Par pazeminātu imunitāti un dažādām kaitēm

Aizsāka SolarStone 

Labdien!
Pat īsti nezinu, vai ir jēga te rakstīt ko tādu, bet nu mēģināšu, ja nu kāda laba doma kādam būs..
Ir daudz problēmu ar veselību un nevar īsti saprast, no kurienes nāk problēmu saknes, varbūt to ir daudz. Negribu rakstīt garu vēstuli ar niansēm, tāpēc uzrakstīšu tā sausāk un maksmāli īsi.
Sākšu ar šodienu. Pēdējo 2 mēnešu laikā nomocījos ar daudzām slimībām. No sākuma bija 2 herpess uz lūpām epizodes aprīļa sākumā, tad sekoja angīna, pēc tam atkal herpess un tad vēdera vīruss ar caureju 4 dienu laikā un temperatūru. Angīna šoreiz bez temperatūras bija, jo laikam imunitāte pavisam nokritusies. Tagad iesnas 3 dienas.. un izskatās, ka atkal angīna..
Acīmredzot ir nopietnas problēmas ar imunitāti.Angīnu ārstēju ar lokālu antibiotisko spreju (bioparox - kas baigi labi palīdz īstenībā), joxu, trachisan..
Vispār nomoca herpess visas dzīves garumā, periodiski nav tiek bieži, bet periodiski ir ļoti bieži. Tagad mēģinu dzert L-lizīnu regulāri pa 1000-3000 mg diennaktī, paskatīšos, vai palīdzēs cīnīties ar šo kaiti. Ja nē, tad laikam tomeŗ būs jāsāk supresīvā terapija ar Aciklovīru, kuru izmantoju tikai recidīva laikā.
Ar angīnu sākās problēmas pirms pusotra gada, tad pārslimoju ar 2 angīnas epizodēm mēneša laikā, no sākuma dzēru Amoxcillin, uz kuru īstenībā bija alerģija, tad Bioparoxu, staigāju ar normālu kaklu kādus 11 mēnešus, tad atkal bija angīna pag. gada decembrī. Nu tagad atkal aprīlī... un tagad..
Es biju arī pie ģimenes ārsta un lora, kuri man izrakstīja visu šo, bet ačimredzot līdz galam neizārstē.. Tagad biju pie ģimenes ārsta peč vēdera vīrusa, pateicu par šo, tā kā teica, ka var nosūtīt pie lora, lai uztaisa iesaldēšanu mandelēm vai kkā tā. Varbūt saņemšos kaut kad.. Jo ir vēl viena problēma..
Man ir sociofobija, panikas lēkmes, esmu ārstējies pie psihoterapeita gadu, nekas nav palīdzējis. Es vnk trīcu, kad eju pie ārsta, man ir kauns, tas mani vnk sagrauj. Tāpēc arī pēdējā vizīte pie ģimenes ārsta bija mokoša, par laimi neko man neskatījās, jo viss jau bija cauri, vnk palūdzu izrakstīt Aciklovīra tabletes..
Es pirms 2 gadiem mēģināju rūdīties ar kontrasdušām pusgadu, bet tad herpess sāka līst ārā teju reizi 2 nedēļās, tāpēc to lietu pārtraucu.. Imunitātes krituma brīžos vērojams arī sejas ādas stāvokļa pasliktināšanās, pumpas, laikam sēnīšu uzbrukums un kandidoze.. Biju pārbaudīties pie venerologa uz visiespējamākām kaitēm - neko neatrada.
Vasarās gandrīz nekad neslimoju. Laikam siltums un nav stresa... Ļoti grūti ir ar to visu, nezinu, ko lai dara..
Varbūt kāds ieteiks kā paārstēt angīnu, lai liek mani mierā... ? Kādas nervu zāles padzert, lai varētu pie lora uz iesaldēšanu aizdoties bez drebošas galvas, milzīga asinsspidiena utt..?
Man 26, vīr.
Ar sportu mēģināju regulāri nodarboties pēdējo 9 mēnešu laikā, bet tagad no aprīļa visas šīs slimošanas atkal izsita no sliedēm. Ēdu labi, dzīves līmenis labs, dzeru vitamīnus...
Re: Par pazeminātu imunitāti un dažādām kaitēm
23.05.2014 20:08
"Man ir sociofobija, panikas lēkmes, esmu ārstējies pie psihoterapeita gadu, nekas nav palīdzējis."

Vai Tu esi kaut kā paša spēkiem meģinājis izprast, kas īsti ar Tevi ir? Kāpēc Tu esi tāds? Redz, tas varbūt izklausās vienkārši, bet stress burtiski apēd imunitāti. Bioķīmija ir gana sarežģīta, bet patiesībā rezultāts likumsakarīgs.

Vai vienmēr tāds esi bijis?

Ja nepalīdzēja psihoterapeits, nekādas citas metodes neuzrunā?

Vai Tu guli labi?
Sociofobija sākās apmēram 14-15 gadu vecumā, kad šķīrās vecāki. Jā, esmu ļooti daudz sevi analizējis, mēģināju meditēt, aizrāvos ar psiho-ezotēriska'm praksēm. Apmēram saprotu, no kā sociofobija ir attīstījusies. Man bija ļoti prasīga māte, es visās skolās un universitātēs biju vienmēr labākais, bet skolu gados, kad mātei bija kontrole, viņa ļoti daudz bļāva un psihoja, kad man kaut kādā ritmikā bija 3, nevis 5, kā pārējos priekšmetos. No tā sanāk, ka kļuvu par perfekcionistu, pats negribot- ir tāds teicamnieka sindroms. Bioķīmiskās analīzes uz TTG hormoniem un visādas EKG arī neko sliktu neuzrādīja, bet diemžēl klasiskā terapija ar 2 neiroleptiķiem + antidepresantu + trankvilizatora nedeav neka'dus rezultātus. Mēģinājām kādus 4 neiroleptiķus.. nekā. Un arī trankvilizators pat lielākā par izrakstīto devu nedeva neka'du efektu, izņemot vieglu miegainību. Varbūt vajadzēja vēl eksperimentēt ar citām ripām un ilgāk apr gadu, bet ārsts teica, ka negrib mani uzsēdina't uz to visu....
Es nezinu, kā iepravīt sev smadzenes - nekas man nepalīdz.. tā ir kā mūžīgā, nebeidzamā cīņa ar sevi pašu. Esmu ļoti noguris, bet man nav vairs ideju, kā kaut ko vērst par labu.
Par kādām citām metodēm ir runa? =)
Guļu labi, jo nodarbinu sevi diezgan intensīvi, lai nebūtu ne laika, ne spēku liekām nega'tivām domām. Tiesa, darbadienās parasti neguļu vairāk par 6,5 h.
Re: Par pazeminātu imunitāti un dažādām kaitēm
23.05.2014 21:24
Ok, tad es saprotu, ka esi gājis pie psihiatra.

Bet uz sarunu terapiju pie psihologa vai psihoterapeita nav mēģināts?
Re: Par pazeminātu imunitāti un dažādām kaitēm
23.05.2014 21:31
Par kādām citām metodēm...

Tās pašas meditatīvas prakses arī nav peļama lieta, bet tās ir jāapgūst pamatīgi un nopietni, kā arī pareizi jāpraktizē. Neesmu stipra šās jomas terminoloģijā, bet tur noteikti ir vajadzīgs pieredzējis un godprātīgs skolotājs.

Meditācija palīdz cilvēkam ieskatīes sevī dziļāk nekā ikdienā iespējams un tātad arī liek pamatu dzīves uztveres mainīšanai.
Nu tas gads, jā, pie psihiatra.. =) Bet viņš arī pie psihologa deva nosūtījumu, testi visādi utt., nu nevar mani neviens aizrunāt. Tā ilgstoši uz pļāpāšanu terapijām neesmu gājis, bet esmu 100% pārliecināts, ka tas neko nedos, es visu labi apzinos, esmu sev miljons reižu uzdevis visus jautājumus par iekšējiem konfliktiem, problēmām utt., grāmatas arī lasījis.
Tā ka'tas tā.. Vsp psihoterapeiti ir ļooti dārgi, man žēl naudas uz banālu sarunāšanos. Man ir sarežģīta smadzēnu uzbūve, nevar tā vnk pārliecināt par to, ka nav reālu draudu. Esmu distancēti caur forumiem ar psihoterapeitiem parunājies nedaudz.. esmu pārlieicnāts, ka tādas terapijas palīdz cilvēkiem, kurus viegli psiholoģiski ietekmēt, pārlieicna't, uz sieveitēm varbūt.. bet te ir bik citādi.. psihiatrs arī ar mani mēģināja pa stundai runāt, gudrs viņš bija, kaut arī psihiatriem nav raksturīgi runāt , jo viņi parasti ārstē fiziskas izmaiņas ar zālēm, bet šim laikam likos interesants.. beigās pateica, lai atrodu sev meiteni un vnk neroku sevi, jo tas visu tikai pasliktina.
Tā situācija ir bez īpašiem izvēles variantiem-mikrobi,vīrusi,senes.Palasi varbūt blakus tēmā,ko sācis ministrs-tur ir zināma domu apmaiņa par sodu un ūdeņraža pārskābi,metode ir netradicionāla....bet....zinamā mērā vienīgā,ja neskaita Čingizhana organisma attīrīsanas metodi,kuras būtība ir ķiploki....Ja ir interese,tad uzrakstīšu vairāk...jo-vajadzētu no abām pusēm-psihoterapija un organisma attīrīšana,neviens variants atsevišķi nedos labu rezultātu,jo psihoterapija ir laba,bet-visi tie vīrusi u.c. mikroorganismi var nervus nokaut pasmagi...Darot abas lietas arī jārēķinās ar ilgāku laiku,taču ir reāla pilnīga atlabšana.
Re: Par pazeminātu imunitāti un dažādām kaitēm
23.05.2014 21:42
Cien.vir 26.v. Patāsti par savu augumu/svaru. Matu krāsu un acu krāsu. Vai ir daudz dzimumzīmju uz kermeņa. Kāds seksuālais tips tu esi. (Mierīgs,vidējs,stiprs) ? Kā ar ķermeņa apmatojumu?
Tad mēģināsim domāt kopā.
Ja psihoterapija nav palīdzējusi,tad jadoma,ka-kaut kas smagi iedarbojas uz smadzenēm....vispār tā palīdz arī vīriešiem,arī tiem ko grūti ietekmēt....bet-kā jau teicu-manuprāt abas lietas vajag.....nu,un sākt var ar vienu,kad jutīsi kadas izmaiņas,tad varbūt noticēsi arī psihoterapijai un-arī nauda atradīsies,viss notiek tā kā ir jānotiek....
onka
Uzraksti par abām metodēm, man tāpat nav ko zaudēt, jo mocos pusi dzīves ar to visu... =)
No herpesa nevar izārstēties, bet vismaz no angīnas varētu mēģināt.. Un kaut kā imunitāti mēģināt pacelt. Es jau kādus pāris gadus esmu praktiski pilnībā atteicies no saldumiem, šokolādes, riekstiem.. dzeru katru dienu kefīru utt., bet liekas, ka maz jēgas.
Mazdakteris1 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Cien.vir 26.v. Patāsti par savu augumu/svaru.
> Matu krāsu un acu krāsu. Vai ir daudz
> dzimumzīmju uz kermeņa. Kāds seksuālais tips
> tu esi. (Mierīgs,vidējs,stiprs) ? Kā ar
> ķermeņa apmatojumu?
> Tad mēģināsim domāt kopā.

jā-dzimumzīmes......taisnība.....
Mazdakteris1

Augums: 180cm, svars: 83 kg, sportiskas miesasbūves.
Tumši pelēčiga matu krāsa, acis brūnas, apmatojuma daudz. Seksuālais tips vidējs līdz stiprs.
Ā, par dzimumzīmēm.. nu ir, jā. Laikam vidēji, vai nedaudz virs vidējā. Ko dod tāda informācija?
Vēl ir ādas pigmentācija uz viena sāna.. domāju, ka pēc smaga apdeguma bērnībā tajā vietā, tiesa, tā brūnā pigmentācija neparādījās uzreiz, bet 10 gadu garumā pusaudža vecumā.
Es patreiz tā īsak-varētu sākt pus tējkaroti sodas ,izšķidināt ūdenī -pus litrā un klāt 10 pilienus pārskābes,to izdzert tukšā dūšā,ja parādās dedzināsanas sajūta,tad pārskābe jāsamazina uz pusi-3% pārskābe...bet katru dienu 1 pilienu jāliek klāt.tā dara,kamār sasniegsi 100 pilienus,paralēli jālieto dārzeņu-lai soda nedotu pārāk daudz nātrija,dārzeņu sulas-daudz.
Čingizhana metode-paņem 200 g ķiplokus sagriez vidēji smalki un norij,nesakožļajot,uzdzerot virsū ūdeni..to arī var atkārtot regulāri...
Ar herpes vīrusu ir tā-gan ķiploki,gan pārskābe spēj tos uzveikt,un tie arī var sist pa nerviem,vēl-visas iespējamās sēnes....pelējuma,rauga,candida un daudz citu-arī var sist pa nerviem un grauj imunitāti,stress tapat....bet-no šī stāvokļa ir izeja...
Kad jutīsi kādus uzlabojumus,tad varētu arī psihoterapiju pieslēgt,jo domai ir spēks-negatīvs vai pozitīvs,bet ir un liels.tas tā-īsumā,ko es varu ieteikt,velak varbūt vēl.Protams,ir jāizguļas.
Diezgan šausmīgas lietas palasīju par iekšķīgu peroksīda lietošanu.. tā kā laikam neriskēšu. Ķiploki varētu būt neslikta metode, vismaz kaitējuma daudz neizdarīs..
Cik daivas ir tie 200 g? Un vai tiešām tikai 1reiz, nevis regulaŗi jālieto vismaz kāda laika garumā?
Runājot par herpess - protams, ka no asinīm to var aizvākt, nogalināt, bet ne jau no nervu ganglijiem, kur tas atrodas guļošā stāvoklī.
Re: Par pazeminātu imunitāti un dažādām kaitēm
23.05.2014 22:58
SolarStone Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Nu tas gads, jā, pie psihiatra.. =) Bet viņš
> arī pie psihologa deva nosūtījumu, testi
> visādi utt., nu nevar mani neviens aizrunāt. Tā
> ilgstoši uz pļāpāšanu terapijām neesmu
> gājis, bet esmu 100% pārliecināts, ka tas neko
> nedos, es visu labi apzinos, esmu sev miljons
> reižu uzdevis visus jautājumus par iekšējiem
> konfliktiem, problēmām utt., grāmatas arī
> lasījis.
> Tā ka'tas tā.. Vsp psihoterapeiti ir ļooti
> dārgi, man žēl naudas uz banālu sarunāšanos.
> Man ir sarežģīta smadzēnu uzbūve, nevar tā
> vnk pārliecināt par to, ka nav reālu draudu.
> Esmu distancēti caur forumiem ar psihoterapeitiem
> parunājies nedaudz.. esmu pārlieicnāts, ka
> tādas terapijas palīdz cilvēkiem, kurus viegli
> psiholoģiski ietekmēt, pārlieicna't, uz
> sieveitēm varbūt.. bet te ir bik citādi..
> psihiatrs arī ar mani mēģināja pa stundai
> runāt, gudrs viņš bija, kaut arī psihiatriem
> nav raksturīgi runāt , jo viņi parasti ārstē
> fiziskas izmaiņas ar zālēm, bet šim laikam
> likos interesants.. beigās pateica, lai atrodu
> sev meiteni un vnk neroku sevi, jo tas visu tikai
> pasliktina.

************************

Man palika iespaids, ka Tu īsti nezini, kas ir psihoterapija. Varbūt nopērc kādu grāmatu. Turklāt, ja Tu pats visu būtu sakārtojis līdz galam, tad nekādu fobiju nebūtu.

Nav jau teikts, ka to nevar pats, bet tad vajag darīt. Nav arī teikts, ka tikai medicīna vai psiholoģija jāņem palīgā.

Tev nav sarežģīta smadzeņu uzbūve, bet vnk bail no nepievilcīgām atklāsmēm par sevi, kā visiem cilvēkiem.

Ja būtu liela un pamatīga vēlēšanās, arī ar meditācijām varētu gūt zināmu ieskatu.

Psihiatrs vismaz bijis godprātīgs, jo Tu pagaidām tiešām neizklausies pēc slimnieka. Un pareizi viņš teica par to meiteni, bet valdonīgas mātes dēlam ir savas problēmas, kas ar labiem padomiem vien neatceļas.
Jā,lietojot intravenozi,var rasties plaušu embolija,kam var būt arī letālas sekas,kas attiecas uz gļotadu apdegumiem-tad lietojot aptiekā pirkto 3% parskabi un ieverojot ieteiktās devas,kur citi autori ierobežo devu ar 30 pilieniem dienā,nekas slikts nevar būt..,protams-atšķaidītu ar ūdeni....
Cik daiviņas būs 200 g-tas tev pašam jāsaskaita,un-jārēķinās,ka Čingizhana metode tomēr vairāk iztīrīs zarnu traktu,var lietot 3-6 daivas dienā mēnesi un ilgāk,bet tad viss organisms smaržos pēc ķiplokiem,un-ir jāsaprot,ka viena sēne necieš kko vienu,cita-kko citu....bet-ar vienu līdzekli būs praktiski ļoti grūti kko panākt.Pazīstu cilvēku,kam ārsti gandrīz gada laikā nespēja noteikt diagnozi,kamēr pašsajūta kļuva katastrofāla,un cilvēks jau bij domājis ka jāmirst un domaja arī par pašnāvību,jo ārsti tā arī neko ieteikt nespēja,ejot privāti-pa maksu.
Visi simptomi neierakstījās nekadā skaidrā bildē-līdzarto neviens speciālists neatzina,ka tas būtu viņa lauciņš...ne arī vairāki speci. Pēc mēneša šādas terapijas cilvēks uzskata,ka vina dzivē ir noticis lielākais pagrieziens un domā visu mūžu veltīt netradicionālai medicīnai,protams-jūtas ļoti labi,lai gan turpina terapiju.....nu,tā....varbūt pamēgini ķiplokus.....Petroleju,urīnu,darvu uc. varētu nemēginat-nedomāju,ka no tā paliks labāk....Principā arī nevienu citu metodi nezinu,kas varētu palīdzēt....
Re: Par pazeminātu imunitāti un dažādām kaitēm
24.05.2014 10:20
Spriežot pēc visa teiktā tev uz pazeminātas imunitātes fona ir uzsēdies kāds strepto-stafilokoks, kas slikti padodas antibiotiku terāpijai.
Antibiotikas pašas par sevi pazemina imunitāti. Ja gribi to pazemināt vēl vairāk, tad dedzini gļotādas ar pārskābēm un sārmiem. Vispār, kaut kāda putra.Skābes pluss sārmi. Ķiploks ir ārkārtīgs kairinātājs. Ieteiktu pārbaudīt zarnu traktu uz disbakteriozi.Zarnu nūjiņas ražo vitamīnus un atbild ,lielā mērā, par imunitāti.Augstāk ieteiktos "brīnumlīdzekļus" vienmēr pārrunāt ar saviem arstiem-speciālistiem.Uzdevums Nr.1 ir tikt galā ar angīnu.
1) Jānosaka izsaucēja jūtība uz antibiotikām. 2) Likvidēt visas lokālās infekcijas avotus. Bojāti zobi, haimorīts, vidusauss iekaisumi.... Hroniskas mandeles,ja tās ir infekcijas nesējas, aizvākt.3) Turpināt stiprināt un saudzēt zarnu gļotādas un mikrofloru.4) Censties izgulēties 6-8 stundas pilnīgā klusumā,tumsā.Nelietot uz nakti skaņu ierīces.Negulēt blakus ar mobilajiem sakaru līdzekļiem.Sakarā ar seksuālo aicinājumu, tu nemanot sevi moki. Pārāk daudz fiziskās aktivitātes arī ir slodze un stress organismam.Psihologs vai psihiatrs tikai kā visu problēmu maza sastāvdaļa. Viņš palīdzēs sakārtot darba- atpūtas režīmu.Stundām atrasties karstumā neiesaku. Saules vannas tikai kustībā līdz 11:00. Vai pēc 17:00.Var uzturēties ēnā.Dzīvoklī un darbā cīnīties ar pelējuma sēni.Ja dzīvo Rīgā, tad svaigs gaiss tikai caur filtriem-ventilācijas caurumiem.Citronus,apelsīnus saldos piparus,kā C vitamīna dabisko avotu regulāri.Konsultācijas ar infektologu,imunologu, LOR,ģimenes ārstu turpināt cīņu ar angīnas likvidēšanu.Visas alternatīvās ( arī šizofrēniskās) ārstēšanas metodes saskaņot ar šiem speciālistiem.



Edited 2 time(s). Last edit at 24.05.2014 15:02 by Mazdakteris1.
Mazdakteris1

Jā, tā arī teica ģiemnes ārste toreiz, ka var paņemt uztreipi uz mikrobu, pēc tam tur testē viņu uz visiedabīgāko antibiotiku, kuru pēc tam dotu man, tad vēl piesaldē lakūnas utt.. Bet man ir šausmīgi bail. Man vienmēr tur ir panikas lēkme, es trīcu, ārsti tādās situācijas ir neizpratnē, izviedojas ārkārtīgi šausmīga situācija, man vnk gribas nomirt un izbeigt šīs mocības.. Vai arī varbūt var ieteikt kādu ļoti stipru nomieronošu līdzekļu kombināciju, lai es izturu ārsta apmeklējumu...? ja man pat fenozepāms nepalīdz....
Re: Par pazeminātu imunitāti un dažādām kaitēm
24.05.2014 12:26
Varbūt, pirms ķerties pie "eksekūcijām", ir vērts aiziet pie imunologa.

Bet, ja turpināsi dzīvot fobijās, pēc laika nonāksi turpat atpakaļ.

Tavā gadījumā lietai jāpieiet kompleksi.

Zāles neiedarbojas, jo Tev ir baigā pretestība.

Lai vīrietis varētu sev palīdzēt, viņam jāatbrīvo sava sievišķā daļa.

Tev ļoti derētu kāda psihoterapijas grupa, kur Tu varētu izspēlēt savas attiecības ar māti.
Runcene

Pirms gada, kad man bija tās 2 angīnas mēneša laikā ar milzīgām temperatūrām un 2 herpess uzliesmojumi kopā ar angīnu, tad mani sūtīja pie infektologa.. es arī teicu, ka varbūt varētu pie imunologa, bet ģimenes ārste un arī tas infektologs teica, ka nav nekādas jēgas man iet pie imunologa... tā arī neaizsūtīja.
Herpi nevar izārstēt un to visi labi zina, es internetā miljons lapu izraku cauri, tagad vienīgā cerība uz L-lizīnu, daudziem it kā labi palīdz. Varbūt herpess gremdē imunitāti un nervus pie reizes, jo tas jau dzīvo nervos..
Par ekzekūcijām runājot.. nuu.. stress, protams, bendē imunitāti, bet nu par bez visa stresa angīna rodas no mikrobiem, kurus laikam derētu iznīcināt......

Par psihoterapiju gurpās runājot.. man bail un kauns turp doties. Un redz kāda situācija - kaut arī es speciāli dabūtu tādu profeisju, kur nav komunikācijas īpašas ar cilvēkiem, tomēr dzīve atkal tā visu sagrozīja, ka man teju katru dienu ir publiska uzmanība, kas liek atkal un atkal "izbaudīt" sociofobiju ar panikas lēkmēm, tāpēc uz manis arī nestrādā metode - dari to, kas izraisa bailes, skaties bailēm ačis, dari to regulāri un viss pāries... grupu terapijā man liks uzstāties publiski un darīt regulāri to, kas izraisa bailes, bet tas ne-pa-līdz!!!!
Tās būs kārtējās mocības līdz es nogulšos ar infarktu.. (pirms 4 gadiem man bija aizdomas uz pirmsinfarkta stāvokli un jau pagulēju slimnībā, tiesa, nekādas fiziskas nofirzes vai pataloģijas toreiz pēc manis kompleksas izmeklēšanas neatrada. Ļoti paaugstināto spiedienu un tahikardiju norakstīja uz hipertonisko krīzi. Medmāsas arī toreiz ieteica meiteni atrast un piekāst visu.. :D

Izspēlēt attiecības ar māti...??! Vsp psihoterapija ir šausmīgi dārga, man nav tik milzīga alga, lai tērētu pa 30 eiro vienam seansam. Pie tam psihiatrs toreiz pateica, ka ja nopietni pieiet pie lietas, tad psihoterapija jāveic kompleksā ar visu to ripu kompleksu. un kas ir sievišķās daļas atbrīvošana?
Re: Par pazeminātu imunitāti un dažādām kaitēm
24.05.2014 13:30
Visos cilvēkos dzīvo baciļi, bet ne visi tik agri noiet tik tālu. Tas tomēr vispirms ir imunitātes jautājums.

Un es arī piekristu, ka ripas un terapija kompleksā, lai Tu vispār spēj atvērties.

Un, ja Tu tagad neko nedarīsi, tad likumsakarīgi nonāksi līdz vietai, kad neko nepelnīsi. Kā Tu domā: kā rodas specializēto sociālās aprūpes centru klienti?

Sievišķā daļa ir tā, kas palīdz vīrietim lāpīt brūces, bet Tu to kategoriski nelaid pie teikšanas, tikai visu laiku saki, kā Tu no tā mirsi. Bet nedod dies' kāda gripa tagad, Tu no tās arī vari nomirt. Easy. Imūnsistēmai ir nospļauties par savu darbu. Tev ir mežonīgi bail no sievietes sevī un arī ārpusē. Tas gan ir stipri aptuveni – tikai no tā, ko rakstīji. Un turpināt spekulēt es negribu; visefektīvāk, skaidrāk un patiesāk to var izdarīt tikai terapijā. Daudz var izdarīt/izspēlēt arī individuālajā terapijā.

Bet Tev bija gana daudz intelekta, lai Tu spētu uzrakstīt būtiskākās lietas, tātad vēlme Tev ir, dzīvības instinkts vēl gana stiprs. Gars stiprs, bet miesa vāja.

Psihoterpijas grupās visi ir nobijušies, ja tomēr aiziesi, būsi līdzvērtīgā kompānijā. Ja māte Tev ir gulējusi visu laiku virsū, tad no Tevis ir maz palicis. Tas ir bijis par daudz, bet Tu pats nemāki sevi paņemt atpakaļ. Grupā terapeita uzraudzībā notiek procesi, kas nav viegli izskaidrojami ar vārdiskām metodēm, tāpēc es pat nesākšu mēģināt.

Tas par tām naudām utt. ir tukšas atrunas, Tavam rumpim ir maz, ļoti maz resursu. Uz laiku ierobežo visas iespējamās izklaides, apģērba pirkšanas un nocērp kādu daļu pārtikai, atstājot izdzīvošanas minimumu.
Nu ko, nepaliek labāk.. =) It kā bija ok kādu nedēļu, bet tad kaut kāds smaganass iekaisums (parodontīts?) pie viena zoba, tad pie cita ar lokālu augslējas-smaganas pietūkumu.. varbūt herpētisks, a moš arī ne. Kaut kad ir bijis kas līdzīgs. Bet laikam imunitātes man vairs nav, jo vakar atkal herpess un pie tam kakls, ne angīna, bet virs mandelēm.. pavisam nedaudz sarkanīgs,m, nbet nepatīkamas sajūtas... vakar arī bezspeķs pilnīgs bija un locītavas sāpēja ceļgalos. Naktī arī knapi aizmigu.
Tiesa, vakar bija šausmīga diena saistībā ar panikas lēkmēm, 1reiz bija ne gluži panikas lēkme, bet vnk līdz roku un balss trīcēšanai pēc liela strīda ar darba kolēģi, bet pēc tam vēl vienā birokrātiskajā iestādē, kad gaidīju rindu.. kādu stundu šausmīgs pāruzbudinājums ar visiem efektiem, arī panikas lēkmi utt. Laikam tas nostrādāja kā jauns trigeris vīrusiem vai baktērijām..
Izvilku savu pūšamo antibiotiku kaklā,angīnas nav, bet pofig, visādiem gadījumiem.. nav vairs spēka nekam.
Padomāju, ka moš pret hiv vajag paŗbaudīties, bet bail iet pie ārstiem, nevaru sevi paŗvarēt. Paskatījos cenas psihoterapeitiem, par stundu virs 30 eiro.. pilnīgs bezsakars, es tad labāk pa 5 nervostrong tabletēm rīšu.
Panīkums, nogurums no dzīves, negribas vairs neko.

Iegāju vegdist saitē, skatos, man 100% visi simptomi ir:

"panikas lēkmes laikā šie simptomi nemēdz būt visi reizē, bet viens vai daži no tiem.

Grūtības sakoncentrēties konkrētajai rīcībai
Neliels reibonis
“Pirmssamaņas zaudēšanas sajūta”
Šķiet, “ka apkārt viss viļņojas”, nerealitātes sajūta
Apgrūtināta pārvietošanās
Sirds pārsitieni
Spiedoša sajūta sirds apvidū
Elpas trūkums, nevar pietiekoši dziļi ievilkt elpu
Žņaugšana kaklā (vairogdziedzera apvidū)
Sāpes krūtīs
Roku vai (un) kāju trīce
Muskuļu spriedze, tāda kā visa ķermeņa saraušanās krampī
Karstuma vai aukstuma viļņi
Pastiprināta svīšana
Pastiprināta vajadzība doties uz labierīcībām
Gremošanas traucējumi (caureja, vēdera sāpes)
"

Karoč pilnīgi čau ar mani, apburtais loks. Vairs nav spēka cīnīties..
P.S. 200 g ķiploku neēdu, bet pa 2 daivinņām paēdu 4 dienas un sāka dedzināt vēderu - pārtraucu.
Re: Par pazeminātu imunitāti un dažādām kaitēm
05.06.2014 21:29
Ir arī lētāki psihoterapeiti:

http://www.psihoterapeits-blumbergs.lv/

Tas par tiem nervostrongiem, pūšamajiem un ķiplokiem ir pilnīgs BULŠITS. Ja Tu nekā nedarīsi, Tu drīz sēdēsi uz smagākām zālēm. Ja nedzersi tās, ar laiku nevarēsi pastrādāt. Starp citu, imunitātei brūkot, organisms arī vairs netiek galā ar atipiskajām šūnām un citām problēmām, tādējādi sev radot arī kaut ko neārstējamu.

Tikpat labi var pārdegt smadzenes, un Tu vari iebraukt smagākās psihiskās slimībās.

Neko nepārspīlēju – tas ir scenārijs, ko esmu redzējusi ļoti daudz reižu.

Tagad Tu tātad vēl neesi pietiekami lielos mēslos, lai sāktu domāt, bet nevajadzētu tos sagaidīt.
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Ir arī lētāki psihoterapeiti:
>
> http://www.psihoterapeits-blumbergs.lv/
>
> Tas par tiem nervostrongiem, pūšamajiem un
> ķiplokiem ir pilnīgs BULŠITS. Ja Tu nekā
> nedarīsi, Tu drīz sēdēsi uz smagākām
> zālēm. Ja nedzersi tās, ar laiku nevarēsi
> pastrādāt. Starp citu, imunitātei brūkot,
> organisms arī vairs netiek galā ar atipiskajām
> šūnām un citām problēmām, tādējādi sev
> radot arī kaut ko neārstējamu.
>
> Tikpat labi var pārdegt smadzenes, un Tu vari
> iebraukt smagākās psihiskās slimībās.
>
> Neko nepārspīlēju – tas ir scenārijs, ko
> esmu redzējusi ļoti daudz reižu.
>
> Tagad Tu tātad vēl neesi pietiekami lielos
> mēslos, lai sāktu domāt, bet nevajadzētu tos
> sagaidīt.

Pilnīgi piekrītu-psihoterapiju vajag,un no smagas situācijas jātiek ārā ar zālēm..Ķiloki nebij domāti kā panaceja,arī es tos nevaru apēst tadas devas un-tie taču netika minēti kā līdzeklis,kas visu atrisinātu.Vispār-ja ir tik slikti,vajag lietot Runcenes padomu,kko citu var domāt tad,kad situācija ir zem kontroles un-pēc konsultēšanās ar vismaz vairākiem cilvēkiem....vai pamatīgi izlasot visu pieejamo un drošo literatūru.Un-arī -tikai tad,kad pašam ir skaidrs ko un kā darīt...Nervus nevar ārstēt tā-kko paņemu no foruma un domāju ka strādās...99% cilvēkiem padomu vajag precīzu,drošu.....tikai retais var pats pieņemt lēmumus,un arī-ne šādā situācija.
Runcene

Paldies par ieteikumiem, sazinājos ar tevis ieteikto psihoterapeitu, izrādījās, ka ļoti labs cilvēks, izlasīja ļoti garus tekstus (bez maksas), ko biju aizsūtījis un pateica, ko man meklēt. Jo diemžēl man ir cita specifika, lai viņš varētu palīdzēt..
Vienvārdsakot, tagad meklēju Kognitīvi biheiviorālās terapijas speciālistu. Nekur nevaru atrast. Varbūt nāksies vien pašam rakties tajā literatūrā... Paskatījos, cik daži psihoterapeiti ņem, bija pat 140 eiro par 45 min, vnk vājprāts, kāda tur var būt runa par vēlmi vai spēju palīdzēt cilvēkam? Es vienā jomā esmu ļoti ekskluzīvs speciālists, tādu kā es ir kādi vēl 1-2 cilvēki visā Latvijā un es pat pats izbraucu pie cilv. arī nakts vidū, bet pat es neņemu 30 eiro 45 minūtēs.. tas ir nožēlojami no viņu puses. :)
Runājot par smadzeņu pārdegšanu, jā, ir jau viens efekts 6 gadus, sen nav bijis, bet šodien bija atkal - pēkšņi sāk tirpt vienas rokas pirksts, tad visi pirksti, tad iet uz augšu pa roku tā tirpšanas sajūta līdz plecam, tad sāk mazināties un sākas degungalā, tad notirpst daļēji viena sejas daļa (tā pati, kura roka tirpa), tad lūpas, mēle un aiziet līdz kaklam. Tāda lieta turpinās apmēram 10 min un tad pāriet. Pēdējo reizi tā bija pirms kāda gada laikam. Arī migrēnas ar auru mēdz būt, kas arī pirms 6 gadiem sākās. Pēdējo reizi tā bija pag. gada septembrī.

Šodien nolēmu kļūt par jogu, jo citādi man ilgi nav palicis. Iešu meditēt.
Re: Par pazeminātu imunitāti un dažādām kaitēm
07.06.2014 19:25
Ja viņš domā, ka labāk derētu KBT, tad šeit viena ir:

http://www.lailasprakse.lv/

Ar tām cenām ir tā, ka tur liels cipars ir arī prakses telpu īre + ļoti dārgie semināri un mācības, lai atjaunotu sertifikātu. Bet ar daudziem terapeitiem noteikti var kaut ko arī sarunāt. Ar visiem nē, bet ar daudziem var, vismaz ar vienu otru :)

Ja šķiet, ka der kādas meditācijas, ok, tikai svarīgi atrast labu, īstu skolotāju, Latvijā ir daudz pakaļdarinājumu.



Edited 1 time(s). Last edit at 07.06.2014 19:27 by Runcene.
Jā, to ko iedevi, arī biju atradis pirmo, praktiski vienīgo. Mulsina tā smilšu spēļu terapija, ar ko viņa mēdz nodarboties, un arī gribētos kādu izvēli, bet laikam šajā psihoterapijas virzienā nav īpaši no kā izvēlēties.
Un palasot aprakstu par KBT, sapratu, ka tāda pieeja ir identiska manām domām vislaik, kā risināt šo lietu. Nē, pat ne kā risināt, bet kā uztvert notiekošā iemeslu.. Tieši par risinājumu paliek atklāts jautājums. Tāpēc varbūt man arī ir tā skepse par runāšanos ar psihoterapeitiem, jo iemeslus esmu sen apzinājies un teorētiski saprotu, kas būtu jādara, bet kaut kas līdz galam nesanāk.
Par jogu un meditēšanu runājot - diemžēl Latvijā nepazīstu nevienu garīgu guru, tāpēc ar to skolotāju būs pašvaki. 98% uzrauties uz aerobikas treneri vai iedomīgu pseido garīgo skolotāju, kam patīk fantazēt. Tāpēc mēģināšu pats. Bija laiks, kad es tuvu tam virzienam darbojos, bet pietŗuka apņemšanās, spēka utt.
Re: Par pazeminātu imunitāti un dažādām kaitēm
07.06.2014 21:34
KBT laikam nupat bija pirmais izlaidums, Latvijā jau nav vēl skolotāju, viss ienāk lēni, jo dārgi maksā, bet tā terapija nav ilgstoša, tur var izmantot arī pašpalīdzības grāmatas un ar terapeitu konsultēties īpašas vajadzības brīdī.

Par meditācijām šeit vairāki ir ieteikuši šo vietni:

www.miervidi.lv

Vispār man viena tāda pašpalīdzības grāmata angļu valodā ir; ja būtu gribētāji, varētu saorganizēties nokopēt.
Kāpēc tā terapija nav ilgstoša, kāda tad ir ilgstoša?
Redz, atkal šķēršļi pat tur, kur it kā būtu jābūt palīdzībai, bet ... Eh.
Un esmu noguris no slimošanas, nesaprotu, kādēļ nepāriet tas kakls un deguns.. diezgan sviestaini. Angīna tā nav, bet imunitāte neveidojas pret to vīrusu... Pat nezinu, ko dzert.
Rinogelu degunā, kaklā Jox, bet kaut kā bezjēgā. un arī tas Bioparox neko nedod, tāpēc ka nav baktērijas laikam..
Tagad acis pat kož arī. Vnk bezsakars. Un kakls nav sarkans pat, tikai virs mandelēm ir redzams tā ka'asinsvadu tīklojums izteiktāks, tā kā apasiņotāks.. tas aŗi viss.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 15?
Ziņa: