Asinis vēdera izejā

Aizsāka Guce 

Guce
Asinis vēdera izejā
12.11.2014 14:21
Vakar stipri satrūkos, jo podā ieraudzīju skatu, ko ilgi nevarēšu aizmirst... Asinis, un tā pamatīgi... Šodien nekā tamlīdzīga vairs nav. Tikko biju pie ģimenes ārsta, man pateica, ka, ja sāk stipri asiņot, lai saucu "ātros". Tā arī paliku neziņā...vai tad nekādi izmeklējumi nebūtu jāveic? Pašai ir tikai viena slimība - reaktīvs artrīts saistīts ar HLAB27 Ag. Lietoju sulfasalazīnu un airtal, tikko šodien saņēmu asins analīžu rezultātus, hematoloģija norma, EGĀ - norma, nedaudz paaugstināts ASAT, urīnviela, C reaktīvais olbaltums (visi pirms 3 mēnešiem bija normā). Šodien neesmu dzērusi nevienas zāles, baidos, ka tās ir pie vainas... Vai bailēm varētu būt pamats?
Re: Asinis vēdera izejā
12.11.2014 15:02
Neatbildēsim kamēr nebūs dzimums,vecums/augums un gadi. Vai bija aizcietējums?Vispār šie jautājumi ir Ku lauciņš.
Lai miers un miers.
Guce
Re: Asinis vēdera izejā
12.11.2014 15:54
Nav nekāds noslēpums :) Sieviete, 47. 168 cm/ 66 kg, pričom tad tas? :P Esmu no tiem laimīgajiem, kuriem aizcietējums nav NEKAD, pat teorētiski, viss bija kā vienmēr...nekad nekas nerūc, nededzina, nav atraugas vai gāzes, ātrās kājas varbūt kādas 4 reizes mūžā ir bijušas.
Re: Asinis vēdera izejā
12.11.2014 17:03
Tā vispār ir slikta kombinācija, ja aizcietējumu nav bet asinis ir. Tobiš asinis it kā bez iemesla. Protams, ka tā var gadīties, it īpaši ja ir veselības problēmas un lietoti neviennozīmīgi medikamenti. Bet vecums arī nav nekāds labais... Es uzskatu, ka vajadzētu apmeklēt proktologu.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Asinis vēdera izejā
12.11.2014 17:06
Zāles var būt pie vainas, bet es ietu atpakaļ pie ģ. ā. un drošības pēc prasītu norīkojumu kolonoskopijai.

Var jau, protams, iet pie proktologa, varbūt hemoroīdi, bet tos parasti jūt.

Domāju, ka asiņošana tomēr ir nopietns simptoms, un, ja truksme būs par velti, vismaz būs skaidrs. Citādi visu laiku būs jānervozē, bet zāles artrītam taču arī vajag, sāksies nepatikšanas, kas ietekmēs cita citu.
Re: Asinis vēdera izejā
12.11.2014 21:02
Noteikti vajadzētu veikt kolonoskopiju. Tur arī visu redzēs.
Re: Asinis vēdera izejā
13.11.2014 17:00
Pievienojos augstāk teiktajam. Proktologs vismaz. Protams ,ar visām analīzēm un diagnozēm.
Lai veiksme un ticība.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 22?
Ziņa: