Vairogdziedzera USG

Aizsāka Subīte 

Vairogdziedzera USG
22.04.2015 10:11
Ko nozīmē slēdziens - homogeneous viegli pastiprināta?

Esmu nesaprašanā. USG radioloģe teica, ka vajadzētu uztaisīt analīzes, kurās nosaka antivielas, bet ģimenes ārste teica, ka nevajag taisīt, jo ar TSH hormoniem viss ir kārtībā. Nesaprotu, uz kuras teikto paļauties.
Re: Vairogdziedzera USG
22.04.2015 10:45
Izvēlies to kas labāk patīk. Tā ir lielā priekšrocība medicīnā, ka Tu vari izvēlēties ārstu kurš ārstēs tā kā Tev patīk. Bet slēdzienā teikts, ka vairodziedzeris ir viendabīgs ar viegli pastiprinātu zīmējumu. Neesmu vairogdziedzeru speciālists, bet šķiet ka tā ir normāli.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Vairogdziedzera USG
22.04.2015 15:53
jāpiekrīt ku!, ,... " viegli pastiprināts" , tas ir subjektīvs slēdziens, kaut gan, tāda viegli pastiprināta struktūra USG ainā varētu būt arī pie pastiprinātas vairogdziedzera funkcijas, TSH es tomēr uztaisītu
nex, es jau uztaisīju TSH.:) Ģimenes ārste teica, ka vienalga, ko saka radioloģe, jo ar hormoniem viss kārtībā.
Re: Vairogdziedzera USG
23.04.2015 00:54
Pēc oficialās mūsu valsts koncepcijas, ārstē ģimenes ārsts, piesaistot nepieciešamos speciālistus. Tātad veselības ministrs saka, ka Tev jāklausa ģimenes ārstam. Bet mēs visi zinam, ka klausīšana ģimenes ārstam dažkārt var beigties letāli viņa neieinteresētības un nekompetences dēļ. Tāpēc tie kas šo shēmu nevar izturēt, meklē alternatīvus variantus. Bet tos valsts neapmaksā! Tas bija viens aspekts. Otrs aspekts ir paša pacienta velmes. Vieni grib lai pēc iespejas nekas "slikts" neatrastos, savukārt citu uzskata, ka ir zaudējuši laiku un naudu ja ārsts neko nav atradis. Izejot no šī situāciju apraksta Tu vari viegli noteikt savu atrašanos vietu dzīves kartē un pieņemt lēmumu kurp doties.

Respektīvi, vēl vienkāršāk:

1. variants. Ja Tu esi ļoti likumpaklausīga un / vai negribi, ka Tev atrod ko "sliktu", tad variants ar ģimenes ārstu Tev ir optimāls.

2. variants. Ja Tev ir dumpiniecisks raksturus un / vai Tu gribi lai Tev noteikti kaut ko atrod, tad jāizvēlas alternatīvais (maksas) variants.

p.s. Gadijumā ja naudas nav, neatkarīgi no rakstura variantu skaits sarūk līdz pirmajam...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Vairogdziedzera USG
23.04.2015 11:01
nu, ku! te bišķiņ hipertrofē situāciju - iebiedē, mierinot.

Bet ja hormonālais līmenis ir normas robežās, tad es par nelielu homogenitāti neuztrauktos, tas var būt normas variants.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 20?
Ziņa: