Uztraucos

Aizsāka 123456789 

Uztraucos
09.05.2016 12:10
Sveiki! Man ir muguras problēmas,jostas daļas spondiloze un arī ar sprandu nav viss kārtībā.Nepartraukti griežot galvu,tāda sajūta ka tur būtu smiltis un krakšķ,bieži ir sāpīgi savilkumi.Ikdienā vingroju,daudz kustos,bet nekā.Tagad ģimenes ārsta,kad pastastīju ka reizēm piemeklē pēkšņs reibonis,iedeva nosūtījumu uz asinsvadu pārbaudi.Bet tas būs tikai jūlija beigas.Tagad tāds dīvains simptoms uzradies-kad sāp mugura,jūtu ka zodā nervs tā kā pa laikam noraustās,nemāku tā īsti aprakstīt to sajūtu-tā kā savelkās nesāpīgi. Tas varētu būt no muguras vai vajadzīgi jau savādāji izmeklējumi? Sāku dzert multivitamīnys un nervostrong jo ir arī vd.
Re: Uztraucos
09.05.2016 18:02
Ja es nezinu ar ko runāju, tad ar minēšanu nenodarbojos.Ir vajadzīgs vismaz dzimums,augums,svars, gadi. Tad vēl cik ilegi ir problēmas ar muguras-kakla skriemeļiem. Vai ir bijušas muguras,kakla sejas traumas. Vai ir bijušas diagnozes osteoporoze,spontāni kaula lūzumi?
Lūdzu lasiet : Pacientu zināšanai.
Mazdakterim Cibric
Re: Uztraucos
10.05.2016 01:40
Paklau nu uztaisirt to nosaukumu kliedzošāku lai piesaistaacis nevis tik pacientu zināšanai. Nu nav interesanti tie 2 vārdi. Kaut vai - pirms raksti jajtājumu, izlasi ko jāuzraksta. Sarkanjs burtus uzlieciet lai acīs cērt. Jau kādus piecus gadus te grozos bet nav ienācis prātā to topiku izlasīt no nepiesaista ka tur varētu būt kas interesants. Uzdodiet pa psihi tad nebūs jābrēc katrārakstā ka jāraksra vecums svars un dzimums. Sorry rakstu no gļukaina mobilā.
Re: Uztraucos
10.05.2016 11:23
Labāk vispār prasītu nevis tikai niku, bet arī augumu, dzimumu, vecumu, svaru utt.
Re: Uztraucos
10.05.2016 15:02
Paldies par sapratni.Mums jau cilvēki domā, ja esi studējis medicīnu, tad vajag zināt tika slimības simptomus (sūdzības) un viss notiks.
Viņi nesaprot,ka kaulu problēmas vairāk būs sievietēm. Vairāk pie tam ar mazo svaru vai pēc dzemdībām. Arī vecums ienes savas korekcijas.Sportistiem tā pat.
Medicīna ir arī diplomātijas māksla. Jāzina ar ko kā runāt. Sievietēm ir cita, vīriešiem savādāka uztvere.Jaunietim mazāka sapratne.
Lai veselība un prieks.
Re: Uztraucos
11.05.2016 09:01
Sieviete 28, 168,63kg
Muguras un sprandas sāpes sāka piemeklēt 7 gadus atpakaļ pēc pirmā bērna piedzimšanas.Ar sūdzībām griezos pie ģ.ā un viņa teica,lai pasmērēju kādu smēri un viss.Par sprandu neko neteica.Gāja laiks un bija ilgstošāks brīži,kad muguru nejutu un bija reizes,kad pat pastrādāt nevarēju.Nācās iet vēlreiz pie ārsta.Nosūtīja uz rtg krustiem/jostai.Atbilde -spondiloze,bet nekas traks! Vienīgi traki bija paciest tās sāpes,ka pilnīgi lauž mugurkaulu.Pēc kāda laika atkal miers.Tad biju pa tiem gadiem pie neirologa un man iedeva nosūtījumu pie rehabi.. (nemācešu izrunāt) lai savāktu muguru vietā,bet rindas bija garas un arī toreizējs naudas trūkums lika atteikties.Padzēru neirontin un neirorubin un tik traki nesāpēja.tas bija 4 gadus atpakaļ.Un par to periodu,visu laiku mokos arī ar sprandu.Kā jau teicu ir tās skaņas un ilgstošāk stāvot kājās vai sēžot,man pilnīgi lauž un uzspiežot pie galvasskausa pamatnes,vienmēr ir tādi sāpīgi punkti.Bērnībā spranda bija traumēta;bet kas tur īsti par slēdzienu bija-nezinu.vai no sprandas problēmām var būt,ka pēkšņi sareibst galva un sirdsklauves ir? Sareibst ne tā,ka melns gar acīm,bet tā nepatīkami.Un tas nenotiek dēļ bailēm.Eju pa ielu un pēkšni noreibst un sākas milzu sirdsklauves.EHO taisīju-viss kārtībā.
Re: Uztraucos
11.05.2016 10:23
Jā, diemžēl pie sprandas rajona patoloģijas šādas parādības var būt. Procesu var piebremzēt. Jāiet pie laba neirologa un vetebrologa. Jādomā par operāciju. Jo dzīves kvalitāte ar gaidīšanu neuzlabosies.Te jāseko kalcija un kaulu blīvuma rādītājiem. Visbīstamākais ir kakla rajona kaulu (skriemeļu) un skrimšļu izmaiņas. Tās var novest pie smagas invaliditātes.Pie organiskām izmaiņām (deformācijas) uzlabojumi bez operācijas nav iespējami. Jādomā par muskuļu korsetes izveidošanu, kas sievietēm testosterona zemā līmeņa dēļ ir ļoti problemātiska.
Lai veselība un spēks.
Re: Uztraucos
11.05.2016 12:04
Paldies:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 2?
Ziņa: