzīnu.ARĪ TU ESI UNIKĀLA <JO OTRAS TĀŠDAS NAU.laimi teu un tavam mīļpuncītim.
Re: problē as ar vēderu
14.02.2014 08:37
bet kāpēc visas nedienas car vēderu sākās no antidepresanu atmešanas dienas? veģetatīvā distonija, tad jau mani var glābt tikai antidepresanti
Re: problē as ar vēderu
14.02.2014 09:29
Tevi vari glābt Tu pati, Tev jāatklāj, ko Tu dzīvē dari aplam.
Re: problē as ar vēderu
14.02.2014 10:04
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Tevi vari glābt Tu pati, Tev jāatklāj, ko Tu
> dzīvē dari aplam.

Domas virziens pareizss, bet nereāls
Ja dzīvē viss būtu tik viegli atklājams un glābjas pašu spēkiem, tad mēs paši sev varētu taisīta apendektomijas, koronārās šuntēšanas un daudzko citu.
Re: problē as ar vēderu
14.02.2014 14:24
es esmu savu dzīvi sakārtojusi, tagad bij īstais bridisc atmest antidepresantus, bet si ķibele ar ārstu. 5dien iesu pie gimenes ārsta, bet lidz tam dzeru antidepresantus, sodien vir pirma diena ka vēders cir plakans un nepūšas, jūtos fantastiski viegla
Re: problē as ar vēderu
14.02.2014 21:28
Es jau "depresijai" vairākas reizes esmu bildusi par psihoterapeitu, bet cilvēki šīs lietas risina arī ārpus medicīnas un psiholoģijas ietvariem; lai arī kāds būtu palīdzētājs, galvenais tāpat ir pats cilvēks.

Nekur jau nav rakstīts, kur tieši jāiet. Citi iemācās meditēt, un viņiem arī kļūst labāk.

Un kaut kā neticu, ka tik ilgi var būt athodņaks no AD...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 4?
Ziņa: