Pumpa uz dzimumlocekļa stumbra

Aizsāka Uztrauktais 

Labdien,

Man jau mēnesi nav dzīves, uztrauc sava veselība. Varbūt sakšu ar to, ka izstāstīšu situāciju- bija neaizsargāts sekss ar sievieti un pēc tā man parādījās pumpas uz dzimumlocekļa galviņas, sapratu uzreiz, ka jāiet pie ārsta. Ārsts noteica dieagnozi - piena sēnīte un izrakstīja travogen ziedi. Pēc nedēļas it kā viss bija kārtība, bet tad pagjaā vēl pāris dienas un parādījas atkal šīs pumpas, pasmērēju vēl nedēļu un tad uz kādu laiciņu bija mirs. Tagad esmu ievērojis, ka zem priek'šādiņas ļoti ātri rodas tāda kā balta viela, ir nepatīkama smaka un dažreiz apsārsts pamatme ( tieši zem dzimumlocekļa galviņas). Tā bija pirmā problēma, ko esmu novērojis tagad, pēdējā laikā. Otra ir tāda, ka uz dzimumlocekļa stumbra ir parādījies tāds kā izcilnis, pumpas veidā, Gals nav balts, bet izcilinis ir diezgan liels un nezinu ko darīt, varbūt tā ir tikai sakritība, bet varbūt šie abi ir saistīti. Pievienoju linku arī uz bildi, ja kāds grib ielūkoties tuvāk.

Paldies jau iepriekš par ieteikumiem un atbildēm.

Link uz bildi:
http://www.bildites.lv/images/zvxsvy6r0jskxpyti2yn.jpg

http://www.bildites.lv/images/iope2idtzvhmfu8edm2b.jpg
Re: Pumpa uz dzimumlocekļa stumbra
17.07.2015 10:31
Cik mums gadu? Augums/svars?
20 gadi, 180cm, 70kg
Re: Pumpa uz dzimumlocekļa stumbra
17.07.2015 17:19
Normāla parādība tādam jaunulim. Priekšādiņa jāatvelk un dzelteni-baltais izdalījums ir jānomazgā pēc katras urinācijas. Tā ir smegma ( smērviela). Pastiprināti izdalās pie erotiskā uzbudinājuma.
Uz pumpas jāuzliek Višņevska uzlīme (leikoplasts), ar marles paliktni. Tādi pārdodas visās aptiekās. Protams, pirms tam jānoskuj spalviņas.
Lai veiksme.
Liels paldies par ietekumiem, noteikti izmēģināšu. Uztraukums bija vienkārši tāpēc, ka pirms šī incidenta šī smegma tik daudz neizdalījās un līdz ar to nebija šis nepatīkamais aromāts, bet iespējams kā jau minēju tā ir sakrtibīa kāda. Paldies par to pašu.
Un tad man arī viens mazs papildjautājums - vai ja šī viela sakrājas, tas ir normali, ka vakarā parādas nieze? Nu ņemot vērā iepriekšējos atpstākļus.
Re: Pumpa uz dzimumlocekļa stumbra
18.07.2015 13:15
Tā ir smegma. Kas pastiprināti izdalās līdz ar seksuālā uzbudinājuma palielināšanos. Veicina karstums, ciešs apģērbs, asi ,sālīti, kūpināti ēdieni. Var paskalot ar sodas šķīdumu 1 nepilna t/k uz glāzi silta ūdens. Tīri nomazgājot 1-2 x iesmērēt ar Clotrimazola ziedīti. Smaku labi noņem "zilo" graudiņu rozā šķīdums. Smalkāki jautājumi caur dermatologu.(STS) speciālistu.
Te ir par to daudz runāts. Paklikšķini meklētāju.
Lai miers un saprāts.



Edited 1 time(s). Last edit at 18.07.2015 13:41 by Mazdakteris1.
Sveiki. Man jau pārus mēnešus uz dzimumlocekļa ir tāda baltā pumpa, kurā ir šķidrums iekšā, viņa neplīst un bail plēst. Viņa ne niez, ne sāp, nekas par viņu neliecina, ka tur viņa ir, tik fakts, ka viņa ir un vai nav kas kaitīgs?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 20?
Ziņa: