Laima slimiba

Aizsāka Evulitis 

Laima slimiba
09.12.2015 18:34
Sveiki.
Biju aizgajusi pie arsta ar stipram galvassapem, nosutija uz analizem. Atklaja Laima slimibu, erce man esot iekodusi jau pirms 2 gadiem. Bet nekadus simptomus lidz sim nebiju izjutusi. Izrakstija antibjotikas.

Lasiju interneta, ka tikai agrina stadija esot iespeja izarsteties pavisam.
Varbut kadam ir lidziga pieredze?
Re: Laima slimiba
09.12.2015 18:36
Kā kuram...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Laima slimiba
10.12.2015 15:54
Ja tā ir laima, tad ārstēšanas kurss ir ilgs. Ar atkārtotiem piegājieniem.Sīkāk pateiks infekcionists.
Lai cerība un izveseļošanās.
Re: Laima slimiba
10.12.2015 18:05
Te ir bijušas diskusijas par hroniskiem gadījumiem, pameklē meklētājā.

Man nav bijusi liela saskare, bet gan forumā ir lasīts, gan no pacientiem dzirdēts, ka infektologs Laima hroniskos labāk redz ejam nekā nākam.

Borēlijas riebīgi uzvedas, tas pats, kas hroniska sifilisa gadījumā. Jāapbruņojas ar pacietību, jālasa pašai par šo lietu, jāmeklē pacienti ar pieredzi un labs ārsts.

Diezgan daudz sarunu par pieaugušu cilvēku veselību ir calis.lv, paskaties arī tur.
Re: Laima slimiba
22.12.2015 00:32
Latvijā nav tadus specialistus, ka arī citas Eiropas valstis! Visur ir vienada attieksme pret ērču boreliozi (jeb Laimas Slīmibu). Šet ārsti pat Laimas slīmibu agrīnu stadiju nevar ārstet, ko vel var pateikt par desiminacijas un hronisko formu!!! Es rakstu to ka man ir bijusi pieredze. Es visu redzeju kas šeit notiek un ne tikai Latvijā! Ārsti doma ka ar 5 dienam antibiotiki var pilnigi izārstet to Laimas slīmibu. Vai maksimali ko var viņi dot, 20 dienas antibiotiki un viss ata, tu esi vesels!!! Bet ja tev saglabjusies pilna Laimas simptomatika, sliktas analīzes, daudzi ārsti nosuta tev pie psihiatra vai saka ka tev ir nervu disfunkcija! Galvenais ka tu esi vesels un tev nav Laimas slīmibas. Tada paša situacija arī Krievijā, ASV, Eiropa. citas valstis. Var google ierakstīt pa krieviski "Laimas slīmibas forums" un redzesiet, cik daudz cilvēku saslimst un ne visi izārstejas! Ka arī var ierakstīt google: "Lyme disease forum" un var redzet cik daudz saslima cilvēku no ASV, Lielbritānija. Ja saprotat angļu valodu var paskatities fimu, atrast to var google: "Under our skin". Tur ir visa patiesība par Laimas slīmibu un tas slīmibas sēkas. Laimas slīmiba ta ir globala problema un politika.

Un ja pacienta diagnoze ir Laimas slīmiba, bieži ērces parnes kopā ar Laimas slīmibu: erlihioze, babezijas, anaplasmu, riketsijas un citas ērču infekcijas. Laimas slīmiba var aktivizēt Jūsu organisma jau neizārstetas iepriekšejas infekcijas. Tiem dažadiem slīmibas kas parnes ērces ir kopīga simptomatika ka Laimas slīmibai. Un tas papildu ko-infekcijas var pasliktinat Laimas slīmibas ārstešanu. Ārsti ignore tas papildus ērču infekcijas un negrīb sutīt pacientu uz papildu analīzem. Un ne uz visam ko-inekcijam Latvijā ir analīzes.

Ir speciali ārstu asocija ILADS kuri taisa ērču Laimas slīmibu diagnostiku un papildu ērču koinfekciju diagnostiku un ārste pacientus. Tadi ārsti ir Vācija, Čehija un Polija. Google var atrast informacija par šiem ārstiem un var palasīt krievu forumu tur daudz cilvēku ar to slīmibu.
Re: Laima slimiba
22.12.2015 13:50
Nevajag sēt paniku un sazvērestības teorijas. Sifilisu izsauc bālā spiroheta. Laimas slimību arī izsauc spirohetas paveida mikroorganisms.
Viss ir atkarīgs no slimības atklāšanas ātruma. Ielaistu sifilisu,tāpat, kā ielaistu berliozi ārstēt ir ļoti grūti. Te nav ko vainot ārstus. Cilvēki ir maz izglītoti šajā jautājumā. Tāpēc pavirši attiecas pret ērču kodienu. Profilaksi. Speciāls apģērbs, repelenti un auguma rūpīga apskate pēc atrašanās mežā. pļavā ,zālājā.Pareiza ērces noņemšana. Rūpīga sevis apsekošana vismaz 2 nedēļas pēc ērces noņemšanas.Tūlītēja konsultācija ar STS speciālistu.
Jā ,specifisku antibiotiku kursu vislabāk nosaka STS speciālists.Tas nav standarta 5 dienu kurss.
Lai saprāts.
Re: Laima slimiba
22.12.2015 22:58
Kurš sēj paniku? Es nesēju paniku, es reali skatos uz medicīnu un vispar attieksme pret to slīmibu Latvijā un ne tikai Latvijā. Borellia burgdorferi ir drusciņ lidzīga Sifilisa bakterijaj, bet tomēr tas ārstet vajag citadak, neka ārsti grib šeit izārstet ar 5 vai 20 dienam antibiotiki. Un ja butu vel labi, ka viņi var inkubacijas vai agrīna perioda noteikt pareizo diagnozi. Es vispar rakstu šo tekstu ne no debesim rakstu, es rakstu ko šeit esmu rēdzu. Ko var vel teikt par ārsta profesionalizmu ja viņš ignore ērces kodienu? Es biju vispirms slīmnica, tur atteica!!! Biju pirma diena kad iekoda ērce pie ģimenes āsrta trīs reizes. Viņi pat negribeja skatities to koduma vietu, katru reizi es pats to parādu, ārsts elementarus jautajumus neuzprasa, kad iekoda, ka pareizi izvilka un t.t.!!! Nekadas profilaktikas nebija, bet kodums bija!!! Man iesaka gaidīt migrejošo eritemu!!! Un ta teica arī Latvija infektologi kuri sež LIC, un pie kuriem pierakstīs divi meneši!!! Tas ir normali ar ērce kodumu?????

Es gaidīju eritemu un to sagaidīju. Man bija vispar neklasiska eritema. Bet ja piemeram nebutu eritemas??? Kas talak butu??? Jo ir tadi gadijumi 30-40% eritemas vispar nav!!! Ko tad darīt tiem cilvēkiem??? Ārsti vel iesaka iet un nodot IGG un IGM analizes, pec 14-30 dienam. Un kas? Analīzes vispar neko nesaka, jo dažos gadijumos imunsistema par velu sak darboties un reproducēt antivielas. Bet laiks iet un cilvēks zaude laiku lai ārsteties. Es rakstu šo rakstu ka man bija pieredze ar tiem briņišķigo ārsti. Un treša reizi es saku jau dzert to antibiotiki, jo man ieteica cita ārste, jo tikai viņa ieraudzīja eitemu. Bet ta ārste ignoreja ka viss ir labi. Manuprat ja es butu ASV, jau no pirma diena vajadzēja atņemt licenziju tam ārstam par to. Bet Latvijā nekas ārsts izdarīju LIELU kļudu un tagad sež kabineta un pieņem pacientus talak. Vel ārsti iesaka nodot DNS borelijas analizi un kas, tas analize tikai rada 50% uz 50%. Bet ja tas ir negativs ārsts tev saka ka tu esi vesels un viss, tas ir nekas ka tev saglabas simpomatika. Bet ja Imunoblots pozitivs tas nekas. Ka var uz to skatities mierigi???

Pareiza ērces noņemšana negarante, ka tu esi nesaslims ar Laimas slīmibu un cita ko-infekcijasm kas pārnes ērces. Bet ja butu drošs man tad ko nopirkt divas kastes ar repelentiem, un sakt to izmantot no aprīļa līdz novembrā menesim? Un ko, katru otru stundu izmantot to repelenti kad es stajagajos apkart maijaj pa zāli un vel kad karsts laiks +25-30C man vel uzvilkt kadu meža ērču uzvilku, jā??? Visi raksta par mēžu, ērces ir VISUR!!! Tos mierīgi var noķert apkart mājas uz zāles. Tagad ko vispar vajag ar to situaciju baidoties staigat pa zāli, pļaut ar mauriņu??!!

Es neredzu šeit labus infektologus. Es toreiz nezinaju daudz informacijas par ērcem. Es uzticejos tas ārstam (NEPROFESIONALAM) kurš vel strada un man ir žel, ka es uzklausīju to!!! Man vajadzeja dzert uzreiz antibiotiki. Es ka zinu ASV, ja tev iekoda ērce, dot antibiotiku kursi! Bet ko šeit ārsti gaida??? 30-40% gadījuma ēritemu, simptomatiku, stasta par kadam epidēmijas vietam (kur ir encefalits kur ir Laimas slīmiba) interesanti, kur viņi var to zinat kur tagad tas migrejoša ērce, kas???? Skumji uz to skatities!

Un par antibiotiki, tas nekas neisaka agrīna stadija var pasliktinaties ja tu arī dzer antibiotiki. Šeit ir ļoti atkarīgs no Imunssitemas kada viņa tev ir, vel kadi hroniskas slīmibas un t.t. Es redzeju un lasīju forumus, tur daudz pacienti kuri bija ar agrīnu stadiju, tagad viņiem ir hroniska forma no neadekvatiem ārstiem un ārstešanas.

Borellia burgdorferi ir tris formas: spirohetas, L-formas, un cistas formas. Ārsti par to arī negrib dzirdet! Un nevisi antibiotiki var to likvidēt. Bet papildu infekcijas kas pārnes ērces: babezijas, anaplasma, erlihioze, rikesijas un citas infekcijas, kāpec arsti negrīb par tiem klausities??? Bet var visur palasīt ka ērces parnes kopa ar Laimas slīmibu arī šis infekcijas. Tas infekcijas var pasliktinat Laimas boreliozi ārstešanu. Kapēc ārsti nesuta uz tiem analīzem un vispar neko negrīb klausites??? Vacijā, Polija ir ILADS ārsti kas tiešam nodarbojas ar Laimas un ko-infekcijam ārstešanu. Un rezultatus es jūtu. Vācija Augsburga pilna klīnika ar cilvēkiem kuriem ir Laimas borelioze. Jautajums kāpec? Tāpec ka tada attieksme pret pacientiem, neadekvata terapija, neadekvati ārsti!

Kad es eju uz kadu medīcina centru, visur plakati ērču encefalite, vakcinējies un jūties drošs! Tagad es to sapratu un skumīgi uz sirdi. Tikai vajadzeja vel uz to plakata ielikt ka 4-5 reizes vairāk ērces pārnes Laimas slīmibu un citas ērču infekcijas. Pret kuru nav vakcīnas un nav 100% ka tev palidzes antibiotiki pat arī agrīna stadija. Jo diemžel ko var teikt par ārstiem kuri agrīnu stadiju nevar pareizi diagnostiku izdarīt, ko var teikt par hroniķiem.

Un vel ir interesanta lieta, es ka zinu ASV, IDSA organizacija noliedz ka cilvēkam ir hroniska forma. Tas nekas ka viņam ir pilna simptomatika artrīts, CNS bojajums, problemas ar sirdi un t.t. un viņu suta pie reumatologa, psihiatra, cita profil ārsta, bet galvenais ka neārstet to slīmibu! Un tas ārstešana un metodikas izmanto cita valstis. Es tagad esmu visu sapratis. Un tagad man ir viss skaidrs. Diemžēl tada skumīga situacija mums ir. Pirmkart vajag paļauties us sevim (uz savam zīnašanam) un pēc tam tikai klausities šitadus ārstus!

Tas ir mans viedoklis!



Edited 4 time(s). Last edit at 23.12.2015 00:30 by V for Vendetta.
Re: Laima slimiba
22.12.2015 23:39
Tā tiešām nav panikas sēšana, te jau cilvēki ir ko līdzīgu rakstījuši, vismaz viens izklāstīja detalizēti, un labi, ka tā, jo ilūzijas ir sūda būšana.
Nē, tā nav panikas sēšana!
Tas ir palīgā sauciens, diemžēl neviens to negrib sadzirdēt un saprast...

Arī es esmu šai emociju stadijai izgājusi cauri. Pēc tam nāk rezignācija un tai līdzi risinājumu meklējumi. Cik nu tas iespējams.
Ir fitoterapija, ir magnetoterapija ar speciāliem aparātiem utt., visu jāmeklē, jāinteresējas, jāmēģina pašam. Tas prasa zināmu intelektu un daudz līdzekļu, tā nav oficiāla ārstēšana un slimību neizārstē, bet ļauj puslīdz ciešami dzīvot. Arī problēmu pārzinošs imunologs var līdzēt.

Arī ārzemēs situācija ir pretrunu pilna, bet tur cilvēki cīnās par tiesībām tikt ārstētiem. Mēs ticam ārstu nezināšanai un bailēm "iziet no rāmjiem". Te gan teikšu, ka garie un smagie antibiotiku kursi nav panaceja... es izturēju pus otru gadu... labāk palika, bet kaut kā jutu, ka jāmeklē kas cits... bet kad ir slikti, tā ir izeja. Vispār svarīga imūnsistēmas turēšana pie dzīvības un detoksikācija.

Mazdakteri, vai tiešām Latvijā ir STS speciālisti, kas ārstē Laima slimību? Labprāt aizietu pie tāda uz konsultāciju...

Tagad dažas domas Runcenes lauciņā - esmu secinājusi, ka hroniskā Laima slimība (tā, ko neatzīst) un tās uzliesmojumi stipri saistīti ar cilvēka dzīvē un galvā notiekošo. Tiklīdz ne-pozitīvi notikumi un pārslodzes, tā sāpes un viss cits ir klāt... jo imūnsistēma reaģē uz negatīvismu. Pie pozitīvas slodzes problēmu nav vairāk, ka ierasts... kādā ārzemju psihologa blogā lasīju, ka hroniska laima slimība mīl pārlieku apzinīgus cilvēkus ar vainas sajūtu un vēlmi būt labiem itin visiem... jā, atliek jautāt - kur tādi rodas?



ja nu kāds ārsts izlasa un padomā, tad - kā jūsuprāt jūtas slimnieks, kurš reāli cieš no čupas visādu problēmu, un kuru aizsūta... kur nu katru - pie psihiatra (starp citu, Laima slimība var izpausties arī ar psihiskiem traucējumiem, un teorētiski to būtu jāņem vērā),
turpinu...

vai uz mājām, sakot, ka viņam nekas nekaiš? Ne katram ir spēks, zināšanas un drosme pašam mēģināt meklēt izeju no bezizejas.

V for Vendetta minēto filmu ļoti iesaku noskatīties... angliski youtube atrodama viegli.
Re: Laima slimiba
23.12.2015 01:58
pele pelēkā Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Nē, tā nav panikas sēšana!
> Tas ir palīgā sauciens, diemžēl neviens to
> negrib sadzirdēt un saprast...
>
> Arī es esmu šai emociju stadijai izgājusi
> cauri. Pēc tam nāk rezignācija un tai līdzi
> risinājumu meklējumi. Cik nu tas iespējams.
> Ir fitoterapija, ir magnetoterapija ar speciāliem
> aparātiem utt., visu jāmeklē, jāinteresējas,
> jāmēģina pašam. Tas prasa zināmu intelektu un
> daudz līdzekļu, tā nav oficiāla ārstēšana
> un slimību neizārstē, bet ļauj puslīdz
> ciešami dzīvot. Arī problēmu pārzinošs
> imunologs var līdzēt.
>
> Arī ārzemēs situācija ir pretrunu pilna, bet
> tur cilvēki cīnās par tiesībām tikt
> ārstētiem. Mēs ticam ārstu nezināšanai un
> bailēm "iziet no rāmjiem". Te gan teikšu, ka
> garie un smagie antibiotiku kursi nav panaceja...
> es izturēju pus otru gadu... labāk palika, bet
> kaut kā jutu, ka jāmeklē kas cits... bet kad ir
> slikti, tā ir izeja. Vispār svarīga
> imūnsistēmas turēšana pie dzīvības un
> detoksikācija.
>
> Mazdakteri, vai tiešām Latvijā ir STS
> speciālisti, kas ārstē Laima slimību? Labprāt
> aizietu pie tāda uz konsultāciju...
>
> Tagad dažas domas Runcenes lauciņā - esmu
> secinājusi, ka hroniskā Laima slimība (tā, ko
> neatzīst) un tās uzliesmojumi stipri saistīti
> ar cilvēka dzīvē un galvā notiekošo. Tiklīdz
> ne-pozitīvi notikumi un pārslodzes, tā sāpes
> un viss cits ir klāt... jo imūnsistēma reaģē
> uz negatīvismu. Pie pozitīvas slodzes problēmu
> nav vairāk, ka ierasts... kādā ārzemju
> psihologa blogā lasīju, ka hroniska laima
> slimība mīl pārlieku apzinīgus cilvēkus ar
> vainas sajūtu un vēlmi būt labiem itin
> visiem... jā, atliek jautāt - kur tādi rodas?
>
>
>
> ja nu kāds ārsts izlasa un padomā, tad - kā
> jūsuprāt jūtas slimnieks, kurš reāli cieš no
> čupas visādu problēmu, un kuru aizsūta... kur
> nu katru - pie psihiatra (starp citu, Laima
> slimība var izpausties arī ar psihiskiem
> traucējumiem, un teorētiski to būtu jāņem
> vērā),


Diemžel tada situacija, ka es zinu salasiju daudz forumus, man viens paziņa amerikanis ar hronisko Laimas slīmibu un viņš pilnigs ar negatīvam domam par to slīmibu ārstešanu tur un atteiksmi, ārsti vispar negrīb dzirdet un negrib runat par hronisko. Tur daudz slīmo cilvēku piķete, lai laim-kompetentie ārsti no ILADS organizacijas ārste viņus, jo IDSA aizliedz viņiem ārstet!!! Un tas IDSA metodikas atnaca pie mums un visa Eiropa. Galvenokart ieteikt cilvekam ka nav hroniskas Laimas slīmibas!
Kautkur redzēju karikaturu vai video neatceros: pacients guļ palatā, pie viņa atnāk dakteris ar analīzem, un saka pacientam.

- Ārsts: Jūms ir divas jaunas ziņas!
- Pacients: Kadas?
- Ārsts: viena sikta, otra laba ziņa.
- Ārsts: slikta ziņa, ka Jūms ir hroniska Laimas Slīmiba!
- Ārsts: bet laba ziņa, ka hroniska Laimas Slīmiba neeksiste!

Youtube.com, var atrast video angļu valoda, man nav arī labas angļu valodas zinašanas, bet pec ta video, es tagad saprotu ka tas ir REĀLĀ NETĪRA POLITIKA! Video nosaukumam ir "Under Our Skin". Tur ir daudz pacientu atsauksmes, ka viņi saslima, ka viņiem nepalidzēja. Tur daudz laim-kompetentu ārstu domas no ILADS orgaizacijas. Ka viņi izārsteja kad cilvēks vispar nevareja staigat ar tradicionalo IDSA, 20 dienas terapiju. Daudziem bija Herxheimera reakcija. Daudzi izveseļojas no ILADS dakterem. Bet viņi nav oficiali, jo ir tikai viena 5 - 20 dienu antibiotiku metodika un viss, tu esi vesels! Tur ir video arī Willy Burgdorfer kurš atklāja to bakteriju un Laimas slīmibu 1975.g.. Viņš arī ar negatīvam domam par ārstešanas, ka tas ir liela politika un nauda!!! Diemžel tada situacija.
Re: Laima slimiba
23.12.2015 02:11
pele pelēkā Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> turpinu...
>
> vai uz mājām, sakot, ka viņam nekas nekaiš? Ne
> katram ir spēks, zināšanas un drosme pašam
> mēģināt meklēt izeju no bezizejas.
>
> V for Vendetta minēto filmu ļoti iesaku
> noskatīties... angliski youtube atrodama viegli.


Ja es jau apskatijos, tiešam laba filma par ārstiem, realiem pacientiem, patiesība par āsrtešanu.
Re: Laima slimiba
23.12.2015 10:57
Ar medicīnu vispār ir problēmas. Man nav statistika, bet es tā saprotu, ka jau uz šo brīdi pārliecinošajam vairākumam zemeslodes iedzīvotāju, kvalitatīva medicīniskā aprūpe nav pieejama. Un tā kļūst nepieejama arī pārējiem. Sadārdzinājuma dēļ. Izmaksas medicīnā aug kvadrātiskā, vai vēl augstākā pakāpē. Un runa te nav par gala cenu. To jau it kā var kādā brīdī pat nolaist. Bet izmaksas aug visam, sākot no mācībām, apmācībām, sertifikācijām, aprīkojumu u.t.t. Pati par sevi ārstēšana varētu būt nedārga bet to nepieļauj prasības uz procesu un aprīkojumu kas nereti ir jāperk no monopola. Tāpēc lai vai ko mums te stāsta ministri, ir vai nu būtiski jāceļ cenas pakalpojuma saņēmējiem, vai arī būtiski jāsašaurina pakalpojumu sniegšana. Kas patreiz arī tiek darīts. Bet tur ir savas robežas. Mazāk par vienu slimnīcu Latvijā ar nevarēs :) Bet jebkurā gadijumā ir ļoti labi redzams, cik medicīna ir naudas atkarīga. Ja Tev ir slimība uz kuras var kārtīgi nopelnīt, tad Tev ir paveicies. Galvenais lai ir kas maksā. Pats, valsts vai ziedotāji. Transplantācijas, sarežģīti izmeklējumi un operācijas ir ļoti welkomētas. It īpaši transplantācijas. Lai pa 1000 mēnesī zāles vajag līdz mūža galam + papildus izdevumi komplikāciju ārstēšanai ko radijuši imūnsupresori. Avene. Starp citu, vai nevienam neienāk prātā domā, ka visi tie transplantātu nēsātāji ir cilvēki "īsā pavadā"? Karš, nesaskaņas vai vienkārši ražotāji aiztaisa ražotnes un viss. Mēneša laikā viņu vairs nav. Eigēnika darbībā.

Otrs aspekts ir pati ārstēšanas politika. Vēl pagājušā gadsimta 50tos vai 60tos gados droši vien nebija prātā ienākusi doma, ka ne visas slimības vajag censties izārstēt. Medicīna toreiz bija diezgan vāja, attiecībā uz dažādu stāvokļu kontoli un to vienkārši nevarēja atļauties. Bet nu lietu kārtība pasaulē ir mainijusies un mierīgi var slimnieku pārvērst par nebeidzamas peļņas avotu. Kas arī tiek darīts. Bizness odnako...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Laima slimiba
23.12.2015 10:57
Vispār jau visas slimības saasinās stresa situācijās.

Tāpēc vecā Laima gadījumā par to ir īpaši svarīgi domāt. Bet medicīnā par to runā ļoti maz, tikai daži vecie ārsti.
Re: Laima slimiba
23.12.2015 11:07
Neviens ārsts nav vainīgs,ka tu esi saslimis ar kādu hronisku slimību. Hroniska slimības definīcija ir: Tā ir ilgstoša,kuru nevar izārstēt bet tikai palīdzēt samazināt tās sekas un palēnināt tās postošo gaitu. Apmēram tā.Piemēram reimatisms ir auto imūna sistēmas slimība.Neviens ārsts nav vainīgs,ka pacients ar to ir saslimis.Tas pats ir ar psoriāzi.
Ja es būtu ģimenes ārsts,tad es noteikti sūtītu cilvēku ar ērces kodienu pie STS speciālista.Pacientam izskaidrotu,ka lēmums par antibiotiku kursu ir jāpieņem pašam. Jo, piemēram, ja viņš nav vakcinēts pret Ērču encefalītu, tad spēcīgu antibiotiku kurss jūtami pazeminātu organisma imunitāti. Iespējams,ka encefalīta gadījumā viņš nebūtu aizsargāts un slimība( encefalīts) novestu pacientu uz invalīda krēsla vai pat nogalinātu. Jo spēcīgu antibiotiku kurss ievērojami grauj organisma imunitāti. Es tā domāju.
Par STS speciālistiem runāju tāpēc,ka viņi ir speciālisti un zina kā ārstēt spirohetu izsaukto infekciju.
Re: Laima slimiba
23.12.2015 11:14
Šo te kā reiz varētu pievienot mana komentāra ilustrēšanai:

http://www.delfi.lv/bizness/pasaule/nistakais-virs-amerika-apcietina-farmacijas-spekulantu-skreli.d?id=46870873

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Laima slimība kā reizi ir tā, kur ārsts tomēr ir zināmā mērā vainīgs, ka pacients nonācis hroniskā stāvoklī. Ja slimības sākumā parādās eritēma vai pēc ērces kodiena pārlieks nogurums, galvas sāpes vai citi nervu sist. simptomi, tad antibiotiku kurss palīdzētu nesaslimt. Bet arī kārtīga eritēma tiek nosaukta par ko citu (manā gadījumā par "izteiktu reakciju uz grūtniecību"), kur nu vēl tādi nieki kā nedabiska nemitīga pārguruma sajūta un tamlīdzīgas lietas. Un baktērija mierīgi rāpo tālāk un dara savu tumšo darbu... Pats slimnieks vainīgs?
Vēl jo vairāk tāpēc, ka Latvija tomēr ir izteikti endēmiska zona.
Tomēr tas viss ir politika... arī "strausa politika".
Re: Laima slimiba
23.12.2015 11:51
Ir jāskatās situācija kopumā, un ārsts ir atbildīgs par ielaišanu hroniskā formā. Par Laimu te sūdzas daudzi, un šis nav vienīgais forums par medicīnu Latvijā, kur nu vēl pasaulē. Hronisks Laims tiešām ir īsta nelaime. Es par šo tēmu sāku interesēties, kad viena paziņa, kas arī bija iekritusi, mani palūdza, jo pati nelasa angliski.

Ārstam būtu jāreaģē uz visām dīvainām sūdzībām.

Sūtīšana pie psihiatra ir noziegums, jo tur vienmēr ir psiholoģiski ārēji cēloņi, psihiatrija ir jāspēj diferencēt no infekcijas, un pacients ir kārtīgi jāiztaujā.

V for Vendetta ir uzrakstījis ļoti labu un precīzu situācijas atspoguļojumu, arī pele.
Re: Laima slimiba
23.12.2015 12:16
Teikšu tā. Nav tagad medicīnā tā, ka vainīgs tikai ārsts vai vainīgs tikai pacients. Vainīgi ir abi. Uz abiem spiež šī te naudas mašīna un abi tai pakļaujas. Tikai katrs pa savam. Ārsts nav laiks, ārstam jāstrādā ekonomiski ar maksimālu peļņu. Pacients maksā un neko negrib zinat. Pamatojot ar to, ka ārsts ir speciālists un tāpēc viņam par to tiek maksāts, lai pacientam nebūtu nepar ko jadomā. Respektīvi tīrākā patērētāju politika. Un pāri visam reklāma no medicīnas industrijas - Jūs tik nākiet šurp un atveriet maku. Mums ir jaunākās metodes un aparāti (ko ir ļoti svarīgi piebilst, jo kā zināms, uz ārstu tagad neviens vairs nepaļaujas) un mēs izārstēsim visas slimības.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Laima slimiba
23.12.2015 12:54
Vainīgi vai nevainīgi, nezinu, vai tas ir īstais vārds, bet ārsti bieži nav zinoši un neuzņemas savu daļu atbildības.

Un, ja mēs ņemam kādam darbam meistaru (pēdējā laikā ģimenē ir iznācis diezgan bieži), viņš pasaka savu versiju, kārtībā savedamās lietas stāvokli viņa skatījumā un to, cik tas maksās. Bet viņš bieži fleitē, jo grib vairāk naudas, nespēj atzīt, ka kaut ko neprot vai vienkārši grib nolikt iepriekšējā meistara darbu, lai pats mazliet izrādītos.

Arī ar ārstu par šito reizēm ir šausmīgi jācīnās. Mūsdienās remontos, piemēram, ir modē riģipši. Ir jauni džeki, kas neko citu nemāk un to uzspiež. Nav gandrīz cilvēku, kas var izvilkt sienu ar apmetumu vai uzmūrēt taisnu ķiegeļu starpsienu.

Es te redzu zināmu līdzību ar to, ko cilvēki ikdienā raksta šajā forumā. Medicīnā arī nav modē normāli izdarīt darbu, bet cilvēks taču nav studējis tos 10 gadus. Tad kāda velna pēc šī izglītība, bieži par budžeta naudu? No manis arī nevar prasīt, lai es godprātīgi zinu visu par metināmām caurulēm, kausējamām un presējamām, par dažādiem kabeļiem, par to, kā uzvedas empeška vai cits apmetums, lai varu nakts vidū nostāstīt visu par skaidenēm, finieriem, dēļiem, vagonkām, termoplēvēm un katrai situācijai vajadzīgajām līmlentām, skrūvēm. Bet, apstākļu spiesti, mājās esam kļuvuši par diezgan labiem speciem, jo Latvijā palikušie meistari ir vai nu ļoti cienījamos gados, vai bezmēra alkatīgi.

Līdz ar to arī pacientam nākas mācīties. Ja slimība ir hroniska, tad jo īpaši -- tāpat kā mums ģimenē kapitālā remonta gadījumā.
Re: Laima slimiba
23.12.2015 15:13
Mazdakteris1 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Neviens ārsts nav vainīgs,ka tu esi saslimis ar
> kādu hronisku slimību. Hroniska slimības
> definīcija ir: Tā ir ilgstoša,kuru nevar
> izārstēt bet tikai palīdzēt samazināt tās
> sekas un palēnināt tās postošo gaitu. Apmēram
> tā.Piemēram reimatisms ir auto imūna sistēmas
> slimība.Neviens ārsts nav vainīgs,ka pacients
> ar to ir saslimis.Tas pats ir ar psoriāzi.
> Ja es būtu ģimenes ārsts,tad es noteikti
> sūtītu cilvēku ar ērces kodienu pie STS
> speciālista.Pacientam izskaidrotu,ka lēmums par
> antibiotiku kursu ir jāpieņem pašam. Jo,
> piemēram, ja viņš nav vakcinēts pret Ērču
> encefalītu, tad spēcīgu antibiotiku kurss
> jūtami pazeminātu organisma imunitāti.
> Iespējams,ka encefalīta gadījumā viņš
> nebūtu aizsargāts un slimība( encefalīts)
> novestu pacientu uz invalīda krēsla vai pat
> nogalinātu. Jo spēcīgu antibiotiku kurss
> ievērojami grauj organisma imunitāti. Es tā
> domāju.
> Par STS speciālistiem runāju tāpēc,ka viņi ir
> speciālisti un zina kā ārstēt spirohetu
> izsaukto infekciju.


Interesanti klausities! Bet kurš tad vainīgs?? Pacients?? Nu ja, Latvijā ir visur ir vainīgi pacienti, ka viņi nezīn par slīmibam, kadas tam butu sēkas, ka labak to ārstet, ja? Pacients uzticas ārstam un ko saņēm? Neko! Cilvēkam ir pilna Laimas simptomatika, bet ārsts sūta viņu pie citiem arstiem, cilvēks tere laiku un naudu! Ģimenes ārsts macījas nezinu cik tur 6 gadi, brauc uz visadiem seminariem un viņš nezin par Laimas slīmibu. Galvenais ir ērču kodums, eritema. Kas vel vajag???? Un es domaju tadu cilvēku ir daudz un nevisi nak uz forumu, bet cik vel daudz cilvēku bez Laimas diagnozi??? Cik daudz cilvēku ārsti ārste neuroloģisku simptomus, atrītus, sīrdi, muguru sapes, nosuta pie psihiatra un t.t. un pec tam kad cilvēkam vel palika slikti nosuta uz analīzem un diagnoze Laimas trešo stadiju!!! Kur tad vainīgs, pacients???? Tadi gadijumi vairak tukstoši, var palasīt forumus. CIlvēki pa 5, 10, ir gadijumi kad cilvēks dzīvoja ar Laimas slīmibu 25 gadu un tikai tad viņam ārsti diagnosceja to Laimas slīmibu. Tas ir normalī???

Cīteju to frazi Pacientam izskaidrotu,ka lēmums par
"> antibiotiku kursu ir jāpieņem pašam. Jo,
> piemēram, ja viņš nav vakcinēts pret Ērču
> encefalītu, tad spēcīgu antibiotiku kurss
> jūtami pazeminātu organisma imunitāti."

Un ta ir tada lieta ko es tagad redzu ka paientam, vajag neklausities to neadekvatus ārstus, negaidīt nekadu ēritemu, negaidīt nekadus analīzes un UZREIZ dzert antibiotiki kursu. Tikai pēc tam taisīt tas analīzes un pieņemt lēmu, kas darīt talak! Es domaju ka ne specīgi antibiotiki samazina organisma imunitāti, bet tas Laimas borelijas kuri sak strauji savairoties. Un ja tu drusciņ zinātu, ka Laimas slīmiba galu gala izraisa autoimunu slīmibu, kad organizms nav spēka cinities ar to Laimas slīmibu un imunsistema sak iznicināt pašas labas šūnas. Tas nav mans viedoklis, tas ir ILADS laim-kompetentu ārstu domas, kas tiēšam palīdz cilvēkiem un zina kas tas ir. Jo daži pati slimojusi ar to, viņas bērni, ģimenes, draugi. Es neredzu nekadas perpektīvas ka nesakt agresīvo antibiotiku terapiju. Jo ta slīmiba ir ļoti MĀNĪGA, ar hronizciju īpašību. Ta ir liela problēma, ka nekur nav adekvatas analīzes kur var redzēt ka ta slīmiba ir aktīva vai ne!!! Tada ir problema. Ja Borellia burgdorferi analīzes daudz, tas ir IFA, ELISA, Imunoblots, PCR. Bet visi tie analīze tikai palīdzes papildus ar simptomatiku apstiprinat to slīmibu. Bet talak ļoti gruti kontrolēt, tāpec ka tas analīzes var mainities un ļoti gruti teikt ka tu esi izārstejis vai tomēr ne.

Es tikai vienīgu nesaprotu, kapēc parastajiem laboratorijam vai galvena Latvijas Infektologijas Centra nav tadu analīzu, lai atnestu ērci uz Laimas Slīmibu parbaudi, kāpec??? Tikai ir ēŗču encefalits. Tas ļoti palīdzeja uzreiz sakt ārstešanu, varbut tas specīali netaisa??? Nezinu! Es rakstu, jo es biju LIC centra un pie ģimenes ārsta viņi saka ka Latvijā nav tada analīze. Kad es biju LIC centra tur laborante uzprasa man, kas tas ir??? Laborants nezin kas tas ir??? Krievija tada analīze ir. Bet tur ar ārstešanu tur arī pilnīgs bardaks ar neadekvatiem ārstiem (pēc salasītu ru forumu), ka arī citas valstis! Es domaju ja tas ērču Laimas analīze butu Latvijā, tas ļoti palīdzetu. Ja, tas analīze ari negarante 100% precizitāti. Viss ar atkarīgs no test sitemas un no laboranta profesionalizma. Bet tomēr, es uzskatu tas papildus realais tests palīdzetu cilvekiem inkubacijas vai agrīna stadija likt pareizo diagnozi un uzreiz sakt ārstešanu un negaidīt nekadas ēritemas un IFA analīzes pec dažam nedeļam vai menesi.

Un vel grību uzrakstīt nevajag tikai klausities terorijas daļu kas rakstīts un nedod dievs tev saslimst ar to Laimas slīmibu, vai saslimst tavai ģimenei, bērniem, dtaugiem. Tad tu redzētu kas tas ir! Ir ļoti viegli rakstī kad tev to nesaskar un kad tu esi gudrs, jo tu uzsaktu leitot stipros antibiotikas pirma diena no koduma. NEVAJAG RAKSTĪT ja tu neesi saslīmis ar to slīmibu un nezin kas tas ir! Tam jābūt pieredzējuši uz savas ādas un tad pēc tam rakstīt, ka tas ārstejas labi un salidzinat to ar sifilisu.



Edited 2 time(s). Last edit at 23.12.2015 16:24 by V for Vendetta.
Gvido
Re: Laima slimiba
23.12.2015 21:22
ILADS ieteikumi izskatās pēc muļķībām:

https://www.sciencebasedmedicine.org/more-lyme-guidelines/

Klīniskie pētījumi rāda, ka ilgstoša antibiotiku lietošana Laima slimības pacientiem ne vien nedod nekādu labumu, bet arī rada diezgan nopietnus veselības riskus.
Re: Laima slimiba
23.12.2015 21:43
Gvido Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> ILADS ieteikumi izskatās pēc muļķībām:
>
> https://www.sciencebasedmedicine.org/more-lyme-gui
> delines/
>
> Klīniskie pētījumi rāda, ka ilgstoša
> antibiotiku lietošana Laima slimības pacientiem
> ne vien nedod nekādu labumu, bet arī rada
> diezgan nopietnus veselības riskus.



ZIni ko, tu ta raksti ka tev tiešam tas slīmibas nav bijusi. Daudzi raksta šo rakstu kuri neslīmoja ar to slīmibu un lasa to kas rakst oficiala medicīna. Es pats nelasīju šo rakstu , e svispar nezinu kurš to izrakstīja, varbut tas oficialas medicīnas konkurenti. Bet tu mierīgi var atvert amerikaņu, angļu, krievu, poļu forumus un tu redzesi, ka daudz cilvēku ārstejas ar to īlgstošu ar dažadu antibiotiku terapiju un ar papildu ērču infekciju izārstešanu. Labak palasi forumus tu redzesi. Ja nekurš tev nepateiks ka tas ir labi dzert ilgstoši un daudz antibiotikas bet kas tad darīt tam cilvēkam sedet un gaidīt kad Laimas slīmiba progrese???!!! Ja ILADS arī nevar dažos gadījumos izārstet, bet viņi zina kas tas ir un viņi neatteicas u ārste tos cilvekus. Bet ko dara oficiala medicina?? Es nevaru pateikt ka viņi izārste visus, šeit ir ļoti atkarīga situacija no stadijas un papildu ērču ko-infekcijas. Bet cik es skatijos forumos, daudz cilvēkiem viņi palidzēja vaj tiem cilvēkiem ir ļoti ilgstoša remisija. Bet ka oficiala musdienīga medecīna var dot tam cilvēkam??? 5-20 dienas antibiotiki un viss un tu vesels, ja??? Ja tu skaiti ka tu esi ne vesels, tev taisns ceļš pie psihiatra, tu arī ta doma???



Edited 1 time(s). Last edit at 23.12.2015 21:50 by V for Vendetta.
Re: Laima slimiba
23.12.2015 21:45
Gvido Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> ILADS ieteikumi izskatās pēc muļķībām:
>
> https://www.sciencebasedmedicine.org/more-lyme-gui
> delines/
>
> Klīniskie pētījumi rāda, ka ilgstoša
> antibiotiku lietošana Laima slimības pacientiem
> ne vien nedod nekādu labumu, bet arī rada
> diezgan nopietnus veselības riskus.




Tu doma ka ILADS ārstiem klinika BCA Augsburga nav ko darīt??? Ka pieņemt pacientus no visa pasaule ar garu rindu pacientus ar Laimas slīmibu kuru tie pacienta nevareja izārstet savas valsti.
Re: Laima slimiba
23.12.2015 22:22
Gvido viedoklim nav jāpievērš uzmanība. Foruma spamotājs, kam kaifs no tā, ka var noriet citu atrastās un izvēlētās metodes. Hroniska forma.
Re: Laima slimiba
23.12.2015 22:26
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Gvido viedoklim nav jāpievērš uzmanība. Foruma
> spamotājs, kam kaifs no tā, ka var noriet citu
> atrastās un izvēlētās metodes. Hroniska forma.


Skaidrs.
Re: Laima slimiba
24.12.2015 11:36
Mīļie cilvēki. Ilgstoša antibiotiku lietošana viennozīmīgi noved pie imunitātes pazemināšanās. Candidas sēnītes un citu pūšanas baktēriju ieviešanu zarnu traktā.
Tas ir vispārzināms fakts. Latvijas ārsti STS speciālisti lieliski to zina. Berlioze prasa īpašu pieeju un laboratorijas nepārtrauktu klātbūtni.
Nevar Berliozi vai Laimas slimību izārstēt tikai viena kaut kāda speciāla slimnīca pasaulē. Par visu ir jāmaksā.Vairāk izskatās pēc kādas ārstniecības iestādes slēptu reklamēšanu.
Vēlreiz atkātoju .Hroniska slimība ir definēta. Katrs gadījums ir jāizskata atsevišķi.Tas kas izārstēs 100% hronisku slimību- Laimas slimību.Reimatismu, Psoriāzi Sifilisu būs cienīgs saņemt Nobeļa prēmiju un vispasaules slavu.
Pārējais ir demagoģija, reklāma un nekompetentu cilvēku izmisumus .
Es noslēdzu šo bezjēdzīgo , neprofesionālo diskusiju.
Gvido
Re: Laima slimiba
24.12.2015 16:03
V for Vendetta,

"Bet tu mierīgi var atvert amerikaņu, angļu, krievu, poļu forumus un tu redzesi, ka daudz cilvēku ārstejas ar to īlgstošu ar dažadu antibiotiku terapiju un ar papildu ērču infekciju izārstešanu. Labak palasi forumus tu redzesi."
Es forumus neuzskatu par pārāk nopietnu informācijas avotu. Es tev varu samest kaudzi ar linkiem uz forumiem, kuros cilvēki stāsta, kā viņi ar homeopātiju (vai jebkuru citu alternatīvās medicīnas terapiju) ir izārstējuši vēzi, forumus, kuros cilvēki pilnā nopietnībā apsrpiež par to, ka HIV un AIDS ir mīts vai ka vakcīnas izraisa autismu. Šeit, piemēram, ir forums cilvēkiem, kuri tic, ka zemeslode ir plakana:
https://forum.tfes.org/

"Bet cik es skatijos forumos, daudz cilvēkiem viņi palidzēja vaj tiem cilvēkiem ir ļoti ilgstoša remisija."
Remisija šajos gadījumos ir nevis pateicoties antibiotiku ilgstošai lietošanai, bet par spīti tai.

"Bet ko dara oficiala medicina??"
"Oficiālā" medicīna dara to, ko vajag darīt. Ņemot vērā, ka ilgstoša antibiotiku lietošana Laima slimības pacientiem ne vien neko labu nedod, bet pat ļoti stipri kaitē ("clinical trials on long-term antibiotic therapy found it can cause serious, even life-threatening problems. In one study, one-fourth of the patients suffered severe problems linked to the treatment, including blood clots, infection and the loss of a gallbladder"), ko tavuprāt "oficiālajai" medicīnai vajadzētu darīt?

"Bet ka oficiala musdienīga medecīna var dot tam cilvēkam??? 5-20 dienas antibiotiki un viss un tu vesels, ja???"
Ko var dot, to dod. Ne visas slimības ir ārstējamas, samierinies ar to.

Tu varbūt vari izskaidrot, kāpēc klīniskajos pētījumos šī ilgstošu antibiotiku lietošanas terapija izrādījās neefektīva? Tikai vēlams bez sazvērestības teorijām.


Runcene, (;
Re: Laima slimiba
24.12.2015 16:32
Mazdakteris1 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Mīļie cilvēki. Ilgstoša antibiotiku lietošana
> viennozīmīgi noved pie imunitātes
> pazemināšanās. Candidas sēnītes un citu
> pūšanas baktēriju ieviešanu zarnu traktā.
> Tas ir vispārzināms fakts. Latvijas ārsti STS
> speciālisti lieliski to zina. Berlioze prasa
> īpašu pieeju un laboratorijas nepārtrauktu
> klātbūtni.
> Nevar Berliozi vai Laimas slimību izārstēt
> tikai viena kaut kāda speciāla slimnīca
> pasaulē. Par visu ir jāmaksā.Vairāk izskatās
> pēc kādas ārstniecības iestādes slēptu
> reklamēšanu.
> Vēlreiz atkātoju .Hroniska slimība ir
> definēta. Katrs gadījums ir jāizskata
> atsevišķi.Tas kas izārstēs 100% hronisku
> slimību- Laimas slimību.Reimatismu, Psoriāzi
> Sifilisu būs cienīgs saņemt Nobeļa prēmiju un
> vispasaules slavu.
> Pārējais ir demagoģija, reklāma un
> nekompetentu cilvēku izmisumus .
> Es noslēdzu šo bezjēdzīgo , neprofesionālo
> diskusiju.


Ja ilgstoša antibiotikoterpija noved pie imunitātes pazeminašanu. Bet ja organizma vel salabajausies neiznicinātas boreliajs tas daudz vairāk pazemina imunitāti un netikai. Tas izraisa autoimunu reakciju, kad imunsistema sak par viltu iznicinat savas pašas šunas. Jo Borrelia burgdoferi ir ļoti mānīga bakterija. Tu doma ka ties ārsti uz savu galvu tikai dot antibiotikas??? Protams ka ne, tur liels ārstešanas protokols:

Antibiotiki, pretsēnišu zales (Candida un t..t.), Probioticas, Tabletes priekš mikroflras, papildus vitamini priekš imunitati un daudz ko vel. Ta ka tu ne pareizi doma. Un kontrole tam pacientam bioķimiju, lai redzetu kas notiek. Ta ka neraksti ko tu nezin. Tur ir liela programma. ILADS nav nekadas sleptas medicīnas iestades. Ja viņus neuzskata oficiala medicīna par ārstiem. Jon oficiāla medicīna ir metodikas ka ar 5-20 dienam antibiotikiem cilvēks pilnīgi izveseļojas. Ja ir tadi gadījumi akd cilvēkam tas palīdzeja, ļoti agrīna stadija, ļoti stipra imunsistema. Bet ko darīt ar parējiem cilvēkiem, kuriem saglabajas Laimas slīmibas simptomi pec 20 dienas antibitiki??? Kas talak viņam darī?? Gaidīt var but pats izveseļojas ja??? Es biju pie daudziem infektologiem, viņi uz tevi skatas ka uz slīma cilvēka un suta tev pie psihiatra. Un tadi gadijumi tukstoši. Ko dariet tiem cilvēkiem, negrīb vņus ārstet, bet slīmiba progrese. Es vispar neko nesaku par desimināijas stadiju un hroniķiem tur vispar nekas. Tas cilvēki pilnīgs švaks. Nav nekadus precīzus analīzes, kuri var teikt cilvēks ir izveseļojis vai ne. Un ta nav nekada reklama, cilvēki paši brauc tur, jo viņiem nav izveles ar musdienīgu medicīnu. Kļut par invalīdi un dzīvot ar pilnu simptomatiku vai pameģinat ārsteties un varbūt izveseļoties vaj dabut ļoti ilgstošu remisiju. Tada ir lieta.
Re: Laima slimiba
24.12.2015 16:59
Gvido Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> V for Vendetta,
>
> "Bet tu mierīgi var atvert amerikaņu, angļu,
> krievu, poļu forumus un tu redzesi, ka daudz
> cilvēku ārstejas ar to īlgstošu ar dažadu
> antibiotiku terapiju un ar papildu ērču
> infekciju izārstešanu. Labak palasi forumus tu
> redzesi."
> Es forumus neuzskatu par pārāk nopietnu
> informācijas avotu. Es tev varu samest kaudzi ar
> linkiem uz forumiem, kuros cilvēki stāsta, kā
> viņi ar homeopātiju (vai jebkuru citu
> alternatīvās medicīnas terapiju) ir
> izārstējuši vēzi, forumus, kuros cilvēki
> pilnā nopietnībā apsrpiež par to, ka HIV un
> AIDS ir mīts vai ka vakcīnas izraisa autismu.
> Šeit, piemēram, ir forums cilvēkiem, kuri tic,
> ka zemeslode ir plakana:
> https://forum.tfes.org/
>
> "Bet cik es skatijos forumos, daudz cilvēkiem
> viņi palidzēja vaj tiem cilvēkiem ir ļoti
> ilgstoša remisija."
> Remisija šajos gadījumos ir nevis pateicoties
> antibiotiku ilgstošai lietošanai, bet par spīti
> tai.
>
> "Bet ko dara oficiala medicina??"
> "Oficiālā" medicīna dara to, ko vajag darīt.
> Ņemot vērā, ka ilgstoša antibiotiku lietošana
> Laima slimības pacientiem ne vien neko labu
> nedod, bet pat ļoti stipri kaitē ("clinical
> trials on long-term antibiotic therapy found it
> can cause serious, even life-threatening problems.
> In one study, one-fourth of the patients suffered
> severe problems linked to the treatment, including
> blood clots, infection and the loss of a
> gallbladder"), ko tavuprāt "oficiālajai"
> medicīnai vajadzētu darīt?
>
> "Bet ka oficiala musdienīga medecīna var dot tam
> cilvēkam??? 5-20 dienas antibiotiki un viss un tu
> vesels, ja???"
> Ko var dot, to dod. Ne visas slimības ir
> ārstējamas, samierinies ar to.
>
> Tu varbūt vari izskaidrot, kāpēc klīniskajos
> pētījumos šī ilgstošu antibiotiku lietošanas
> terapija izrādījās neefektīva? Tikai vēlams
> bez sazvērestības teorijām.
>
>
> Runcene, (;


"Ko var dot, to dod. Ne visas slimības ir
> ārstējamas, samierinies ar to".

Un to arī tagad dara tie ārsti ar savu neadekvatu terapiju,. Tu laikam to redzejusi rakstu par neefektīvo ilgstošu terapiju no oficialas medīcinas avotiem.
Es to rakstu, jo esmu saskarsia r to, man ir paziņa, salasīju realus forumus. Tas ko tu salīzini nav adekvatī salidzīnat ar to. Un man pietieka pieņemt lemu ko man vajag darī talak, kad man latvijas ārsts saka ka šeit ir pilgs švaks ar laimas ārstešanu. Pēc ta teikta. Man tagd vis ir skaidrs.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 22?
Ziņa: