Testosterona līmeņa uzlabošana

Aizsāka crucial333 

Testosterona līmeņa uzlabošana
20.05.2016 14:00




Edited 1 time(s). Last edit at 10.12.2017 00:31 by crucial333.
Anadrols
Re: Testosterona līmeņa uzlabošana
20.05.2016 14:49
Sveiks! Tas ir ļoti, ļoti zems līmenis Tavam vecumam. Ja vēlies vairāk uzzināt par fitnesu, anabolajiem preperātiem, to drošību, raksti draugos Raimondam Gaspari, citu veidu nav kā to novērst. Nav jāšpricējas, ir orālie preperāti, pie tam tie tiek ar receptēm pieejami ASV kā replacement therapy.
Re: Testosterona līmeņa uzlabošana
20.05.2016 21:04
Anabolie preparāti izsauc atkarību un dabisko testosterona pazemināšanos. Ir jākonsultējas ar endokrinologu. Oliņām nepatīk siltums. Bet aukstums, ilgi un pārāk arī ir kaitīgs. Olbaltums ir visa ražotājs. Ja neēdi olas, zivis,sēnes, piena produktus, tad ne no kā nevar neko organismā izveidot. Jāseko arī šķidruma daudzumam. Tas ir vielu nesējs. B6 vitamīns ir olbaltuma veidošanas katalizators.
Anabolos hormonus var piedāvāt tikai izplatītājs vai atkarīgais,kurš grib iemānīt šajos tīklos citus.
Jā, nomierinošie preparāti var samazināt libido un interesi par pretējo dzimumu. Vīrietis mīl ar acīm.Fantāzijas ir gonodotropīna ražotājas. Tas dod komandu virs nierēm un oliņām ražot vajadzīgo.
Lai saprāts un veselība.
Re: Testosterona līmeņa uzlabošana
20.05.2016 21:37
Paldies par atbildi. To, ka B6 piedalās olbaltumvielu ražošanā nezināju. Pienu, gaļu ēdu pietiekami, bet sliktāk ir ar zivju produktiem un sēnēm. Varbūt nedaudz par maz Omega3 taukskābju uzņemu. Pamēģināšu speciāli atteikties no lielākās daļas "vienkāršo" ogļhidrātiem, jo lasīju, ka tie negatīvi ietekmē testosteronu.
Re: Testosterona līmeņa uzlabošana
21.05.2016 11:05
Klasiskā zinātne neļauj pārāk samazināt ogļhidrātus. Tas ir enerģijas,kurināmais materiāls. Ja nav ogļhidrāti, tad organisms sāk izmantot olbaltumvielas.
Ieliec Google atslēgas vārdus: Ogļhidrātu nozīme/ loma organismā.Tas pats par taukiem un olbaltumvielām.
Lai saprāts un veselība.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 17?
Ziņa: