mugurs sapes

Aizsāka marta9992 

mugurs sapes
30.03.2015 08:50
Sveiki, man ir sedss darbs. Nu jau divas nedelas sap muguras lejadala labaja puse kas izstaro nedaudz uz gurna. Gulot nesap,sapes ir kustoties un mazliet spiedosa sape sezot. Tas varetu but kads nervs? Muguras lejasdala ir tads punkts kur iezspiezot sap.
29 gadi 160cm un 58 kg
pie ginekologa biju pirms nedelas , viss ir labi tik neliel cista kura pati pazud
Re: mugurs sapes
30.03.2015 10:01
Jā, visticamākais, ka tas arī ir nervs.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: mugurs sapes
30.03.2015 10:22
Jā, izskatās pēc mugurkaula skriemeļu un starpliku (disku) saslimšanas. Jāiet pie ģimenes ārsta un neirologa. Kopā ar asins analīzēm un rentgena aprakstu. Var izpirkt arī RTG uzņēmumu,lai dakteris vēlāk varētu salīdzināt.
Nūjot. Nēsāt korseti. Piestrādāt pie muguras-jostas muskuļu korsetes. Veikalos staigāt tikai ar iepirkuma ratiņiem, nevis groziņu.Izvairīties no triecien slodzēm(skriešanas, lēkāšanas). Pārbaudīties uz kaulu blīvumu, D vit, un kalcija līmeni asinīs.Krēslam jābūt ērtam ar labi pieguļošu muguras atzveltni un mīkstiem elkoņu balstiem. Mugura nedrīkst sēžot būt saspringta.
Lai veselība un prieks.
Re: mugurs sapes
30.03.2015 11:00
Pa manam, parasts sēžas nerva iekaisums. Klasika...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: mugurs sapes
30.03.2015 11:52
Gulot ari ir spiedosa sapes. Kaut ka iztaisno muguru izstiepjoties, ne ta atliecas tad ir vairak jutams. Uzspiezot uz gurna ari sap, visticamak , ka nervs. Taa saka arii daktere, Paldies Jums. Saku dzert b grupas vitaminus , gimenes arsts lika, skatisimies ka bus talak.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 11?
Ziņa: