Vai pie vainas ir kungis?

Aizsāka Madara01 

Vai pie vainas ir kungis?
17.02.2015 14:15
Labdien!
Pedeja laika mani piemekle dazadas nepatikamas sajutas...liekas,ka ar veselibu nav kaut kas kartiba. Jutu,ka ta ka ar kunga darbibu nav labi,neko vairs nevaru ieest,ka nakti nevaru gulet,celos augsa no ta,ka ir drausmigi slikti. Vakar pecpusdiena atlaidos nedaudz pagulet,bet kad pamodos,sirds sitas tik atri,ka likas,ka izleks pa muti lauka un vel sausmigi karstuma vilni naca virsu,lai gan istaba nemaz tik karsts nebija. Pec laicina karstums pargaja,bet tad atkal palika loti auksti,briziem ari it ka uznak aizdusa,pazud elpa un uzreiz par kermeni pariet sviedri. Dzivoju arzemes,biju pie arsta,nosutija uz zondi,lai parbaudu kungi un tikmer jalieto zales,kas it ka uzliek aisardzibu kungim. Zales lietoju jau nedelu,bet vel vakar mani piemekleja sis briesmigas sajutas. Varbut pie vainas nemaz nav kungis,bet kas cits? Precizesu,ka man driz bus 24 gadi,ir ari vegetativa distonija...censos jau mierinat sevi ar domu,ka varbut tas no nerviem,jo gadas ikdiena ari stress,bet tik sirrealas sajutas nezinu vai ir normali izjust. Varbut kads medikis var pateikt jau tagad,pirms veicu parbaudes,kas man kaish? Kaut vai apmeram?

Pateicos jau ieprieks jebkuram,kas nepaliks vienaldzigs un spes man palidzet rast atbildes.
Re: Vai pie vainas ir kungis?
17.02.2015 14:18
Panikas leekme.
Re: Vai pie vainas ir kungis?
17.02.2015 14:59
Iespējamo vainu ir vesels lērums, distonija arī kardioveģetatīvā, endokrīnie traucējumi u.c. ,... nemotivētas panikas lēkmes mēdz būt arī pie sporādiskas hipoglikēmijas.
Re: Vai pie vainas ir kungis?
17.02.2015 14:59
123 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Panikas leekme.

Precīzi.

Ja Tu zini, ka Tev ir VD, tad jau nu kaut ko vajadzētu darīt tieši ar to. Varbūt Tu esi pārstrādājusies, un veģetatīvā nervu sistēma vairs netur. Varbūt par kaut ko pārnervozējusies. Parasti jau nu VD ļaudis paši labi zina, no kā sākas panikas lēkmes. Ja nē, tad jāmeklē kāda psihoterapija, kaut īstermiņa, lai to iemācītos. Domāju, ka kuņģis ir vesels, relatīvi, bet apmēram kā visiem, kam ir VD.
Re: Vai pie vainas ir kungis?
17.02.2015 15:02
Es endokrīno sistēmu liktu mierā, jo tā nez vai būs primāra. Sievietes tur visu viegli var izsist no ierindas tieši ar stresu, jo sistēma ļoti jūtīga. Padomju laikos bija klasika dot kādus mazos trankvilizatorus, tagad visi no viņiem baidās, bet domāju, ka tā ir pārspīleta fobija, it sevišķi Rietumeiropā.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 7?
Ziņa: