Eozinofīli

Aizsāka Kika123 

Eozinofīli
22.09.2015 11:49
Asins analīzē pazemināti Eozinofīli (0,01) , par ko tas liecina?
Re: Eozinofīli
22.09.2015 21:15
Par muļķību.
Re: Eozinofīli
23.09.2015 17:57
Es šeit nejautāju par ko liecina Jūsu muļķība, jautāju par ko liecina analīžu rezultātos pazemināts eozinofīlu daudzums, jo tas atzīmēts kā ārpus normas rādītājs. Par paaugstinātu zinu, bet vai pazemināts arī var radīt problēmas un ja jā, tad kādas :) Biju domājusi, ka šeit ir nopietnu cilvēku forums, bet redzu pusaudžu izlēcienus :)
Re: Eozinofīli
23.09.2015 18:41
Eozinofilu samazināšanās raksturīga akūtiem infekcijas slimību periodiem. Bet vispār šis rādītājs ir jāskatās kontekstā. Viens pats viņš maz ko izsaka.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Eozinofīli
23.09.2015 21:59
Cienīātā, kontekstā., kā jau iepriekš teikts.
Ir muļķīgi cerēt uz labu atbildi,kad min tikai vienu faktu.
Jautājums,kāpēc analīzes tika nodotas. Dzimums, vecums,svars augums. Nekavējiet lūdzu laiku sev un citiem. Neviens profersors jums neko nepateiks,kamēr neredzēs jūs un jūsu iepriekšējās un jaunās analīzes.Kamēr ,kaut aptuveni nesapratīs ap ko grozās jautājums. Lasiet lūdzu sadaļu: Pacientu zināšanai.Tur ir teikts,ka analīzes atrautas no slimības, simptomiem ir bezjēdzīgs laika tēriņš.
Jūs pat nesapratāt, kāpēc es teicu vārdu muļķība. Pēc garāka paskaidrojuma jums kļuva skaidrs,ka jautājums, kas sastāv no trīs vārdiem nedos garāku atbildi.
Cieņā.
Re: Eozinofīli
23.09.2015 22:48
Jēziņ, nu cik reiz pielīmētajās tēmās ir rakstīts, lai neprasa kaut kādu vienu no konteksta izrautu teikumu.

Tiešām jautājumi gāž no kājām. Visos forumos pielīmētās tēmas ir informatīvas, ko vajag izlasīt, pirms raksta savu jautājumu.
Re: Eozinofīli
23.09.2015 22:56
http://www.dr.lv/phorum/read.php?3,436252,444629#msg-444629
Re: Eozinofīli
23.09.2015 23:21
Nu ko Jūs visi tam bērnam brūkat virsū?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Eozinofīli
23.09.2015 23:41
Man žēl, ku!, ka viemēr neesmu laipna, bet mazliet brīnos, ka cilvēks sagaida, lai kāds te brīvajā laikā rakstītu refiņu par to, kādos gadījumos ir šāds rādītājs.

Citādi par nopietnām problēmām varu palīdzēt domāt kauču vai nedēļu, ja vien man ir laiks.
Re: Eozinofīli
24.09.2015 08:52
Runcen, es tak saprotu. Vnk daudziem cilvēkiem ir radies iespaids, ka medicīnā katrs simptoms vai novirze analīzēs atbilst konkrētai slimībai. Un lielā mērā pie tā ir vainīgas tās medicīnas sasniegumus slavinošās reklāmas. Un viņi tic, ka tagad izārstēt jebko ir pavisam vienkārši. Ja cilvēkiem pateiktu, ka lielākā daļa slimību tāpat ir miglā tītas kā pirms 50 gadiem, tad cilvēki lielā mērā zaudētu ticību medicīnai bet medicīna savukārt zaudētu ienākumus.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Eozinofīli
24.09.2015 10:58
Cik es atceros ,ka references lielums eizinofiliem ir arī 0. Parasti tie palielinās pie alerģijām un tārpu invāzijām.
Cieņā.
Re: Eozinofīli
07.10.2015 01:11
ku! Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Eozinofilu samazināšanās raksturīga akūtiem
> infekcijas slimību periodiem. Bet vispār šis
> rādītājs ir jāskatās kontekstā. Viens pats
> viņš maz ko izsaka.


Paldies par atbildi, tā ir pietiekoši izsmeļoša. Bet pārējiem varu pateikt tikai vienu - mazāk žulti vajadzētu gāzt forumā, kurā varbūt cilvēks ienāk kko uzzināt, cerēdams, ka šeit viņam to mierīgi, lakoniski, bez personiskiem apvainojumiem vai noniecināšanas atbilstošā foruma tēmā paskaidros cilvēki, kuri iespējams zin vairāk. Savu problēmu nesāku izklāstīt tieši dēļ tā, ka šeit tādu cilvēku ir MAZ, manām problēmām šī foruma tēma nebūtu piemērota un pie šādas publikas es nevēlos stāstīt neko personisku. Un vēl.. par analīžu rezultātiem, jebkuri analīžu rezultāti tomēr uz kaut ko norāda un par kaut ko liecina, kaut vai piem tas, ka paaugstināts eozinofīlu daudzums nozīmē parazītu klātbūtni organismā! Tāpēc savu jautājumu uzskatu par loģisku un nedomāju, lai saņemtu lakonisku un tiešu atbildi ''Eozinofilu samazināšanās raksturīga akūtiem infekcijas slimību periodiem.'' man būtu jāstāsta savs vecums, svars, dzīvesvieta, ģimenes stāvoklis un izglītība :) Starp citu , gadi man ir 42. Par daudz Jums šeit ir lieku vārdu un par maz cilvēcības un iejūtības pret līdzcilvēkiem.
Re: Eozinofīli
07.10.2015 13:51
Nevajag ironizēt un uzvesties augstprātīgi. Neviens neprasa Jūsu ģimenes stāvokli, izglītību un dzīves vietu. Man vecums, dzimums, augums/svars jau izsaka pietiekoši daudz.
Jo analīžu rādītāji atšķiras sievietēm un vīriešiem, piemēram.
Cieņā.
luka
Re: Eozinofīli
30.07.2019 19:32
Augstprātīgi uzvedas mazdakteris, tiešām ar mazo burtu, gudrs un tolerants cilvēks , kurš zin, būtu pieklājīgi un SAPROTAMI paskaidrojis.
Šausmas kadi šeit rupji un neadekvāti indivīdi, un tādi apkalpo slimniekus? Jums pie cilvēkam laist nedrīkst ar tādu attieksmi!
Kā parats mirstīgais ļautiņš var zināt visas jūsu profesionālās nianses.
Cilvēks vienkārši paprasīja vienkāršiem vārdiem apskaidrot ko nozīmē analīzes ar sarkanu atzīmētie nesaprotamie rezultāti.
Tik daudz kā to vienu teikumu, arī varēja uzrakstīt.
A tos jūsu prasītos datus, jau laboratorija zin, pēc kā arī norāda ekvivalentu normai! Gudrīši atradušies.
Es kā sanitārs ar izglītību gan veterinārajā gan cilvēku medicīna vairāk saprotu un varu pateikt ka lielākā daļa ārstu konsultē internetā, kad atbildes vietā sniedz neko un aizvainojumus.
76644
Re: Eozinofīli
05.06.2022 12:29
Oi nelaistu, tad pasiem sevi ari jaarste butu, nobiedeji
Analizes neko nenozime, bikin novirze no normas, jau vajag atbildi, ta medz buut vnk un viss,
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 7?
Ziņa: