Roku kustibas ierobežošanās

Aizsāka silss 

Roku kustibas ierobežošanās
20.05.2016 13:09
Labdien! Vai kāds var paskaidrot, kas īsti ar mani notiek. Vienu rītu (nu jau nedēļu) pamodos un likās, ka labā roka ir notirpusi, ne visa, tikai no elkoņa līdz plaukstai. Arī plaukstas kustība bija ierobežota, plaukstas locītavu nevarēju pakustināt, arī pirkstus taisni iztaisnot nevarēju. Nu jau ir pagājusi nedēļa, bet nekas nav mainījies. Sajūtas rokā ir, bet tādas dīvainas, it kā notirpusi. Plaukstas locītava nevaru pakustināt. Elkonī roku varu kustināt bez problēmām, tieši plaukstas locītava un pirkstus nevaru pakustināt. Sāpes rokā nav. Nevaru ne parakstīt, ne karoti noturēt rokā. Vai ir kāds, kas varētu ko paskaidrot?
Re: Roku kustibas ierobežošanās
21.05.2016 11:07
Lūdzu vecumu, dzimumu , svaru/augumu. Vai ir problēmas ar kala-muguras skriemeļiem. Vai ir problēmas ar augstu asins spiedienu? Ar asins vadu trauslumu?
Tad sāksim domāt.
Cieņā.
Re: Roku kustibas ierobežošanās
21.05.2016 11:45
Vecums 33 gadi, vīrietis. Aptuveni 80 kg, 1,78 m augums. Ar kakla-muguras skriemeļiem problēmu nav. Nekas iepriekš tāds nav bijis. Asins spiediens normāls, vispār ar veselību problēmas nav bijušas.
Re: Roku kustibas ierobežošanās
21.05.2016 13:27
Iespeejams nospiests rokas nervs, kas tev kaads uz rokas guleeja? Dereetu neirologam paraadiit.
Re: Roku kustibas ierobežošanās
21.05.2016 19:20
Pievienojos. Ja ir ilgi gulēts uz rokas ( bezsamaņa, alkohols) tad šāda aina ir iespējama. Cits variants ir mikro izplūdums smadzenēs. Abos gadījumos, jo ātrāk pie ārsta, jo labāk.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 22?
Ziņa: