kurkst un islaicigas sapes kreisaja sana zem ribam

Aizsāka dugati77 

kurkst un islaicigas sapes kreisaja sana zem ribam
17.02.2015 01:02
gadu atpakalj man no rita pekshnji saka sapet kreisaja sana zem pedejas un pirms pedejas ribas ar laiku itka pazuda bet atgrizas sapes,aizgaju nodevu asinis uz aknam ,nierem kauliem,cukuru,artsts saka ka visas analizes ir tiras.bet sapes nepariet,vinjas reizem uznak ,reizem pazud,tagad saka piedevam kurstet vedera kreisaja puse un reizem tada ka spiediga sajuta pakrute starp jostas vietu un ribu,reizem sapes ir zem pasham ribam kreisaja puse,un ir biezi ta ka elpa dzilji jaieelpo ,taja vieta kur saka sapet zem ribam ieksha man divi gadi un tris arpus gadus atpakalj bija loti specigi sasita tieshi ta vieta,man 37,187,84,5kg un vel man seja ir nedaudz iekritusies,konkretak,vaigi ir uz pusi pazudushi.kas tas varetu but.dzivoju anglija.paldies ieprieks jau par atbildi,kaspars.
Re: kurkst un islaicigas sapes kreisaja sana zem ribam
17.02.2015 10:49
Ja tas ir saistīts ar kustībām un ieelpu,tad tas var būt starpribu nervu iekaisums. Vai arī jostas daļas skriemeļu vai starpskriemeļu disku deformācija.
Sevišķi ja darbs saistīts ar svīšanu un caurvēju.Vajag neirologa apskati un rentgenu šim apvidum.
Pagaidām vajadzētu palīdzēt Paracetamols 500 mg.x 2 dienā.B grupas vitamīni.
Tomēr ārsta konsultācija ir vajadzīga nopietna. Jāizslēdz arī ļaundabīgi procesi kaulos(ribās).
Lai ticība veselība un miers.
Re: kurkst un islaicigas sapes kreisaja sana zem ribam
18.02.2015 12:36
biju nodevis asins analizes,arsts teica ka analizes tiras,parbaudiju nieres,aknas.kaulus,un cukuru.analizes nodevu anglija,jo dzivoju sheit.lietoju nurofen ziedi 5% sasmereju muguru ,ta pariet,bet ieksha ir nepatikama diskamforta sajuta reizem ,vinja uznak ta vilnjveidigi.un pedeja laika uznak asas sapes zem ribam ,smeldzigi iedur un pazud sapes.es arstam jau 3 meneshus ludzu lai uztaisa caurskatu manam vederam,a tas tikai paracetamols,sheit arsti nearste bet nonem tikai sapes un pashu problemu atstaj novarta.
Re: kurkst un islaicigas sapes kreisaja sana zem ribam
18.02.2015 17:54
Ja jau uztaisīja asins analīzes un kaulus arī caurskatīja, tad vis ok. Nēsā balstošu jostu. Tādu kurai ir ieliknīši, kas daļu svara ņems uz sevi. Padzer B gr.vitamīnus. Tādus kur mazākā devā ir B 12. Lēnēm trenē muskuļu " korseti".
Un priecājies par dzīvi. Ja būtu kas nopietns, jau būtu morgā. Ja neesi,tad ārsti saka pareizi.
Ja nepatīk, nemi atvaļinājumu un šeit lai skatās neirologs un ķirurgs. Tikai paņem līdzi visus izmeklāšanas datus.
Lai saprāts un veselība.
Re: kurkst un islaicigas sapes kreisaja sana zem ribam
01.03.2015 02:18
biju nodevis asins analizes uz aknam,nierem,kauliem un cukuru ,esot norma.tagad esmu sacis stradat pa naktim,jau otro nedelju,un kajas paradas nogurums riktigs un sejai vaigi strauji kritas,tada ka loti kalsna palikusi,blaviens,es jau te visu enciklopediju esmu parcilajis.sheit arsti tikai paracetomolu dod.dzivoju anglija.
Re: kurkst un islaicigas sapes kreisaja sana zem ribam
01.03.2015 12:56
minējumu ir ļoti daudz, no starpribu nerva neirīta, zarnu divvertikula, difragmālās trūces lidz pat onkoloģijai, nepieciešama fizikālā izmeklēšana, sonogrāfija, rezonanse....., bet tkmēr var tikai minēt.
Re: kurkst un islaicigas sapes kreisaja sana zem ribam
01.03.2015 19:13
Man tādas pašas sāpes visu pārbaudīju vis kārtībā, man tikai pie aukšējām ribām kreisajā sānā un tieši elpojot, uznāk tad pāriet.
Auss
04.03.2015 22:51
Labvakar,
Man taads jautaajums, man dazreiz saak niezeet auss ieksene un tad es taaka vinju sakasu un citreiz taads kaa udens no auss nak, man ta ir gadijies paris reizes, kad sak niezet auss iekshiene un tad velak taka pilna ar udeni, kas tas varetu but, vai tas ir nopietni?
p.s. atvainojos, ka bez garumzimem
Re: kurkst un islaicigas sapes kreisaja sana zem ribam
05.03.2015 09:33
Lasi pacientu zināšanai.Tad parunāsim. Ar rēgiem es nerunāju.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 24?
Ziņa: