Šķidrums mastodiālās šūnās. Gļotādas sabiezējums deguna blakusdobumos

Aizsāka Ilse 

Sveiki! Pirms pusotras nedēļas, uztaisīju MR galvai. Slēdzienā sekojošs: šķidruma saturs mastodiālās šūnās; polipozi sabiezēta sieniņu gļotāda augšžokļu un sfenoidālā dobumā, kā arī mugurējās etmoidālās šūnās. Pie šādas diagnozes kā vajadzētu ārstēties?
Piezīme: Kad sākās sāpes ausīs, uzreiz devos pie LOR. izrakstīja 10 dienu antibiotiku kursu. To arī izdzēru, bet labāk nepalika, devos pati uz MR, kur uzrakstīja šādu slēdzienu.Divas dienas pirms MR aizbraucu uz slimnīcu, kur man vienai ausij uztaisīja paracentēzi - strutas nebija, tikai balts gļotains šķidrums. Palaida mājās. Tad devos pie neirologs, kurš teica, jāiet pie LOR. Aizgāju pie cita LOR - ieteica Flixonase un Tavegil. Dzeru, bet labāk nepaliek. It īpaši naktīs sāk sāpēt galva pa vidu, tāda kā sasprindzinājuma sajūta pakausī, plus sajūta kā ar "vati pildīta", ausis vēljoprojām aizkritušas, dažreiz viena no rīta atkrīt, sāku staigāt - atkal aizkrīt. Tāda sajūta, ka kakls ir ciet, balss pamazām arī paliek klusāka, grūti skaļi runāt. Nesaprotu, ko vēl lietas labā var darīt - vai tiešām tikai gaidīt?
Kas ar deguna starpsienu, izliekuma nav?
Nē, nav. Vismaz LORi neko tādu neteica. Man šobrīd interesē - vai tiešām nav nepieciešama vēl kāda ārstēšana bez deguna pilieniem un Tavegil. Jau sen pāri tām 10 dienām lietoju. Uzlabojumi minimāli, bet, teiktu gan, kopš pagājušās ceturtdienas, kad sāku lietot kaklam un degunam pieejamos homeopātiskos līdzekļus (Rinodeks, Bronhosil, Flixonase turpinu, Lymphomyosot, Tonne, Homeovox un nerviem pie visa vēl Nervostrong, plus C vitamīnu, Preventan un daudz dzeru šķidrumu), bet to pati uz savu galvu, konsultējoties ar farmaceitiem aptiekā. Paturpināšu ar šo, pagaidīšu vēl nedēļu kā jau man trīs LOR ir teikuši, protams, bail, ka nesākas kaut kāds meningīts vai vēl kas. Ar ausīm šis man sakās 10.februārī, MR 28.02.. Antibiotikas līdz 25.02. Gribējās vēl kādu profesionālu viedokli.
Un vēl - vai sildīt var aiz auss, degunu un kaklu? Ja ārsti, apskatot mani vizuāli, saka, ka šīs šķidrums aizauss pauguros neesot strutas, kaut gan man pašai pārliecības nav. Galva tāda sāpīga. Pēc Antibiotikām vēl 5 dienas lietoju Nimesil, ko ieteica neirologs. Šobrīd pretiekaisumam neko nelietoju. Esmu mazliet apjukusi kā tālāk rīkoties, jo pašsajūta tiešām slikta. Un galvā tiešām ir ļoti jocīgas sajūtas, kopumā ar pilno ausu sajūtu.
Re: Šķidrums mastodiālās šūnās. Gļotādas sabiezējums deguna blakusdobumos
09.03.2015 14:14
Pārāk nopietni pieej tai problēmai. Ņem to visu vieglak. Pasildi sprandu un pakausi. Palieto vitamīnus. It īpaši C. Kādus 400...600 mg pa dienu.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 4?
Ziņa: