Patiesais vidējais dzimumlocekļa izmērs

Aizsāka zars777 

Sabiedrībā bieži uzskata, ka dzimumlocekļa izmērs erekcijas stāvoklī vidēji pēc garuma iedaloties šādi:
maza izmēra - ap 14 cm
vidēja izmēra - ap 16 cm
liela izmēra - ap 18 cm

Kaut gan 2015.gada pētījumi http://www.sciencemag.org/news/2015/03/how-big-average-penis
liecina par kaut ko citu:

"According to the team’s analysis, the average flaccid, pendulous penis is 9.16 cm (3.61 inches) in length; the average erect penis is 13.12 cm (5.16 inches) long. The corresponding girth measurements are 9.31 cm (3.66 inches) for a flaccid penis and 11.66 cm (4.59 inches) for an erect one.

A graph of the size distribution shows that outliers are rare. A 16-cm (6.3-inch) erect penis falls into the 95th percentile: Out of 100 men, only five would have a penis larger than 16 cm. Conversely, an erect penis measuring 10 cm (3.94 inches) falls into the 5th percentile: Only five out of 100 men would have a penis smaller than 10 cm."

Tātad tikai 5% vīriešu dzimumloceklis esot garāks par 16 cm.

Īstenībā varu piekrist, jo internetā vairums fotogrāfiju, kur redzami dzimumlocekļi erekcijas stāvoklī, pēc maniem vērojumiem ir tādi mazi un, ja gadās kāds garāks, tad tas pats tur ir līks.
Re: Patiesais vidējais dzimumlocekļa izmērs
30.01.2016 12:49
...par to kāds reāli ari cepās? :)
...ka ir ar vidējo roku garumu? :D
Re: Patiesais vidējais dzimumlocekļa izmērs
01.02.2016 10:35
Tas 2015 gada pētijums atbilst patiesībai. Bet viss ir atkarīgs no reģiona. Pie mums 13 cm būs pelēka viduvējība, Japānā tāds skaitīsies pamatīga pipele, bet āfrika kur vīriem parasti ir līdz ceļiem, 13 cm būs pilnīgs sīkums, jo ar tādu nav iespējams izdrāzt sievieti kura pretojas. Es runāju par izmēru kad ir sacēlies, jo sakarība ir tāda, ka jo lielāks rīks ir kad nolaidies, jo mazāk viņš palielinās saceļoties.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
ku! Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Bet viss ir atkarīgs no reģiona. Pie mums 13 cm būs
> pelēka viduvējība, Japānā tāds skaitīsies
> pamatīga pipele, bet āfrika kur vīriem parasti
> ir līdz ceļiem, 13 cm būs pilnīgs sīkums, jo
> ar tādu nav iespējams izdrāzt sievieti kura
> pretojas.

lol Rodas jautājums. Ja jau reģionos izmērs vīriešiem atšķiras tad sanāk ka sievietēm dziļums arī?
Re: Patiesais vidējais dzimumlocekļa izmērs
01.02.2016 10:58
Mans loceklis bija vidējais. Bet traucēja ļoti. Mūžīgi nelaikā cēlās.Sevišķi tramvajā. Nezināju,kā izkāpt . Fizkultūras laikā, kad nēsājām triko trniņbikse,tās plānās, vispār bija katastrofa. Bokserens nēsāt nevarēju. Mūžīgi kaut kur ielīda ,berzās un protams, stīvējās.Dažreiz nācās apstāties un domāt,ko lai dara , lai nenonāktu līdz slapjumiem. Tā kā varu iedomāties kas puišiem jāpārdzīvo,ja tas ir lielāks par vidējo.
Labi palīdzēja,kad beidzot tiku pie melnajām triko pieguļošajām peldenēm.
"Bet viss ir atkarīgs no reģiona"
______________________________________________

Bet kā tad ar šo - "Likewise, the study found no significant correlation between genital dimensions and race or ethnicity"?




"Tā kā varu iedomāties kas puišiem jāpārdzīvo,ja tas ir lielāks par vidējo"
_____________________________________________________________

Tu vairāk spried pēc sevis. Kā jau esmu iepriekš minējis, daudz kas ir atkarīgs no cilvēka garīguma izaugsmes. Man ar savu lielo arī pusaudža gados ir bijušas situācijas, kad sāk sacelties nelaikā, bet pārsvarā tikai, ja ārēju apstākļu dēļ negribot radās fantāzijas par seksuālām lietām, bet kaut kā to vienmēr izdevās novērst, turklāt pirmā ejakulācija man bija salīdzinoši visai vēlu. Ja mēs dzīvotu Viduslaikos, tad es nezinu, ko šodienas sabiedrība darītu... Kā tad izskaidrot to, ka bija periods, kad pat par masturbāciju/onānismu draudēja sods, kā toreizējā sabiedrība, īpaši pusaudži tika galā ar seksuālo spriedzi?
Re: Patiesais vidējais dzimumlocekļa izmērs
04.02.2016 19:13
Loceklim ir divi izmēri - diametrs un garums;).
Re: Patiesais vidējais dzimumlocekļa izmērs
05.02.2016 11:05
Parasti tomēr mēra garumu un apkārtmēru. Bet nav liegta lieta mērīt diametru un reizināt ar 3,14.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Gatis Dumbrājs
Re: Patiesais vidējais dzimumlocekļa izmērs
09.02.2016 11:08
Manas piecas kapeikas par tēmu - jaunības gados ar dāmām ir sanācis ne vien spaidīties, bet arī sirsnīgi aprunāties par šitām lietām, un absolūtais vairums saka, ka diametrs dodot daudz vairāk kā garums. Sak, no sērijas "kāda jēga, ka to zīmuli var līdz aknām iespraust".

Protams, tieši tāpat arī milzīgu daļu preformances sastāda tieši tehnika, ne garums vai diametrs. Ir viens čalis, slavens pornozvgaigzne ar maziņu 8-9cm garu čibriku, bet viņa filmu partneres intervijās stāstīja, ka viņš ar to sīko metamo esot iemācījies tieši tādā leņķī un virzienā stimulēt G-punkta rajonu, ka viņām trīsreiz labāks kniebiens esot bijis kā ar visiem kumeļa kāju nēsātājiem.

Ko es pats arī esmu tā pa roku galam sagrābstījis no redzētā un dzirdētā ir tas, ka neticami daudz veču vispār nemāk izmantot pat to mantību, kas viņiem dota - uzlienot virsū vecenei, un tad kā malkascirtējs 15 minūtes monotonā garlaicīgā ritmā, kamēr beidz un aiziet gulēt. Mazam procentam sieviešu tādā veidā izdodas kvalitatīvi beigt.
ko darit, ja man pirti nokrita dvielitis un visi redzeja manu 7cm kingkongu, bet pateica (meloja) ka mazins?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 11?
Ziņa: