dīvainas sajūtas kaklā

Aizsāka kristapo 

Re: dīvainas sajūtas kaklā
02.03.2016 17:18
Lielākoties divus darbus ar saraustītu grafiku strādā tad kad ar algu vienā darbavietā nepietiek iztikai.
Stresi kopā ar saraustītu dzīves ritmu ( kur pareiza ēšana ir retums ) - var izraisīt gastrītu, duodenītu utt. Tad vēlāk var iedzīvoties čūlā ( ja gastrītu neārstē ).
Tikt pie žults kunģī pagrūti. Tur nopietniem apstākļiem jābūt.

Ar šo kas esot rakstīts " Kunģa gļotezeram žults piejaukums. Hronisks virspusējs gastrīts " - - - > gastroenterologs. Jāārstē. Kamēr vēl " virspusējs ".
Visnopietnākais tai aprakstā ir šis te " Kunģa gļotezeram žults piejaukums ". Jāskatās kāpēc (!?).

Psihoterapeits, kā jau minēju, arī būtu labi apmeklēt. Ceru ka Jūs varat to atļauties. Visdrīzāk apmeklējot psihoterapeitu arī ārstēšanās pie gastroenterologa veiksies labāk.



Edited 1 time(s). Last edit at 02.03.2016 18:43 by smail.
Re: dīvainas sajūtas kaklā
02.03.2016 20:21
Sveiks, es arī esmu emocionāla un satraucos par daudz ko, arī tas žults reflukss nekur nav pazudis, ievērojot diētas utt, bet tomēr man palīdzēja saprast, kas ar mani notiek un kāpēc, Jānis Ozols, viņš pieņem uz Dzirnavu ielas, es Tev viņu iesaku. Man arī joprojām katru rītu ir rūgtā garša mutē, viss precīzi, kā tev... Bet tomēr dzīvoju savādāk un mēģinu dzīvot mierīgāk, domāju par to, kā man ir labi, nevis citiem un tikai tad man. :)
Pēc ēšanas kaklā aizķeraās kāds ēdiena krikums,kurš kairina kaklu un noliecot galvu uz leju sāk veidoties kā vemšanas refleks. No rīta pamostoties norijot siekalas ,sajūta,ka kāds pamazām velk atpakaļ kautko norītu un kaklā kautkāda čirkstoņa.

Vai ir kāda versija?
Re: dīvainas sajūtas kaklā
12.05.2016 05:46




Edited 1 time(s). Last edit at 30.11.2017 00:39 by crucial333.
Re: dīvainas sajūtas kaklā
12.05.2016 05:50




Edited 1 time(s). Last edit at 30.11.2017 00:39 by crucial333.
Līdzīgas sajūtas kā Kristapo jau ir ļoti sen, periodiski uznāk un tad praktiski vienā dienā pāriet. Parasti ir ziemas mēnešos, vai lietainā laikā, vasarā retāk, periods var ilgt no pāris dienām līdz pāris mēnešiem. Izpaužās tā - parādās saspringums sprandā-plecos, līdz ar to sēžot darbā pie datora paliek dulla galva, uz dienas beigām uzcēlies jau asinsspiediens, vakarā izkustoties, asinsspiediens krītas, plus visu šo periodu ir atvilnis, kas izpaužas kā sūrstoša rīkle, jūtīgi zobi, nedaudz iesnas. Omeprazoli nedaudz mazina to atvilni, bet nenoņem pilnībā. Visu laiku sportoju, lai noņemtu to saspringumu un normalizētu asinsspiedienu. Esmu pārbaudīts krustām-šķērsām, sākot ar asinsanalīzēm, beidzot ar magnētisko rezonansi, kadiologs, neirologs, endokrinologs - viss normās. Beigās esmu pats sapratis, ka tas ir saistīts ar nerviem, kaut arī lielu stresu nav, tomēr ogranisms ir jūtīgs uz pārmaiņām - strauji pasliktinās laika apstākļi; kādās svinībās tika iedzerts vairāk utt, tajā pašā laikā ziemas laikā aizbraucot atvaļinājumā uz siltajām zemēm, tur pirmajā pat dienā visi atviļņi un saspringumi pāriet, atlidojot atpakaļ, pirmajā pat rītā pamostos ar sūrstošu kaklu un saspringumu :) Kā rakstīja Kristapo, ka izejot visas pārbaudes viss tikai pasliktinājās, parādījās pārsitieni utt, tas viss ir tikai no bailēm, ka ārsti atradīs kaut ko nelāgu, gadi rindās, gaidi rezultātus utt. Jo vairāk staigāsi pa ārstiem, jo šajā gadījumā sliktāk jutīsies, saku pēc pieredzes! Pats vēl neesmu ticis galā ar šo apburto apli, bet vismaz jau zinu, ka tas ir veģetatīvās sistēmas dēļ, ja to sakārtošu, sakārtosies arī pārējais. To ko iesaku, un kas palīdz man - sportot (baseins, skriešana), masāžas, meklēt pozitīvismu - nesēdēt mājās, ceļot, satikties ar draugiem, atrast hobiju. Zāles var padzert, lai mazinātu simptomus. Uz nervu zālēm uzsēsties cik saprotu arī nav labākā izvēle, to jau tikai tajā gadījumā, ja galīgi nekas nepalīdz un nerviem čau.
Ārprāts,lasu un saprotu,ka man ir pilnīgi viss kas autoram..pat zults kungii un spiediens kakla un sirds parsitieni un drebuli brizam! Mīļie,atklaju nupat Ielaistu laima slimību..gadi jau 3pagajuši,bet,ja nu vel neesi psihenē,tad zini,ko parbaudit..viss ir laimas slimibas simptomi
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 19?
Ziņa: