leikocīti

Aizsāka mince1987 

leikocīti
05.03.2015 13:13
Palīdziet, lūdzu, man tikt skaidrībā! Novembrī ar bērnu gulēju slimnīcā - urīnpūšļa iekaisums. Lika pēc tam pusgadu novēroties - 1 reiz mēnesī veikt urīna analīzes. šodien nodevām un jau 3.mēnesi ir atkal augšā leikocīti. Lapā rakstīts <25 ul un ir arī urīnā tiek <25, ko labaratorija atzīmēja ar bultu uz augšu, palielināts tātad. Daktere tik dot te dzērvenes, tagad furamagu...Man bail par meitu. Vai nekas nevar būt nopietns te? Daktere tik saka, ka droši vien atkal urīnpūslis. Jo arī slimnīcā nevarēja noteikt - hronisks vai akūts, pateica, ka laiks rādīs.
Re: leikocīti
05.03.2015 15:02
Meitenēm, dēļ anatomiskām īpatnībām, ļoti bieži akūts cistīts pāriet hroniskā, un tad reizi pa reizej gadās uzliesmojumi. Nekam nopietnam nevajadzētu būt, lai lieto dakteres izrakstītās zāles un jāstiprina imunitāte, tas ar viss.
Re: leikocīti
05.03.2015 17:31
Nu cistīts vēl ir paciešams un ārstējams, ja ķeras tam klāt! Galvenais, lai nav kas smagāks! Tagad bērns jūtas labi un nesūdzas par sāpēm. Kad likāmies slimnīcā, tad gan bija 500 leikociti un sāpes čurājot. Bišķi tikai pabaidīja, ka 3.mēnesi leikocīti ņikojas...Bet tie var uzrādīt tikai saistībā ar urīnceļiem? Ja kas nopietnāks būtu, tad būtu leikocīti krietni uz augšu un ne tikai leikocīti????
Re: leikocīti
05.03.2015 17:49
pielonefrītam bišķiņ cita klīnika un rezultāti, ja tas tā būtu, ārste pamanītu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 17?
Ziņa: